Beursdagboek Trader Guy 14 juni 2014, 12:43

...

Volgende week meer beweging te verwachten !!

14 juni 2014, 12:43 | Trader Guy | leestijd: 3 minuten | moeilijkheid: 5 / 12 | (0)




Een dag met wat meer volatiliteit vrijdag, de AEX en de DAX leveren wat in maar kwamen duidelijk terug van het laagste punt van de dag. Wall Street daarentegen kon wat herstel tonen na de 2 dagen van daling ervoor. Toch nog even opletten de komende week, een terugtest van de oude weerstand die nu steun moet worden lijkt nog niet afgerond.

Bij de AEX blijft dus de 407-408 nog altijd zeer belangrijk en kan worden terug getest de komende dagen. Let erop dat zoiets best snel kan gaan. De DAX deed al bijna een terugtest maar het was nog net niet genoeg om deze af te ronden. Daarvoor moet de DAX eerst de 9800 punten nog raken volgens mij. Zo zou de Dow nog naar zijn oude weerstand moeten, die wacht rond de 16.600 punten zien we op de grafiek hieronder ... De S&P 500 kan de 1920 of de zone 1905-1910 gaan testen zodra de daling verder zou gaan. Ook hier is niks zeker, het zijn kansen die we moeten pakken waar het kan. Mogelijk is een korte heropleving mooi om weer wat te doen met als doel die steunpunten.

Tot vrijdag zaten we short op enkele indices en we hebben voor het weekend winst genomen. Vooral met de DAX hebben we goed kunnen scoren. Er komen dus nieuwe kansen, en die gaan we pakken.

Denk eraan, de markt blijft moeilijk en vraagt veel geduld om op te handelen. Dat doen we met de nodige zorgvuldigheid bij onze services. Alleen zo kunnen we goed vooruit op de langere termijn en sluiten we grote verliezen uit. Dat we iets moesten inleveren in MEI is jammer maar wel viel alles goed mee aangezien we er steeds stevig bovenop blijven zitten. De maand JUNI starten we in ieder geval voorzichtig maar we zitten aan de goede kant tot nog toe. Alleen de AEX was moeilijk mee te scoren de afgelopen 2 a 3 weken maar dat komt ook wel weer op gang ...

In deze moeilijke fase, anders kunnen we het niet noemen, scoort Polleke al €376 voor de maand JUNI. Door de posities goed te bewaken hebben we in de opgaande fase niks verloren met shorts. Meteen toen de ECB zijn besluit uiteen deed hebben we wat kleine shorts opgenomen en met succes zoals u ziet. Vooral op de DAX hebben we een goeie score kunnen halen. De AEX was moeilijker net voor de ECB en vooral ook net erna. Op zich was er dus weinig te behalen op de AEX, vandaar ook maar weinig klussen de afgelopen 2 weken. Maar het gaat om het resultaat, MEI was slecht maar niet dramatisch en de start van de maand JUNI is goed met de marktomstandigheden die er nu zijn. Ook Guy Trading haalde wat binnen en Alles of Niets wint ook deze maand. Systeem Trading op de AEX verliest 2,5 punten, op de AEX die dus lastig is momenteel. Hieronder nog de TABEL met het overzicht van Polleke Trading, meedoen kan want er komen snel weer hele mooie nieuwe kansen ... Zorg dus dat u erbij bent ... Nog geen lid? Schrijf u in via deze link ... Meedoen kan al vanaf €39 bij onze services tot 1 AUGUSTUS ...

Tabel Polleke Trading (maandoverzicht)

TABEL POLLEKE JUNI 55d4e



AEX Index:

14062014 AEX 957d1

DAX Index:
14062014 DAX 46ff1

Dow Jones Index:
14062014 DOW c74c9


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.