Beursdagboek US Markets Redactie 4 juni 2017, 11:37

...

Er komen weer volop kansen om te handelen op de AEX

4 juni 2017, 11:37 | US Markets Redactie | leestijd: 2 minuten | moeilijkheid: 7 / 12 | (0)


Let op, ik heb het er al een week of 2 over, er komt vrij snel een ste­vige move omlaag op de beurzen nadat alles maan­den ges­taag omhoog ging met vooral op Wall Street een reeks nieuwe records. Wall Street schree­uwt vanaf alle kan­ten om een forse cor­rec­tie die tot 10 – 15% groot kan bedra­gen. Als we dat op de Dow Jones bereke­nen is dat een dal­ing van tussen de 10002000 pun­ten en mogelijk zelfs tot 2500 pun­ten ofwel tot de 18.500 of 19.000 pun­ten het­geen nog niet eens zoveel schade zal toe­bren­gen aan de lan­glopende uptrend. Een belan­grijke waarne­m­ing bij de Dow Jones is dat er slechts 10 van de 30 aan­de­len volop mee­doen met de sti­jging, de rest amper of zelfs hele­maal niet. Als we met een echte BULL­MARKT te mak­en hebben moet toch min­i­maal 75% van alle aan­de­len volop mee­doen met die sti­jging en dat is nu duidelijk niet het geval.

Dat is waar ik reken­ing mee hou nu en waar op ik me aan het voor­berei­den ben, voor de leden een richt­punt van mijn visie voor de komende pak­weg 234 maan­den op de beurzen. Uit­er­aard zal de AEX mee­doen, en we han­de­len ook af en toe op de S&P 500 index bij Sys­teem Trad­ing maar hoofdza­ke­lijk met de AEX index. Zorg in ieder geval dat u mee­doet en de dal­ing die eraan zit te komen niet hoeft mis te lopen. Van­daag inschri­jven en u staat mor­gen al op de lijst … Dalin­gen gaan sneller en we kun­nen er makke­lijk­er mee scoren als we die op tijd kun­nen meepakken. 

Resul­taat maand mei:
De sig­naal­dienst Sys­teem Trad­ing op de AEX komt de afgelopen 3 maan­den goed voor de dag met in MEI een winst van €340 met slechts enkele acties die we hebben gedaan. Deze maand (JUNI) hebben we ook al iets kun­nen doen waar­door voor deze maand er al €120 winst staat. Dat alles in een moeil­ijke markt nog steeds waar we meer reken­ing moeten houden met de Risk-Reward ver­houd­ing die goed moet zijn. We komen in ieder geval weer goed voor de dag en zien de komende dagen en weken zek­er opnieuw kansen bij de AEX index. U kunt nu mee­doen via de nieuwe aan­bied­ing die tot 1 AUGUS­TUS loopt voor €39, dan staat u mor­gen in ieder geval al op de verzendli­jst en kri­jgt u het eerste sig­naal al binnen.

We ver­s­turen voor onze leden dan mails met updates, sig­nalen (per SMS en mail) en u kunt inloggen op de BOX en de Trader­shop waar u de posi­ties alti­jd live kunt volgen.

Om u in te schri­jven kunt u naar de link hieronder

https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​/​a​e​x​-​s​y​s​t​e​e​m​t​r​a​d​i​n​g​.html

Overzicht Sys­teem Trading:

Met vrien­delijke groet,
Guy Boscart



...

Agenda beursweek 5 t/m 9 juni 2017

4 juni 2017, 11:26 | US Markets Redactie | leestijd: 2 minuten | moeilijkheid: 8 / 12 | (0)


We hebben een redelijk rustige week voor ons waar­bij we een zwaartepunt op de don­derdag kri­j­gen. Dan zal de ECB het rentebesluit houden, waar­van tot op heden geen grote veran­derin­gen wor­den verwacht. Ook zal in Enge­land, met de jong­ste aanslag in het achter­hoofd, de par­lementsverkiezin­gen gehouden wor­den. Op zondag vin­dt de derde ronde van de Franse verkiezin­gen plaats, eve­neens voor het par­lement. Voor nieuwgekozen pres­i­dent Macron wacht de zware taak om een meerder­heid te kri­j­gen. Een week lat­er vol­gt nog een vierde ronde.

High­lights:
-Verkiezin­gen in Europa
-ECB rentebesluit
-PMI’s dien­sten­sec­tor


Maandag
Op de eerste han­dels­dag van de week is de Duitse beurs dicht van­wege Chris­telijke fes­tiviteit­en (Ook in Zwit­ser­land en Nieuw-Zee­land).
Betre­ft cijfers komen de man­agersinkoopin­dex­en (PMI’s) voor de dien­sten­sec­tor naar buiten in de euro­zone en de V.S.
Lat­er op de dag staan de Amerikaanse indus­triële bestellin­gen nog op de agen­da.

Dins­dag
In de euro­zone wor­den de verkoop­ci­jfers in de detail­han­del voor april bek­endge­maakt. Die kwam in maart op 0,3% uit en wordt nu op 0,2% groei geschat.
De mid­dag brengt ons de vaca­tures in de V.S. van JOLTS.
Verder wordt er een rustige dag verwacht.

Woens­dag
Voor­beurs maakt Duit­s­land de fab­rieks­bestellin­gen bek­endt en daar wordt een kleine krimp verwacht van ‑0,4% voor april.
Om 11u pub­liceert de ECB het bru­to nation­aal prod­uct van de euro­zone voor Q1 van dit jaar. Die komt waarschi­jn­lijk uit op 1,7%.
In de mid­dag nog de weke­lijkse Amerikaanse olieci­jfers. Vorige week zak­ten de voor­raden met 6,4 miljoen vat­en.

Don­derdag
Men toont in Chi­na de han­dels­bal­ans over de maand mei. Vorige export­ci­jfer was 8% groei en import was 11,9%.
Voor­beurs maakt het CBS in Ned­er­land nog de inflatie over mei bek­end. Vorige cijfer was 1,6%.
Dan in de mid­dag zien we om kwart voor twee het rentebesluit van de ECB voor­bijkomen, nor­maal gevol­gd door een uit­spraak van voorzit­ter Draghi.
In de avond zullen de eerste polls van de Engelse par­lementsverkiezin­gen bin­nenkomen. Die gaan vooral­snog door ondanks de nieuw­ste ter­ror­is­tis­che actie in Lon­den.

Vri­jdag
Chi­na maakt de inflatie ken­baar, waar sinds maart dit jaar een flinke dip is waar te nemen. In feb­ru­ari kwam die nog uit op 2,5% maar sinds­di­en kwakkelt het maan­delijks rond de 1%. Ook de pro­du­cen­ten­pri­jsin­dex komt naar buiten.
Verder zien we nog de import- en export­ci­jfers van Duit­s­land en het V.K. en sluit men in Cana­da de werk­week af met de werkloosheidscijfers.


In het week­end zien we op zondag de eerste ronde in de Franse par­lementsverkiezin­gen. Macron hoopt daar een meerder­heid te halen maar dat is een pit­tige opgave voor zo’n jonge poli­tieke par­tij. Een week lat­er vol­gt nog tweede ronde. Zo hebben ze vier stem­ron­des achter de rug voor­dat er een volledi­ge regering is gevor­md. Die Fransen houden wel heel erg van democ­ra­tie..

Een pret­tige zondag en veel beur­swi­jsheid voor vol­gende week gewenst!


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.