Beursdagboek US Markets Redactie 17 september 2017, 15:11

...

Agenda beursweek 18 t/m 22 september 2017

17 september 2017, 15:11 | US Markets Redactie | leestijd: 3 minuten | moeilijkheid: 10 / 12 | (0)


Waar we de ECB en BoE al gehad hebben, is het deze week de beurt aan de Fed­er­al Reserve en de Bank of Japan om te ver­gaderen over hun cen­trale rente. Daar zullen de ogen de komende dagen dan ook het meest op gericht zijn. Verder kri­j­gen we wat data over de Amerikaanse huizen­markt en zullen vanu­it Frank­furt het maan­delijkse ZEW sen­ti­men­trap­port en het ECB bul­letin rap­port ver­schi­j­nen.
Over de ECB gespro­ken, de leden daar­van komen don­derdag bijeen voor een algemene ver­gader­ing gevol­gd door de jaar­lijkse con­fer­ence van Euro­pean Sys­temic Risk Board (ESRB). Daar horen enkele speech­es van onder andere Draghi bij, waarmee beleg­gers hopen wat meer infor­matie te kri­j­gen over de aangekondigde


High­lights:
-Rentebesluit Fed­er­al Reserve
-Eerste schat­tin­gen PMI’s sep­tem­ber

Maandag
De week begint met een ges­loten beurs in Tokyo van­wege een feestdag. Om 11:00u komt het inflatieci­jfer van de euro­zone over augus­tus naar buiten. Op jaar­ba­sis verwacht men een onveran­derde 1,5%. Verder nog enkele cijfer­t­jes die weinig tot geen invloed zullen hebben.
Het CBS pre­sen­teert in de ocht­end cijfers over de Ned­er­landse lucht­vaart, dat voor KLM-AF inter­es­sant kan zijn.

Dins­dag
In de ocht­end komt het ZEW sen­ti­ment naar buiten, dat elke maand van 350 beleg­gers en anal­is­ten wordt geme­ten. Een cijfer boven de nul duidt op opti­misme. Vorige keer zak­te het van 17,5 naar 10 pun­ten, komend van de top van 20,6 pun­ten. We mogen dus al van een dip spreken. De laat­ste keer (en enige keer in drie jaar) dat we een cijfer onder de nul had­den was vlak na de Brex­it uit­slag.
Lat­er in de mid­dag zien we de nieuwe bouwver­gun­nin­gen en nieuw ges­tarte huizen­bouw uit de V.S. nog ver­schi­j­nen.

Woens­dag
Een uurt­je voor­beurs kri­j­gen we het Duitse inflatieci­jfer voor pro­du­cen­ten (PPI) die het laat­ste jaar gemid­deld wel weer boven de nul presteert.
Verder kri­j­gen de Britse retail­ci­jfers en de Amerikaanse bestaande huizen­verkopen de nodi­ge aan­dacht.
Om 20:00u zal de Fed­er­al Reserve bek­end mak­en wat het met de huidi­ge cen­trale rente doet, gevol­gd door een speech van voorzit­ter Yellen.

Don­derdag
Voor­dat de beurzen in Europa weer draaien heeft de Bank of Japan al het rentebesluit bek­endge­maakt, maar ook daar lijkt men nog niet klaar voor een ver­ste­vig­ing.
Het CBS laat voor­beurs het Ned­er­landse con­sumenten­vertrouwen over sep­tem­ber weten en vertelt ons het werk­looshei­dsper­cent­age over augus­tus.
De ECB geeft het maan­delijkse bul­letin rap­port nog vrij waarin economis­che indi­ca­toren en vooruitzicht­en wor­den bespro­ken.
Tij­dens het luiden van de bel op Wall Street maakt Draghi nog wat woord­jes vuil over de Europese economie.


Vri­jdag
Tot slot de laat­ste han­dels­dag waar we alle eerste schat­tin­gen van de man­agersinkoopin­dex­en kri­j­gen. Dat geldt voor zow­el de pro­duc­tie- als de dien­sten­sec­tor. Met name de Duitse, Amerikaanse en euro­zone zijn inter­es­sant.

Week­end
Kleine bij­zon­der­heid dit week­end. Op zondag zijn de Duitse verkiezin­gen waar naar verwacht­ing Merkel haar vierde over­win­ning zal halen. Ze heeft bij­na 12 jaar regeren achter de rug maar lijkt voor de 16 te willen gaan. Wellicht veel euforie na de uit­slag, maar dat zullen we de maandag daarop wel weer zien.


Weer veel events voor de val­u­ta deze week met als hoogtepunt het rentebesluit in de V.S. op woens­dag, gevol­gd door de BoJ op don­derdag. Verwacht daarom de dol­lar en yen veel te zien bewe­gen, eve­nals de euro aangezien die de groot­ste tegen­hang­er van de dol­lar is.
Pret­tige zondag en veel suc­ces vol­gende week!


...

Richting einde van het jaar nog volop kansen om te handelen

17 september 2017, 12:08 | US Markets Redactie | leestijd: 2 minuten | moeilijkheid: 9 / 12 | (0)


De maan­den okto­ber en novem­ber komen eraan, meestal zeer beweeglijke (volatiele) maan­den op de beurzen, aan ons om daar­van zo goed mogelijk mee te prof­iteren door op de beste momenten te han­de­len. U kunt nu mee­doen tot 1 DECEM­BER via een mooie aan­bied­ing, inschri­jven kan van­daag en dan staat u mor­gen al op de lijst en kri­jgt u de updates, de overzicht­en en toe­gang tot de besloten box­en en de Trader­shop waar u de lopende posi­ties kunt vol­gen op elk moment van de dag.

Via Sys­teem Trad­ing kunt u al goed mee­doen met €1500, we starten trouwens elke maand op de eerste opnieuw met €1500 als uit­gangspunt. Winst kunt u aan de kant zetten als reserve, als er een ver­lies maand is dan kunt u weer aan­vullen tot die €1500. We houden de bedra­gen zo laag mogelijk omdat dan het risi­co op forse ver­liezen door te grof in de markt te stap­pen wordt uit­ges­loten. Ieder kan uit­er­aard voor zichzelf uit­mak­en met hoeveel inleg er wordt meegedaan, de bedra­gen past men dan evenredig aan, de aan­tallen die we doorgeven ook. Alle details staan in de mail, de SMS en in Trader­shop waar u op kunt inloggen op de site of op uw mobiele telefoon.

Om mee te doen met Alles of Niets, het best presterende abon­nement dit jaar, is er €2000 nodig maar daar pakken we vaak ook 2 posi­ties op in de plaats van 1. Verder is er nog Guy Trad­ing, Polleke Trad­ing en TA- aan­de­len en indices waar men met €4000 mee kan doen. Daar nemen we tot max­i­maal 3 posi­ties gelijk­ti­jdig op. We doen alles met een goed Mon­ey Man­age­ment en een aan­vaard­bare Risk-Reward. Verder werken we alti­jd met een sto­ploss, als het niet loopt zoals we willen dan nemen we onver­bid­delijk de sto­ploss. Doe dus mee en aan­melden kunt u via de site.

Inschri­jven:
U kunt zich van­daag inschri­jven via deze nieuwe aan­bied­ing tot 1 decem­ber vanaf €39. Naast de SMS en mail voor het instap­pen coachen we de leden uit­er­aard ook via dagelijkse updates, onder­s­te­un­ing via het besloten FORUM waar alleen de leden op mee kun­nen kijken. En dat alles nu via een mooie kort­ing om het in ieder geval tij­den de komende belan­grijke weken uit te proberen … Zie de tabel hieron­der met het resul­taat per abon­nement sinds we met deze manier van werken zijn gestart.

Inschri­jven kan via de link … https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​.html

Overzicht resul­taat US Mar­kets trad­ing sinds 2013:


Met vrien­delijke groet
US Mar­kets Trading


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.