Beursdagboek Polleke 2 maart 2010, 11:17

...

AEX: trading range 324.50-328.50 komt in zicht

2 maart 2010, 11:17 | Polleke | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 4 / 12 | (0)


alle para­me­ters in acht genomen, lijkt 327328 te gaan werken als een sterke mag­neet. 329.50 zou een logis­che lagere top op don­derdag kun­nen zijn. Op don­derdag komen de werkgele­gen­hei­d­sci­jfers — mogelijk wor­den zij negatief onthaald.

We staan nu 326…de toprange is dus 2 plukkies ver­wi­jderd. Dat vind ik redelijk karig voor een Aktie met de Durvers. Boven­di­en behoed ik me voor de risi­co’s liggen aan de onderz­i­jde”. Als we terug­vallen, schat ik 324.50 als ste­un­niveau. Ook net zo vet kwa mogelijkhe­den tot Aktie. Ik con­cen­treer me op een Aktie voor de Durvers (Dou­ble) en de Beleg­gers (Sin­gle) Short rond 328 op don­derdag.

Van hier tot don­derdag verwacht ik enkel wat onbe­nul­lig gek­abbel — niet inter­ssant voor ons mul­ti-sessie traders.

Van­daag dins­dag draaien we vol­gens mij oblig­aat tussen 324.50 en 326.50. Mor­gen kun­nen we licht terug — mogelijk richt­ing 324. Don­derdag een sterke dag met een run naar 328329. Aldaar gaan we Aktie voeren.

Wees voorzichtig. We houden onze Win­sten [hier] steveig vast ! Tot op heden kon ik de Durvers 3000 EUR per maand” aan­bieden. Daar teken ik voor.

Polleke



...

AEX: Dinsdag schakeldag

2 maart 2010, 09:03 | Polleke | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 6 / 12 | (0)


gis­teren een onbe­gri­jpelijk’ posi­tieve dag. Sinds vri­jdag­namid­dag staan we op de AEX 12 pun­ten hoger: +4%.
U mag aan mij uit­leggen wat er economisch veran­derd is. Het sen­ti­ment is wel enorm opgeschoven naar posi­tief in één sessie.

2 van de 6 indi­ca­toren gaan naar buy”, de 4 andere staan nu neu­traal. Wat moeten we hier­mee ? Vorige week zat­en we met volle over­tuig­ing nog Triple Short. Van­daag zouden we in een Bull Mar­ket sosieso Long instap­pen.
Het lief­st zou ik rond dit niveau short gaan maar — gelezen van de indi­ca­toren — kan ik dat mezelf niet ver­ant­wo­or­den. Long gaan (enkel voor de Durvers — zelfs voor enkele pun­ten) lijkt me wat sterk gezien de risi­co’s in de Markt. De beste strate­gie om onze winst te bescher­men is kijken hoe de Markt plooit. Als we iets zouden doen deze week, is dat max­i­maal Dou­ble voor de Durvers.

AEX van­daag
Van­daag dins­dag — een schakeldag: we gaan lager en we gaan hoger. De vol­go­rde is onmo­gelijk te voor­spellen. Vol­gens mij kun­nen we met de huidi­ge run achter ons, en het ont­breken van posi­tief economisch nieuws van­daag niet boven de 325.50
Nochtans, ik ga er geen geld op zetten. Als we van­daag terug­plooien richt­ing 321, over­weeg ik Sin­gle Long te gaan met de Durvers met TL 306 richt­ing 324.50
Durvers, hou van­mor­gen het kanaal in het oog !

Overzicht van onze resul­tat­en vind u [hier].

Polleke


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.