Beursdagboek Polleke 4 maart 2010, 08:23

...

AEX: donderdag traditioneel draaidag

4 maart 2010, 08:23 | Polleke | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 7 / 12 | (0)


het is een ongelooflijke sti­jging geweest de laat­ste drie sessies. De Stieren hebben er zin in. Laat ons hopen dat ze tegen van­mor­gen er ook wat aan ver­di­end hebben…

We zit­ten volop in de posi­ties. We waren enkele uren te vroeg (2 plukkies) gis­teren — we kenden het risi­co — maar in de ker­ing maakt het niet zo veel uit. De verwachte golf­struk­tu­ur is wel gewi­jzigd tegen­over vorige week.
Van­mor­gen zit­ten we terug bij af voor de Stieren. De open­ing wordt verwacht rond 328.50

Van­daag verwacht ik geen aktie, hoewel u moet wel reke­nen met de verkoop-order in ons aktieblad [hier] op 322.
We gaan deze posi­tie sneller dan verwacht omzetten. Het laat­ste been van gis­teren naar 332 wijst op een belan­grijk resterend poten­tiëel opwaarts. Wij gaan rond 322 cashen, dan draaien naar Long (enkel Durvers) en dan het laat­ste been opwaarts mee­doen. De Expi­ratie van deze maand is een mooi richt­punt voor een (ein­delijk) defin­i­tieve draai neer­waarts.

We bli­jven zeer voorzichtig.

Polleke


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.