Beursdagboek Trader Guy 9 augustus 2014, 10:46

...

Beurs kreeg rake klap maar er komen kansen

9 augustus 2014, 10:46 | Trader Guy | leestijd: 4 minuten | moeilijkheid: 8 / 12 | (0)




het werd een moeilijke week maar wel tot nog toe eentje uit de boekjes als we het puur technisch gaan bekijken. De AEX is daar wel een beetje een uitzondering op omdat onze index dan wel plots tot onder de oplopende steunlijn terugzakt. De DAX, de Dow en de S&P 500 doen dat dus niet maar deze indices waren al veel verder doorgestegen de afgelopen weken mede omdat er ook nieuwe All Time Highs werden gemaakt toen in tegenstelling tot de AEX die dat niet deed. Procentueel steeg de AEX ook bij lange niet zo ver door als bijvoorbeeld Wall Street. In het Oosten ofwel Azië is er nog amper wat aan de hand en breken sommige indices duidelijk uit naar boven toe. Denk daarbij aan China en Hong Kong.

De DAX waarvan u hieronder de grafiek ziet test de lange steunlijn die uitkomt rond de 8900-9000 punten en herpakt zich vanaf daar. De rit er naartoe was indrukwekkend, vrijwel in een vrije val kwam de DAX terecht en herpakt zich tussendoor helemaal niet. De DAX verloor vanaf de top tot de bodem van vrijdag ongeveer 1100 punten in pakweg 10 sessies. Tijd voor een heropleving zou je nu zeggen, de kans daarop is vrij groot nu. Ook voor de AEX die even tot onder de steun terecht kwam voorzie ik kansen de komende dagen want de 398-399 blijft interessant om te gaan hertesten mocht de AEX tot boven de zone 391-392 punten geraken. In ieder geval hebben we daar al wat mee gedaan voor onze leden rond de bodem.

Wall Street pakte al een grote move omhoog vrijdag, tot de 1925 zelfs bij de S&P 500. Bij de Dow Jones kregen we ook een opleving tot boven de 16.500 punten wat goed lijkt. Toch opletten want het kan een rebound zijn op de grote terugval, aan de andere kant was het wel tot op precies de lange oplopende steunlijn waar de indices om hun uptrend vast te houden niet onder mogen komen. Op zich was de rebound vrijdag er eentje uit de boekjes (zie de perfecte kaats van de Dow Jones op het 200-daags gemiddelde) maar we houden wel een slag om de arm en blijven zeer alert tot het tegendeel is bewezen. Door voorzichtig te handelen in deze markt gaan we er ook weer op vooruit en verliezen we nog niks.

Uiteraard blijven de valutamarkten in beweging en zien we ook het goud fors op en neer bewegen. Dat zal denk ik nog wel een tijdje zo blijven al voorzie ik dat wel binnen de range zoals waartussen deze nu bewegen.

Meedoen met onze signalen?
De services hebben een goeie maand juli achter de rug maar ook de maand augustus zijn we goed van start gegaan. De tussenstanden kunt u zien in de tabellen hieronder via een samenvatting en per service. We werken per maand bij elke service zodat u altijd met hetzelfde bedrag opnieuw kunt starten en zo weer mee doet om de doelstellingen te kunnen behalen. Bij een slechte maand beginnen we de maand erop gewoon opnieuw en blijven dus NOOIT lang met verlies posities zitten. Uiteraard gaan we voor een goed resultaat elke maand, hetgeen ons goed lukt want we scoren meer dan 75% van de gevallen goed of we ronden in 75-80% van de gevallen de maand goed af en ook conform de doelstelling. Ook daarvan een overzichtje in een tabel hieronder.

statestieken services 15863

Tijd om aan te haken want we maken zoals u merkt continu rendement op de services, en we werken met een zo laag mogelijke inleg die u moet ter beschikking hebben en we doen alles per maand zodat u aan het einde van de maand ook weer zo goed als alles hebt afgerond en u weer opnieuw kunt beginnen aan de nieuwe maand wederom met weinig inleg. Met de winst kunt u doen wat u wilt daarna. We hebben een systeem gemaakt dat dus voor iedereen goed te volgen is, weinig inleg nodig is en dan ook nog voor een goed resultaat zorgt zodat u gemiddeld per maand een mooi bedrag overhoud.

Lid worden kan nu via de nieuwe aanbieding tot 1 OKTOBER vanaf €39 ... Nog geen lid? Schrijf u in via deze link of ga naar http://www.usmarkets.nl/abonnementen.html ....


Inschrijven kan via de link: http://www.usmarkets.nl/abonnementen.html

Overzicht tussenstand services maand augustus afgeronde acties:

TABEL MAANDSCORE AUG bbb21

Tabel resultaten Guy Trading:

TABEL GUYTRADING AUGUSTUS 1af78

Tabel resultaten Polleke Trading:

TABEL POLLEKE AUGUSTUS 7bf14

Tabel resultaten Alles of Niets:

TABEL ALLESNIETS AUGUSTUS 93a11

Tabel resultaten Systeem Trading:

TABEL SYSBOOSTER AUGUSTUS 2fe3e

Tabel resultaten COMBI-Trading:

TABEL COMBI AUGUSTUS 1fafe

Gafiek AEX:

09082014 AEX 65cc0

Grafiek DAX Index:

09082014 DAX a737f

Grafiek Dow Jones Index:
09082014 DOW c50d8

Grafiek S&P 500 Index:

09082014 SPX 04e81


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.