Do 25 nov. 2021, 11:57

TA AEX, ASM int., Lufthansa, Aegon, PostNL en Investor

Er zijn geen extra ver­zoeken, ik kan de ver­zoeken van het week­end behan­de­len én er zelf twee aan toevoe­gen. Van­daag is het niet nodig te dis­crim­ineren, dat lat­en we aan onze eigen regering over. Best jam­mer, het dis­crim­ineren ging me goed af en smaak­te naar meer! Naast Aegon, PostNL, Lufthansa en…

Lees verder »
Eveline50? do 25 nov. 2021, 13:09 Marcel weer bedankt je had de juiste investor te pakken.Mocht je ruimte hebben.
1* Umg universal music group sinds kort genoteerd in Amsterdam.
2*Ferrari.
3*Porsche
Vrouwen houden van snelle aandelen kijken nuchter naar de trend mannen denken ???? Prettige dag.
Vandaag, 06:27

Beleggers zoeken houvast met enorme volatiliteit, blijf opletten

De markt blijft volop in beweging door onzekerheid rondom de nieuwe variant van het virus Omikron, gisteren opnieuw een stevige terugval waardoor de bodems van vorige week werden doorbroken bij de AEX, de DAX, de S&P 500 en de Dow Jones. De tech indices moesten ook fors inleveren maar die blijven boven hun vorige bodem. Vanmorgen staan de futures dan weer hoger, vooral de Nasdaq 100 future pakt uit met een behoorlijke plus. Azië sluit vanmorgen in ieder geval ook hoger.

Update woensdag 1 december:
Vanmorgen in ieder geval weer groene cijfers na de daling van gisteren, vooral de Nasdaq future staat er sterk voor en lijkt meteen het verlies van gisteren weg te werken. De Dow Jones blijft zwak en onder druk staan, vooral de traditionele sectoren hebben het moeilijk in deze fase. De Dow Jones staat nu al ruim 2000 punten onder de top van begin november waardoor we mogen spreken van een stevige correctie. Aan de andere kant blijft de Nasdaq zich sterk houden en staat nog niet eens zo ver onder de top van midden november. Met de milde lockdowns in Europa en elders gaat men er van uit dat de tech sectoren en dan vooral de grote 6 gaan profiteren van deze situatie net zoals een jaar geleden. Apple zette zelfs een nieuw record neer op slotbasis.

Europa kreeg het opnieuw moeilijk en stond de gehele sessie op verlies, de AEX index verloor uiteindelijk 10 punten om op 777 punten te sluiten, een nieuwe bodem die nu al 53 punten onder de top ligt. Of we nu al klaar zijn met de correctie kan ik niet zeggen, het blijft allemaal nog zoeken de komende dagen. Ook de DAX die op 15.100 punten sluit zet een nieuwe bodem neer, opletten nu voor de 14.900-15.000 punten zone want dan zijn we plots nog verder van huis. Vanmorgen komt er mogelijk weer een herstel op gang maar het is de vraag of dat kan worden doorgezet, de afgelopen keren gebeurde dat duidelijk niet. De Franse CAC 40 verloor 55 punten en blijft ook nog onder druk liggen. De komende sessies worden weer belangrijk voor wat betreft Europa.

Schrijf u nu nog snel in via de mooie aanbieding tot 1 FEBRUARI voor €35. Ga meteen naar onze Tradershop via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop

Marktoverzicht:
Wall Street laat het opnieuw afweten en over de gehele lijn is er een verlies van 1,6 tot 2%, het zijn vooral de traditionele sectoren die het moeilijk hebben terwijl de tech sectoren nog overeind weten te blijven en vooral hun belangrijke steun verdedigen. De Nasdaq verloor wel deze keer maar ook deze keer wist men een verdere daling te voorkomen richting het slot.

Europa blijft zwak en we zien nieuwe bodems die onder die bodem van afgelopen vrijdag liggen. De AEX sluit onder de steunzone 780-782 punten, de DAX sluit onder de 15.250 punten voor het eerst sinds begin oktober. We moeten een momentum zien te vinden om in te stappen maar dat blijft moeilijk met deze volatiele markt. Het gaat erom dat we enkele dagen kunnen blijven zitten met een beweging die langer aanhoud, dat is op dit moment moeilijk met de huidige jojo bewegingen.

Overzicht resultaat november en dit jaar (2021):
De maand november zit erop en ook die maand sluiten we af met winst, beperkt weliswaar maar met de extreme volatiliteit is dat meer dan goed. In zo'n maand met de volatiliteit die er is kun je veel winnen maar ook veel verliezen. We hebben het rustig aangepakt en in ieder geval geen risico genomen voor de leden. De komende maand maar eens zien wat we kunnen doen, de laatste maand van het jaar. Ik denk dat we alles goed onder controle hebben momenteel, we blijven rustig en houden de risico's beperkt.

Het handelen verloopt al het gehele jaar goed want via de overzichten hieronder ziet u dat we er wat betreft 2021 mooi voorstaan. We hebben nog enkele weken te gaan dit jaar en er komen zeker nog genoeg kansen zoals ik de markt nu inschat. Ik zoek in ieder geval voorzichtig naar nieuwe mogelijkheden.

Om mee te doen kan dat nu via het proefabonnement tot 1 FEBRUARI voor €35. Schrijf u nu in via de nieuwe aanbieding en ga meteen naar onze tradershop via de link https://www.usmarkets.nl/trade...

Overzicht resultaten maand november en dit jaar (2021)


Met vriendelijke groet,
Guy Boscart

Vandaag, 02:47

Marktcijfers

Actueel Verwacht Vorige
CHN CHN: Caixin Industriële Productie PMI (Nov) 02:45 49,9 50,5 50,6 Actueel: 49,9 Verwacht: 50,5 Vorige: 50,6
Gisteren, 16:33

Marktcijfers

Actueel Verwacht Vorige
USA USA: CB Consumentenvertrouwen (Nov) 16:00 109,5 111,0 111,6 Actueel: 109,5 Verwacht: 111,0 Vorige: 111,6
Gisteren, 13:41

TA Nvidia, Nasdaq, RD, ING, AEX en Signify

Er zijn weer aardig wat ver­zoeken bin­nengekomen. Zoveel zelfs dat ik ze niet in één col­umn kan behan­de­len. Ik heb er vijf voor van­daag gere­serveerd en voeg er zelf de AEX aan toe. De overige, en eventueel nieuwe ver­zoeken, komen dan in de col­umn van don­derdag aan bod.Nvidia op ver­zoek van lezer…

Lees verder »
Loading..
Er is een fout opgetreden
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.