Beursdagboek Polleke 28 december 2010, 07:22

...

AEX: no Go

28 december 2010, 07:22 | Polleke | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 5 / 12 | (0)


gis­teren toch een beet­je trak­tie. Uitein­delijk sloot Green Mon­day in de min. Wall­street deed één streep­je beter. Het moge duidelijk zijn dat de kans op beweg­ing in 2010 uiterst klein aan het wor­den is op de AEX. Een spread van 1 punt per dag is regel, gis­teren 2 punt.


De rentesti­jgin­gen blijken al inge­cal­culeerd, en de Chinezen gaan verder in de Europese Schulden­prob­lematiek investeren — CH1, zeg maar. Alles loopt op wie­len. Wat wil een mens nog meer naar het jaareind toe ? Van­mor­gen een wat grotere beweg­ing in de USD en de andere grond­stof­fen — mogelijk leuk voor de AEX straks. We houden de 10d en 20 d lijn goed in het oog. Mogelijk doen we vol­gende sessies nog enkele pun­t­jes bij de score voor 2010.


Polleke


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.