Beursdagboek Polleke 30 december 2010, 08:13

...

AEX: nog twee sessies

30 december 2010, 08:13 | Polleke | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 6 / 12 | (0)


we tellen op de beurzen de minuten af om de koersen te kun­nen vastk­likken voor de Prospec­tus op 3112 van duizen­den beleg­gings­fond­sen. Zij hebben alle­maal posi­tieve resul­tat­en behaald. Ook wij hebben een ron­duit schit­terend jaar achter de rug.

Van­daag of mor­gen doen we mogelijk een ver­vol­gac­tie. Ik verwacht niet zoveel trac­tie meer — zoals de laat­ste twee weken al — we zijn in de ker­ing maar enkele pun­ten opgeschoten.

Wat opvalt is dat de beleg­gin­gen m.b.t. Grond­stof­fen het alle­maal goed doen de laat­ste weken. Dat is een his­torische wet­matigheid, waar wij ook bij Polleke reken­ing mee houden. De Dol­lar bli­jft sterk over de ganse lijn, ook dat gaat belan­grijk zijn begin 2011 als de koersen terug begin­nen te bewe­gen.

Prof­i­teer van de rust !

Straks kan het Feest begin­nen …

Polleke


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.