Beursdagboek Trader Guy 19 april 2013, 09:14

...

Markt zoekt nu duidelijk lagere standen op

19 april 2013, 09:14 | Trader Guy | leestijd: 2 minuten | moeilijkheid: 9 / 12 | (0)


Wall Street moest er gisteren dan uiteindelijk ook aan toegeven, de laagste stand in weken werd bereikt op de S&P 500 index. De Dow Jones volgt nu ook duidelijk deze route, lagere bodems en amper herstel tussendoor. Wel blijft het opletten omdat de draai bij lange na nog niet definitief is, telkens is er ruimte voor herstel wat we ook vanmorgen weer merken rond de opening. Daar waar Wall Street in ieder geval geen nieuwe toppen meer weet te behalen zien we dat Europa rustig verder aan het afbrokkelen is, bijna onopvallend aangezien de AEX nog steeds rond of net boven de 340 punten staat. De DAX laat echter wel wat meer sporen na aangezien deze index nu al de grootste moeite krijgt om de 7500 punten vast te houden.

We moeten rustig deze markt zijn gang laten gaan, we kunnen kijken om snel wat te doen maar daarmee moeten we ook opletten natuurlijk. Via de services krijgen de leden wel voldoende aanwijzingen, tips en vooral advies ... Dit jaar wat voor de beurs enorm moeilijk is doen we het heel goed, er staan bij de services overal mooie plussen, dit incluus alle gemaakte kosten voor BEHEER waar we 1 op 1 voor de klanten een portfolio bijhouden via BINCK en waar dus het enige echte resultaat meetbaar is. Dit jaar staan we voor Guy Trading 7,5 (portfolio met 7500 euro) op +20%, voor Guy Trading 15 (portfolio met 15.000 euro) op +23% en bij Polleke Trading (portfolio met 7500 euro) staan we nu op +46,5% ... Zie hierboven het tabblad abonnementen, en ga per service kijken naar de details. Wilt u mee met BEHEER, of via de SMS en mail? Schrijf u in via deze link ... Er loopt een nieuwe aanbieding nu ...

Grafieken:

AEX Index:
alt

DAX Index:
alt

SP 500 Index:

alt

Dow Transport index:
alt


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.