Beursdagboek Polleke 27 december 2010, 07:46

...

AEX: KE2 komt eraan ?

27 december 2010, 07:46 | Polleke | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 6 / 12 | (0)


de Ker­st­ti­jd bli­jft aan­houden op de beurzen. Geen nieuws, geen han­de­laars, geen inter­esse, geen pri­js­vari­aties. Vorige week was wellicht de stil­ste week van het jaar als het op Pri­js­ac­tie op aan kwam. Mogelijk kri­j­gen we deze week een ver­volg.


Wat het effect op de trend ervan is, weten we mogelijk pas begin jan­u­ari écht als we met een nieuw boekhoud­kundig jaar starten. Gedurende het Week­end ver­hoogde Chi­na de rente. Het is pas het begin van een verdere reeks. Bull­ish op wat lan­gere ter­mi­jn. De dol­lar bli­jft op een hoog niveau hangen wegens vlucht naar vei­ligheid. Vol­gens mij kri­j­gen we de reak­tie op een duidelijk ingezette sti­j­gende rente­trend pas begin vol­gende week en sluimeren we deze week enkel het jaar uit met een verzwak­te noot.


Van­daag is Green Mon­day. We zouden dan toch meer dan 1 AEX punt moeten kun­nen ver­sterken. Ik hou het in het oog. Trendgewi­js moeten we wel onder de bovenkant van de range bli­jven deze week.



Polleke


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.