Beursdagboek Trader Guy 8 juni 2017, 11:57

...

Let op voor een soort CRASH de komende weken

8 juni 2017, 11:57 | Trader Guy | leestijd: 4 minuten | moeilijkheid: 10 / 12 | (0)


De markt bli­jft hoog hangen maar maakt weinig pro­gressie momenteel, zelf had ik het via updates al over de onderliggende kracht die ont­breekt momenteel want niet alle aan­de­len op Wall Street doen mee met de recente ral­ly ofwel het laat­ste been omhoog sinds de kleine cor­rec­tie van 18 mei. De vraag is dan ook wat er nog in de markt zit? We zien dat bijvoor­beeld de Rus­sel 2000 index waar de meeste SMALL CAPS inzit­ten ofwel de kleinere bedri­jven op Wall Street amper boven de slot­stand van 2016 staat op dit ogen­blik. Als u het mij vraagt dan staan we op Wall Street aan de vooravond van iets groots, een beweg­ing die behoor­lijk kan uit­pakken want de markt moet zich vastk­lam­p­en aan enkele grote bedri­jven die steeds meer aan beur­swaarde win­nen ter­wi­jl het in feite de gehele economie niet met zich mee­trekt. Het lijkt erop dat men de markt optisch aan de hoge kant wil houden het­geen makke­lijk kan om dat via enkele BIG CAPS te doen die de index optrekken richt­ing nieuwe records. Ook bij de tech­nolo­gie zijn het juist de dure en zwaar­we­gende aan­de­len die de kar trekken, denk aan de FANG het­geen wil zeggen Face­book, Ama­zon, Net­flix en Google. Google (Alpha­bet) en Ama­zon bereiken zowaar de $1000, de ene staat er boven ter­wi­jl de andere er net onder staat. De waarderin­gen wor­den zo snel te hoog via deze psy­chol­o­gis­che gren­zen die men ten koste van alles wil halen, de markt wil meer maar is de markt nog wel meer waard?

Neem daar­bij de dol­lar die opstoomt met meerdere rentev­er­hogin­gen in zicht, ook dat loopt scheef momenteel wat betre­ft de markt. Verder zien we ook rare beweg­in­gen op de rente en de val­u­ta­markt het­geen meestal onrust op de finan­ciële aankondigd en het­geen ik dus ook verwacht op vrij korte ter­mi­jn. Lat­en we uit­gaan van een paar dagen tot een paar weken maar we moeten ons opmak­en voor het­geen er op komst is. Die zak­en onder­zoek ik dagelijks, de ver­ban­den tussen indices, rente, val­u­ta en grond­stof­fen. De ver­houdin­gen liggen momenteel niet zoals ze zouden moeten zijn en dat baart me toch zorgen.

Tijd om op te let­ten:
Nu moeten we oplet­ten om vooral niet te vroeg erop te anticiperen en is geduld nodig om klaar te zijn voor het­geen er komt. Dan kun­nen we op de AEX, de DAX, de Dow Jones en de S&P 500 goeie zak­en gaan doen. Met goeie zak­en bedoel ik dan ook dat we mogelijk een knaller van jew­el­ste kun­nen pakken als we de TIM­ING goed kun­nen afstellen. Wel is het zo dat ik het tij­dens de zomer en richt­ing het najaar verwacht maar er zullen voor­di­en al vol­doende kansen komen, de dal­ing gaat niet in 1 keer maar is stap­pen. We gaan denk ik een 123 kri­j­gen, de 3 zal de groot­ste poot omlaag oplev­eren maar tussen nu en 3 zit­ten er nog hele mooie kansen die we gaan proberen mee te pakken met zow­el short als long. Wel wil ik vooral die 3 niet mis­sen en u waarschi­jn­lijk ook niet. Zorg dus dat u zich op tijd inschri­jft en dat tegen een zeer mooie kort­ing tot 1 AUGUSTUS.

U kunt nu Guy Trad­ing, AEX Sys­teem Trad­ing, Alles of Niets en TA Aan­de­len en Indices proberen voor €29 met alles erbij. Dat zijn de updates ofwel coach­ing, de toe­gang tot het besloten FORUM dat bij het gekozen abon­nement hoort, alles inzien via onze Trader­shop pag­i­na en vooral ook de sig­nalen die we ver­s­turen naar de leden per MAIL en SMS.

Schri­jf u dus meteen in voor €29 tot 1 AUGUS­TUS en dan staat u van­daag of mor­gen al op onze verzendli­jst zodat u NIETS hoeft te mis­sen. Inschri­jven kan via de link hieronder …

https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​.html

Met vrien­delijke groet,
Guy Boscart

US Mar­kets Trading



...

Wall Street wil maar niet plooien, Olie fors lager

8 juni 2017, 08:46 | Trader Guy | leestijd: 6 minuten | moeilijkheid: 5 / 12 | (0)


Mark­toverzicht:
Van­daag staat er nogal wat op het pro­gram­ma, de verkiezin­gen in Enge­land en de ver­gader­ing van de ECB van­mid­dag. Daar­naast zal de oude FBI directeur James Comey nog getu­igen voor de senaat, door het­geen deze man zal zeggen kan de posi­tie van Trump mogelijk verder onder druk komen te staan. Wat ook opviel is dat de groe­ici­jfers in Japan fors tegen­vie­len, het gaat nog hele­maal niet goed daar en het sleept al jaren aan. Tot nog toe trekt de markt er zich maar weinig van aan, Wall Street bli­jft ver­bazen met hogere koersen en dus nieuwe top­pen ook al bli­jft de onderliggende kracht maar zwak­jes. We houden de markt in de gat­en en waar we wat kun­nen doen zullen we zek­er een posi­tie opne­men, u kunt mee­doen door lid te wor­den uiteraard.

Inschri­jven? https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​.html

Wall Street:
De S&P 500 bli­jft stil liggen rond de 2430 – 2440 pun­ten, de top en meteen de hoog­ste stand ooit bij deze index zien we in de buurt van de 2440 pun­ten uitkomen, de index staat er niet ver vanaf. Om ons naar bene­den te richt­en let­ten we nu vooral op de 2418 pun­ten als belan­grijke ste­un, onder die 2418 pun­ten ziet het er slechter uit voor wat betre­ft de S&P 500. Een eerste doel wordt vol­gens mij hoe dan ook de oude top rond de 2400 pun­ten, die moet nog een keer terug wor­den getest na de uit­braak van 2 weken gele­den. Mocht de index daar dan weer onder terecht komen dan kri­j­gen we meteen een sterk verkoopsig­naal op de korte en de mid­lange ter­mi­jn. De 2418 en de 2400 pun­ten wor­den de richt­pun­ten wat betre­ft de S&P 500 index de komende dagen. Weer­stand nu die top rond de 2440 pun­ten met lat­er de 2450 en de 2475 pun­ten als mogelijke doe­len die ik niet zo snel verwacht.

De Dow Jones lukt het nog niet om ver boven de vorige hoog­ste koers ooit te bli­jven, in feite dus 2 dagen erboven maar nu op slot­ba­sis rond die belan­grijke 21.170 pun­ten. Weer­stand bli­jft dus die 21.170 pun­ten met daar net boven de top rond de 21.225 pun­ten van afgelopen vri­jdag die intra­day werd neergezet. Bij een uit­braak mocht de index toch verder omhoog willen zien we rond de 21.500 de vol­gende weer­stand, lat­er zouden zelfs de 21.750 en de 22.000 pun­ten als doe­len in beeld kun­nen komen maar ik hou er geen reken­ing meer mee. Ste­un nu eerst de 21.000 pun­ten, lat­er komt snel de 20.80020.850 zone in beeld met daaron­der de 20.700 en de 20.500 pun­ten. Denk eraan dat deze doe­len bij een dal­ing heel snel haal­baar blijven.

De Nas­daq bli­jft dicht bij de top hangen, om de draai die ik verwacht te realis­eren moet er toch een sessie komen met meer dan 2% dal­ing het­geen makke­lijk moet kun­nen bij deze index na de enorme ral­ly van de afgelopen 2 weken samen met de al zo sterke upswing sinds begin novem­ber 2016. Een belan­grijk draaipunt kan de 6000 pun­ten gaan wor­den waar we nu nog behoor­lijk ver boven staan maar het­geen wel de bodem bli­jft van slechts een week of 3 gele­den. Oplet­ten dus met de Nas­daq, de index kan nog wat verder oplopen maar hoe hoger die klimt des te gevoeliger de dal­ing zal wor­den. Voor de Nas­daq is een waarschuwing nu wel op zijn plaats.

Europa:
De AEX kende na een min­dere start een forse oplev­ing die tot bij­na 528 pun­ten doorzette maar vri­jwel alles werd tegen het einde van de sessie weer terug gegeven. Een neu­trale dag uitein­delijk over het geheel bekeken met een slot rond de 523 pun­ten. Ste­un bli­jft die gevaar­lijke 520 – 521 pun­ten, eens daaron­der kan de index fors gaan inlev­eren met als doel de 512 – 513 pun­ten waar de GAP nog open staat. Tussendoor nog ste­un rond de 517 pun­ten. Weer­stand nu de 525 met daar­boven de 528 en de 531 pun­ten, zow­el die 527 – 528 als de 531 pun­ten wer­den al getest de afgelopen week zodat u merkt dat alles snel kan gaan bij de AEX index. Wel bli­jft de AEX behoor­lijk achter op Wall Street waar we nog steeds heel dicht bij de record­standen staan. Ste­un nu de 520 met lat­er de 517 en dus de 512 – 513 punten.

De DAX moest verder omlaag gis­teren, de gehele sti­jging van afgelopen vri­jdag werd zowaar weg gepo­et­st waar­door we opnieuw reken­ing moeten houden met een verdere terug­val richt­ing de oude top­pen ofwel de eerdere All Time High. Die wacht nog steeds rond de 12.390 pun­ten, tussendoor nog ste­un rond de 12.600 en de 12.47512.500 pun­ten. Weer­stand nu de top van afgelopen vri­jdag rond de 12.878 pun­ten (All Time High), bij een uit­braak daar­boven kan de DAX richt­ing de 13.000 pun­ten oplopen maar dat verwacht ik echter niet.

Brent olie:
De olie maakt een behoor­lijke smak omlaag na dat de voor­raden in de VS tegen­vie­len, nu kan de Brent weer richt­ing de bodem van mei die rond de 46,5 dol­lar wacht de komende dagen. Gis­teren nog bij­na 50 dol­lar, tegen de avond stond er al 48 dol­lar op de bor­den. Weer­stand bli­jft 51 – 52 dol­lar met lat­er de 5353,5 dol­lar. Ste­un nu eerst de 47,5 met daar net onder die bodem rond de 46,5 dollar.

Han­de­len en coach­ing, mee­doen en lid wor­den?
Nu tot 1 AUGUS­TUS voor €39, dan ont­vangt u alle sig­nalen die bij het abon­nement horen samen met de mails die wor­den ver­zon­den over de markt en de kansen. Er zit uit­er­aard coach­ing bij zodat u alti­jd goed op de hoogte bli­jft van onze visie en hoe u het best kunt rea­geren op wat de markt van plan is. We proberen alti­jd met de markt mee te zit­ten en kiezen er voor om nooit tegen de markt in te werken. Posi­ties lopen meestal tussen de 2 en 10 dagen, we sturen alles in detail per SMS en MAIL naar de leden toe (de fond­scode staat erbij).

Verder kunt u ook op ons afges­loten forum dat bij uw abon­nement hoort met alle andere leden com­mu­niceren. En dat tegen een mooie kort­ing om het nu te proberen, dat is dan voor €39 tot 1 AUGUS­TUShttps://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​.html

AEX:

DAX:

Dow Jones:

S&P 500:

Nas­daq:

Brent olie:

Met vrien­delijke groet,
Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.