Beursdagboek Polleke 24 december 2010, 08:41

...

AEX: stapvoets verkeer

24 december 2010, 08:41 | Polleke | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 6 / 12 | (0)


zo net voor de Kerst doen we op de AEX blijk­baar niets meer. Gis­teren heel wat nieuws, weinig geblaat. Mark­t­mak­ers houden de markt in even­wicht naar het uiteinde toe. Dat neemt niet weg dat we vol­gende sessies toch meer pri­js­be­weg­ing kun­nen zien. Meer dan 10 pun­ten spread hoeven we niet te verwacht­en, wel min­der.


Azië zwak­jes aan, de USD ijz­er­sterk, Europa en Wall­street op de pech­strook in de sneeuw ges­trand. Het wor­den rustige sessies. De pri­js­ac­tie kan even­wel wat meer beweg­ing halen vanaf nu.


Golfgewi­js wacht­en we geduldig op een bijkomend been in de vereiste Telling. Het is een noodza­ke­lijk stuk uit de Puzzel, we kijken er bij Polleke naar uit. Als de beweg­ing zich inder­daad voor­doet, kun­nen we straks een belan­grijke Actie !


Wees voorzichtig. Geni­et van de Kerst !


Polleke


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.