Beursdagboek Trader Guy 4 augustus 2014, 09:23

...

Markt nog niet klaar met daling, kort herstel kan wel

4 augustus 2014, 09:23 | Trader Guy | leestijd: 7 minuten | moeilijkheid: 6 / 12 | (0)




De mark kan vandaag een poging inzetten om wat te herstellen maar de zwakte blijft uiteraard in de markt zitten na de zware kater van vorige week. Zo kunnen we nog een stukje lager met vrijwel alle indices voor dat we echte houvast vinden. Bij de DAX zou dat tot rond de 8900 ofwel op zijn best de 9000 punten moeten zijn, aan de andere kant moet tussendoor eventueel een herstel tot max 9350 mogelijk zijn. Bij de AEX is dat tot de 391-392 punten (steun lange termijn), weerstand bij de AEX nu rond de 402-403 punten. Voor Europa dus zwakjes met nog genoeg druk op de markt om de indices tot de lange steunlijn te brengen. Let vooral op de DAX die onder zijn 200-MA terecht is gekomen, op zich al een zeer slecht teken voor de koersvorming op de langere termijn en meteen ook een gevaar voor de toch al lang lopende uptrend. Hetzelfde voor de AEX index.

Wat betreft Wall Street moeten we ook opletten nu, de Dow Jones en de S&P 500 bevinden zich ook op een weg richting nog lagere niveaus. De daling op Wall Street kent echter nog niet dezelfde kracht als die we hier kennen bij de AEX en de DAX. Daarom denken we dat Wall Street nog wel een trapje lager zou kunnen de komende dagen. Doelzones zijn nu, de S&P 500 naar de 1890-1900 punten en de Dow Jones naar de 16.250-16.300. De Nasdaq kan onder de 4350 gemakkelijk doorzakken naar het volgende doel rond de 4250 punten.

Alles moest wel diep buigen de afgelopen week, vooral de DAX kreeg een tik van je welste met nu vanaf de top al bijna 10% eraf. Woensdag zag alles er nog wel redelijk uit maar vrijdag tegen het sluiten van de markt tekenen we diep rode cijfers overal. De AEX sluit de week af onder de 400 punten, de DAX net boven de 9200 punten. Wall Street kende ook een zwak verloop, hier de Dow onder de 16.500 punten zelfs al terwijl de S&P 500 op 1925 punten de week afsluit. De Nasdaq begint nu ook verder te zakken, onder de 4400 punten al maar dat is nog een eind boven de bodem van april die net onder de 4000 punten uitkwam. Toch voorzie ik nog meer verkoopdruk want bij de Dow Jones ligt de weg open tot de 16.300 terwijl de S&P 500 nog tot de 1890-1895 zou moeten kunnen terugplooien. Naar boven toe even niet veel te verwachten dus, zeker niet nu alles tegelijk omlaag wil. De kans blijft nog altijd vrij groot dat Azië het stokje over gaat pakken en daar ook de weg omlaag zal moeten kiezen. Azië lag er de afgelopen week nog stevig bij en ook vanmorgen zien we ook overwegend plussen staan waardoor de indices hun uitbraak omhoog door lijken te zetten momenteel. Hier en daar zelfs een uitbraak omhoog. U weet wel, hetgeen ik vorige week al een paar keer aangaf is dat de verloren economie hier zal worden opgehaald in Azië door de Russen. Logisch eigenlijk, maar tegelijk ook zeer gevaarlijk voor onze regio die nog steeds zeer broos blijft na de enorme bankencrisis ...

Bij de AEX ligt de weg open richting de 390-392 punten, de DAX voorzie ik eerst tot de 9000 en zelfs tot de 8900 punten waar we mogelijk een bodem kunnen plaatsen. Ik raad in ieder geval aan om toch nog even met LONGS af te wachten nu. De leden krijgen bericht waar nodig, nu zitten we nog met een positie in de markt bij Polleke en Guy Trading. Maandag voegen we mogelijk nog wat toe maar niet te snel handelen dus.

De situatie op de beurzen hangt natuurlijk samen met de toestanden in de regio`s Oekraïne, Gaza en Argentinië waar het land aan de rand van de afgrond staat. Daarnaast is er nog de FED die mogelijk sneller de rente wil verhogen na het afronden van QE3 in oktober. Krijgen we mogelijk dit jaar nog een rentestap van de FED? Kortom, een soep met veel ingredienten die de markt voor een tijdje kan doen rond dolen alle kanten op. Ook opletten voor een 12 tot 15% correctie want ook dat zit erin, wel duiken veel indices dan onder zeer belangrijke steunpunten hetgeen ik dan ook weer niet verwacht. Voorlopig zitten we midden in de fase van een 5 tot 8% correctie op Wall Street, hetgeen ik in de updates al ruim van tevoren aangaf. Eerst eens zien wat er de komende dagen zal gebeuren, kan nog steeds heftige uitslagen geven.

Services:
De services hebben een goeie maand achter de rug, nu ziet u ook de percentages erbij staan en dan merkt u dat de score zeer goed is met het geld dat we gebruiken om de posities op te nemen. Elke maand beginnen we gewoon opnieuw met hetzelfde startkapitaal. Zo won Guy Trading maar liefst €2.785 na enkele mooie transacties wat uitkwam op +70% van het startkapitaal op 1 JULI (€4.000). Polleke Trading wint €1.486 in de maand juli met vooral de SMS acties, dat was goed voor 37,2% en in totaal sinds 1 augustus 2013 nu +437%. Alles of Niets, waar we met MAX €1.000 per positie werken en maximaal 2 posities tegelijk opnemen (€2.000) komt in juli uit op +77%. In totaal staan we bij Alles of Niets nu op een plus van maar liefst +511% sinds 1 juli 2013 in de maand juli gaan we er €1.545 op vooruit.

Systeem Trading waar we alleen met de AEX werken via een automatisch systeem pakt 2 AEX punten in juli waardoor we nu sinds 1 mei 2013 uitkomen op plus 95 punten. Dat is dus goed voor €9.500 winst met Boosters ofwel +633%. Om aan deze service mee te doen hebben de leden slechts €1.500 nodig per signaal. US Markets Combi-Trading wint in de maand JULI €4.271 en komt in het totaal nu uit op €30.108 sinds 1 augustus 2013. Een absoluut record nu met deze stand. Combi Trading is een combinatie van Polleke en Guy Trading samen.

Tijd om aan te haken want we maken zoals u merkt continu rendement op de services, en we werken met een zo laag mogelijke inleg die u moet ter beschikking hebben en we doen alles per maand zodat u aan het einde van de maand ook weer zo goed als alles hebt afgerond en u weer opnieuw kunt beginnen aan de nieuwe maand weer met weinig inleg. Hieronder ziet u alle details per maand en uiteraard ook het totaal sinds de zomer 2013 ...

Lid worden kan nu via de nieuwe aanbieding tot 1 OKTOBER vanaf €39 ... Nog geen lid? Schrijf u in via deze link of ga naar http://www.usmarkets.nl/abonnementen.html ....

Inschrijven kan via de link: http://www.usmarkets.nl/abonnementen.html

U
ontvangt dan snel de updates en de signalen per mail en/of SMS

Tabel resultaat per service maand JULI:

tabel_maandscore_juli

Tabel resultaten Guy Trading:
TABEL GUYTRADING JUNI 84749

Tabel resultaten Polleke Trading:
TABEL POLLEKE JUNI b76d1

Tabel resultaten Alles of Niets:
TABEL ALLESOFNIETS JUNI fc670

Tabel Resultaten Systeem Trading:
TABEL SYSBOOSTER JUNI 1e0d0

Tabel resultaten COMBI-Trading:
TABEL COMBI JUNI 3f805

AEX Index:
Klik op het plaatje om de afbeelding te vergroten

DAX Index:
Klik op het plaatje om de afbeelding te vergroten

Dow Jones Index:
Klik op het plaatje om de afbeelding te vergroten

S&P 500 Index:
Klik op het plaatje om de afbeelding te vergroten

Dow Transport Index:
Klik op het plaatje om de afbeelding te vergroten


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.