Beursdagboek Trader Guy 11 juni 2017, 12:34

...

Nasdaq kraakt vrijdag: We zien mooie kansen, gebruik een coach

11 juni 2017, 12:34 | Trader Guy | leestijd: 4 minuten | moeilijkheid: 9 / 12 | (0)


Via de spe­ciale aan­bied­ing vanaf €29 tot 1 AUGUS­TUS kunt u nu mee­varen op mijn visie en verwacht­ing waar ik de leden bij ga coachen … https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​.html

Begin vanaf nu maar voorzichtig te wor­den op de finan­ciële mark­ten:
De markt bli­jft hoog hangen maar maakt weinig pro­gressie momenteel maar vri­jdag gaf de Nas­daq een vreemd en serieus te nemen sig­naal. Zelf had ik het via updates al over de onderliggende kracht die ont­breekt momenteel want niet alle aan­de­len op Wall Street doen mee met de recente ral­ly ofwel het laat­ste been omhoog sinds de kleine cor­rec­tie van 18 mei. De vraag is dan ook wat er nog in de markt zit? 

Als u het mij vraagt dan staan we op Wall Street aan de vooravond van iets groots, een beweg­ing die behoor­lijk kan uit­pakken want de markt moet zich vastk­lam­p­en aan enkele grote bedri­jven die steeds meer aan beur­swaarde win­nen ter­wi­jl het in feite de gehele economie niet met zich mee­trekt. Het lijkt erop dat men de markt optisch aan de hoge kant wil houden het­geen makke­lijk kan om dat via enkele BIG CAPS te doen die de index optrekken richt­ing nieuwe records. Vri­jdag was het zelfs zo dat de Dow Jones een nieuw record liet opteke­nen met slechts 2 aan­de­len die ook een nieuwe All Time High lieten opteke­nen. Wel trokken de finan­cials en de olie de kar maar deze sec­toren ston­den juist onder­aan de range. Ook bij de tech­nolo­gie waren het juist de dure en zwaar­we­gende aan­de­len die de kar trokken tot afgelopen vri­jdag waar er een forse klap kwam, denk aan de FANG het­geen wil zeggen Face­book, Ama­zon, Net­flix en Google. Google (Alpha­bet) en Ama­zon bereiken zowaar de $1000, de ene tot net erboven ter­wi­jl de andere er net tot onder die $1000 terecht kwam. De waarderin­gen wor­den zo snel te hoog via deze psy­chol­o­gis­che gren­zen die men ten koste van alles wil halen, de markt wil meer maar is de markt nog wel meer waard? Dus een eerste ver­schuiv­ing kwam er vri­jdag … nu het vervolg?

Dol­lar:
Neem daar­bij de dol­lar die opstoomt met meerdere rentev­er­hogin­gen in zicht, ook dat loopt scheef momenteel wat betre­ft de markt. Verder zien we ook rare beweg­in­gen op de rente en de val­u­ta­markt het­geen meestal onrust op de finan­ciële aankondigd en het­geen ik dus ook verwacht op vrij korte ter­mi­jn. Lat­en we uit­gaan van een paar dagen tot een paar weken maar we moeten ons opmak­en voor het­geen er op komst is. Die zak­en onder­zoek ik dagelijks, de ver­ban­den tussen indices, rente, val­u­ta en grond­stof­fen. De ver­houdin­gen liggen momenteel niet zoals ze zouden moeten zijn en dat baart me toch zorgen.

Tijd om op te let­ten:
Nu moeten we oplet­ten om vooral niet te vroeg erop te anticiperen en is geduld nodig om klaar te zijn voor het­geen er komt. Dan kun­nen we op de AEX, de DAX, de Dow Jones en de S&P 500 goeie zak­en gaan doen. Met goeie zak­en bedoel ik dan ook dat we mogelijk een knaller van jew­el­ste kun­nen pakken als we de TIM­ING goed kun­nen afstellen. Wel is het zo dat ik het tij­dens de zomer en richt­ing het najaar verwacht maar er zullen voor­di­en al vol­doende kansen komen, de dal­ing gaat niet in 1 keer maar is stap­pen. We gaan denk ik een 123 kri­j­gen, de 3 zal de groot­ste poot omlaag oplev­eren maar tussen nu en 3 zit­ten er nog hele mooie kansen die we gaan proberen mee te pakken met zow­el short als long. Wel wil ik vooral die 3 niet mis­sen en u waarschi­jn­lijk ook niet. Zorg dus dat u zich op tijd inschri­jft en dat tegen een zeer mooie kort­ing tot 1 AUGUSTUS.

U kunt nu Guy Trad­ing, AEX Sys­teem Trad­ing, Alles of Niets en TA Aan­de­len en Indices proberen voor €29 met alles erbij. Dat zijn de updates ofwel coach­ing, de toe­gang tot het besloten FORUM dat bij het gekozen abon­nement hoort, alles inzien via onze Trader­shop pag­i­na en vooral ook de sig­nalen die we ver­s­turen naar de leden per MAIL en SMS.

Schri­jf u dus meteen in voor €29 tot 1 AUGUS­TUS en dan staat u van­daag of mor­gen al op onze verzendli­jst zodat u NIETS hoeft te missen.

Inschri­jven kan via de link hieronder …

https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​.html

Met vrien­delijke groet,
Guy Boscart

US Mar­kets Trading


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.