Beursdagboek Trader Guy 13 augustus 2014, 08:53

...

Markt blijft fors bewegen, we halen wel winst binnen

13 augustus 2014, 08:53 | Trader Guy | leestijd: 3 minuten | moeilijkheid: 7 / 12 | (0)




De markt blijft enorm bewegen, vooral Europa twijfelt aan de hoofdrichting nu daar waar Wall Street duidelijk nog niet van plan is om zich verloren te geven. Toch moeten we elk moment blijven opletten in deze marktfase, enkele indices zijn zo broos aan het worden dat het elk moment kan kraken. Vooral de DAX heeft daar veel last van, de kans dat de Russen de harde industrie gaan aanpakken is groter dan we denken en dan heb ik het over de BMW`s, Mercedes en anderen zoals Siemens enz... dat kan voor Duitsland een enorme domper worden op de economie. Gisteren kwamen de heren analisten tot de conclusie dat het allemaal wel zal meevallen maar daar geloof ik absoluut niet in. De markten prijzen niet voor niks meer dan 10% aan beurswaarde in op zo`n korte termijn?

Voorlopig moeten we het doen met de bewegingen die er zijn, niet te gretig worden en vooral kalm opbouwen wat betreft de handel. Blij zijn met een behaalde winst en niet de held willen uithangen door teveel te doen waar je beter niets kan doen. De afgelopen weken passeren er hier en daar weer de nodige drama`s door speculanten die veel te vroeg inzetten op een herstel. Totaal niet nodig, deze markt is zeer moeilijk om in te handelen waardoor je het vooral met beperkt risico moet doen. Onze hulp daarbij kan een oplossing bieden maar die keuze moet u zelf maken natuurlijk. Hou wel rekening met nog enkele moeilijke en spannende weken.

Steun is er voor de AEX rond de 390-391 en later rond de 388. Weerstand zien we nog steeds tussen de 398 en de 400 punten. Die range moeten we in de gaten blijven houden voorlopig. Bij de DAX zit het aan de bovenkant nog wat dicht rond de 9200 maar de eerste echte weerstand en mogelijk doel is de 9350 punten nu. Steun zien we rond de 8950 punten nu.

Gisteren weer wat winst genomen:
Wat we aan hebben gegeven dat de markt een stapje terug zou kunnen kwam uit gisteren, wel hebben we voor de voorzichtige weg gekozen door short te gaan op de S&P 500 en de Dow Jones. We hebben bij de laagste stand van de dag deze posities kunnen verzilveren, de S&P 500 bij en de Dow Jones bij Guy Trading of beiden als de leden het COMBI abonnement hebben. Goed voor €275 bij Polleke en €225 bij Guy Trading. Dat brengt het totaal nu op (zie tabel hieronder) op €1.380 deze maand voor Polleke en €1.814 bij Guy Trading. Wie voor US Markets COMBI Trading kiest haalt deze maand alweer €3.194 binnen maar daar heb je wel €8.000 inleg voor nodig om alles mee te kunnen doen. De andere services Alles of Niets en Systeem Trading waar je €1.500 en €2.000 voor nodig hebt om alles mee te kunnen doen doorstaan ook een goeie maand augustus na de mooie winst die we maandag hebben kunnen nemen ...

Meedoen?
Schrijf u in via deze link of ga naar http://www.usmarkets.nl/abonnementen.html


Maandoverzicht services:
TABEL MAANDSCORE AUG 407b1

Risico level en statestieken services:
statestieken services 22c27


AEX Index:
13082014 AEX 16874

DAX Index:
13082014 DAX d3656

S&P Future:
13082014 SPFUT 25d22


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.