Beursdagboek Polleke 5 maart 2010, 14:44

...

AEX: AKTIE gesloten op 1.21eur - iedereen is er uit (336)

5 maart 2010, 14:44 | Polleke | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 7 / 12 | (0)


In onze spread­sheet zijn de gecu­muleerde resul­tat­en aangepast.

Blijk­baar heeft het Goede Werk­looshei­d­sci­jfer de markt nu over­tu­igend over de weer­stand op 335 geduwd. Het logis­che ver­loop is verder omhoog nu.
Long gaan zou het meest logis­che zijn. We zullen dat ook over­we­gen ten vroeg­ste vanaf vol­gende terug­val op de AEX. Maar dan spreken we ten vroeg­ste maandag.

Dit is een belan­grijke gebeurte­nis op de Markt, en we MOETEN deze koer­se­vo­lu­tie respecteren.
Vol­gende Aktie zal een kleinere Aktie zijn. Vooreerst moeten we terug neu­traal” komen. Er vol­gen nog vele kansen !

Tot op zater­da­gavond rond 20u. Een kleine update.

Polleke.







...

AEX: ingedekt voor super nieuws

5 maart 2010, 09:05 | Polleke | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 6 / 12 | (0)


gis­teren kon de AEX de AEX zelfs niet onder de 330 komen. Van­daag komt het heel-de-week-verwachtte Werk­looshei­d­snieuws vanu­it de US. Mogelijk is het zeer bemoedi­gend” voor de Amerikaanse Economie.
Maar de Mark­ten hebben reeds een fors voorschot genomen op dat goede nieuws.

Alles bij elka­ar gerek­end, zit­ten we — alweer — in een gevaar­lijke set­up. Er is een enorm risi­co op een sell the news” van­mid­dag — zek­er als het nieuws niet super” blijkt te zijn.
Alles in acht genomen (eigen indi­ca­toren, door Grote Par­ti­jen gepro­jecteerde eind­doe­len, fors opgelopen koersen, posi­tie in korte golf­struk­tu­ur, evo­lu­tie sen­ti­ment), zal van­daag — waarschi­jn­lijk van­mor­gen — de top van de week gezet wor­den. Ik ga er van uit dat die onder de 335.50 zal liggen. Aktiegewi­js hou ik de S/L van onze posi­ties op 336. De Markt lijkt enorm veerkrachtig — zoals in een echte Bull Mar­ket — maar dat is maar schi­jn.
We moeten het ermee doe wat de Mark­ten ons dicteren. Ik verwacht een grote beweg­ing (10 pun­ten) de vol­gende uren. Maandag zal vol­gens mij — brek­end met de Tra­di­tie — bloe­drood zijn.

Aktiegewi­js wijzigt er niets. Ik had niet gedacht dat we zo ver én lang zouden uit­lopen. Het heeft geen zin nu onze posi­ties los te lat­en. Op 336 MOETEN we wel.
332333 zat in mijn berekenin­gen ver­vat, maar met het risi­co dat we dit punt niet zouden halen. Achter­af weten we dat dit wél het geval is…

Hou vooral de S/L in het oog !
De gegevens van onze Aktie vind u nog steeds [hier].


We kun­nen dit risi­co win­st­gewi­js makke­lijk aan !

Polleke.







Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.