Beursdagboek Polleke 29 december 2010, 07:27

...

AEX: in evenwicht, rust !

29 december 2010, 07:27 | Polleke | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 8 / 12 | (0)


de kracht­en houden de markt wagge­lend met enkele pun­ten spread. De stieren moeten wel heel lang wacht­en op dat gegeerde punt 358, de beren spreken nu al over doe­len’ boven de 350. En toch moeten we nog drie sessies vullen met niets.


Het economis­che nieuws is zeer wis­se­lend, en kan eigen­lijk geen hoger pri­js­beeld ver­ant­wo­or­den. De beurs rekent tra­di­tion­eel een 3 tot 6 maan­den vooruit. Wel­nu, met de huidi­ge economis­che indi­ca­toren en de sti­j­gende renten over­al ter wereld is die pri­js te hoog. De beurzen hebben uit­ge­breid kun­nen anticiperen op her­stel­lende aconomis­che activiteit­en. Die zijn er inder­daad gekomen, maar nu komt de tusse­nafreken­ing: over­he­den moeten zwaar besparen en belastin­gen ver­hogen om het draaiend te houden. Of de Economie dat niet gaat voe­len ? De eerste dagen van 2011 moet je goed in het oog houden, want die houden het antwo­ord op deze vraag in zich.


Polleke


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.