Beursdagboek Trader Guy 11 augustus 2014, 08:26

...

Herstelpoging gaande maar blijf nog voorzichtig

11 augustus 2014, 08:26 | Trader Guy | leestijd: 3 minuten | moeilijkheid: 8 / 12 | (0)




Wall Street gaf aan dat het meer dan tijd was om zich te herpakken, en dat op de steunpunten waaronder het 200-MA bij de Dow Jones index. Vanmorgen lijkt het erop dat Europa zich eindelijk ook eens goed zal herpakken, het werd dan ook de hoogste tijd. Kijken we naar de DAX dan zien we daar vanaf de top die werd gezet begin juli tot de bodem voorlopig gezet afgelopen vrijdag een daling van maar liefst 1100 punten. De AEX lijkt te bodemen voorlopig rond de 388 punten. Bij de DAX zien we dan ook een test van de lange oplopende steunlijn ofwel de lijn die beslist over een up of downtrend. Zolang de DAX nog boven die 8900 weet te blijven kunnen we de uptrend vasthouden, eronder is het snel over en uit ...

Wall Street deed het dus ook, en meer dan duidelijk en met kracht ook nog. Van de steunlijn vrijwel in 1 beweging naar de eerste weerstandzone 1925-1930 (S&P 500). De Dow Jones trekt m eteen door tot de 16.550 punten wat de index dan ook meteen fors hoger zette. De Nasdaq lacht in het vuistje want deze index staat nog vrij dicht bij zijn top van dit jaar en kan in het geval van nog 1-2 positieve sessies plots weer daar terecht komen. Kortom, als het een beetje rustig blijft aan het front dan voorzie ik nog enkele hersteldagen voor de boeg. Maar we blijven voorzichtig en zullen waar het kan winst pakken, we gaan voor onze doelstelling bij de SMS diensten, in de tabel hieronder ziet u onze doelstellingen die we met een bepaalde inleg willen halen. Zoals u in de tabel kunt zien lukt dat ook prima tot nog toe.

Overzicht en grafieken:

Meedoen met onze signalen?
De services hebben een goeie maand juli achter de rug maar ook de maand augustus zijn we goed van start gegaan. De tussenstanden kunt u zien in de tabellen hieronder via een samenvatting en per service. We werken per maand bij elke service zodat u altijd met hetzelfde bedrag opnieuw kunt starten en zo weer mee doet om de doelstellingen te kunnen behalen. Bij een slechte maand beginnen we de maand erop gewoon opnieuw en blijven dus NOOIT lang met verlies posities zitten. Uiteraard gaan we voor een goed resultaat elke maand, hetgeen ons goed lukt want we scoren meer dan 75% van de gevallen goed of we ronden in 75-80% van de gevallen de maand goed af en ook conform de doelstelling. Ook daarvan een overzichtje in een tabel hieronder.

statestieken services 27946

Tijd om aan te haken want we maken zoals u merkt continu rendement op de services, en we werken met een zo laag mogelijke inleg die u moet ter beschikking hebben en we doen alles per maand zodat u aan het einde van de maand ook weer zo goed als alles hebt afgerond en u weer opnieuw kunt beginnen aan de nieuwe maand wederom met weinig inleg. Met de winst kunt u doen wat u wilt daarna. We hebben een systeem gemaakt dat dus voor iedereen goed te volgen is, weinig inleg nodig is en dan ook nog voor een goed resultaat zorgt zodat u gemiddeld per maand een mooi bedrag overhoud.

Lid worden kan nu via de nieuwe aanbieding tot 1 OKTOBER vanaf €39 ... Nog geen lid? Schrijf u in via deze link of ga naar http://www.usmarkets.nl/abonnementen.html ....


Inschrijven kan via de link: http://www.usmarkets.nl/abonnementen.html

Overzicht tussenstand services maand augustus afgeronde acties:

TABEL MAANDSCORE AUG bbb21

Tabel resultaten Guy Trading:

TABEL GUYTRADING AUGUSTUS 1af78

Tabel resultaten Polleke Trading:

TABEL POLLEKE AUGUSTUS 7bf14

Tabel resultaten Alles of Niets:

TABEL ALLESNIETS AUGUSTUS 93a11

Tabel resultaten Systeem Trading:

TABEL SYSBOOSTER AUGUSTUS 2fe3e

Tabel resultaten COMBI-Trading:

TABEL COMBI AUGUSTUS 1fafe

Gafiek AEX:

09082014 AEX 65cc0

Grafiek DAX Index:

09082014 DAX a737f

Grafiek Dow Jones Index:
09082014 DOW c50d8

Grafiek S&P 500 Index:

09082014 SPX 04e81


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.