Beursdagboek Trader Guy 12 augustus 2014, 08:55

...

Opletten nu voor terugslag op stevige upswing ...

12 augustus 2014, 08:55 | Trader Guy | leestijd: 3 minuten | moeilijkheid: 9 / 12 | (0)




Een hele mooie rebound gisteren op alle beurzen, Wall Street begon daar vrijdag al mee en kon nog wat doortrekken maar met wat verschil tussen de ene en de andere index. Zo wist de technologis weer wat hoger te kruipen terwijl ook de Transport bijna 1% hoger kon. We zien wel dat de smallcaps ook wat beter voor de dag komen gisteren. Na die 2 dagen van herstel wordt het nu opletten voor het vervolg want vergeet niet dat er op geopolitiek vlak nog steeds een en ander speelt en dat de vooruitzichten op economisch gebied er nu in 2 dagen niet veel beter op zijn geworden. Als we nu kijken naar de schade op Wall Street dan is die er nog maar amper, kijken we naar Europa dan zien we een slagveld vooral bij de DAX die er veel verloor de afgelopen 2 weken.

De AEX komt weer terug op gang na de 388 te hebben aangeraakt, maar in 2 dagen van 388 naar nu bijna 397 is ook best heftig natuurlijk. Weer stand is er rond de 398-400 punten, ik vraag me af of de AEX erin zal slagen om die horde te nemen bij verder herstel. Bij de DAX hetzelfde, dan kijk ik naar vooral de 9300-9350 nu als redelijke weerstand. Wel kwam de DAX terug tot een mooie steun vrijdag, tussen de 8930 en 8950 punten. Nogmaals, opletten wat er gaat gebeuren na 2 dagen van heropleving en vooral uitkijken naar wat Putin zal doen aan de grens met de Oekraine. Gisteren hebben we een kleine short gekocht op Wall Street bij Polleke en Guy Trading (ook COMBI), de reden is dat het daar nu mogelijk wat te ver is doorgeschoten vanaf de bodem vrijdag en er makkelijker weer iets vanaf kan nu.

De Euro zakt weer wat terug nu tot bijna 1,335 dollar, de munt blijft zwakjes ten opzichte van de dollar omdat de kans op een renteverhoging in de VS aan het groeien is terwijl we hier nog rekening houden met lagere rentes.

Zoals u merkt blijven we actief waar het kan, gisteren mooie winst genomen op enkele posities. Dat brengt de tussenstand voor deze maand wat hoger en overal al boven de doelstellingen. Meedoen kan al vanaf €1.500 bij Systeem Trading en met die €1.500 hebben we met 2 signalen deze maand al €1.050 winst binnen kunnen halen. U ziet dat het heel goed kan als je het op de jusite manier benaderd en de juiste producten in weet te zetten. Maar we werken bij Systeem Trading alleen op de AEX index waardoor het risico dan ook nog eens het laagst is. We verliezen per maand amper, de winsten zijn mooi. Hieronder nog de tabellen met eerst de statestieken en daaronder het maandoverzicht van onze services met de stand voor de maand augustus en het totaal.

Meedoen via de aanbieding tot 1 oktober kan nu vanaf €39 via de link http://www.usmarkets.nl/abonnementen.html kunt u zich inschrijven ...

Tabel overzicht services:

TABEL MAANDSCORE AUG 1b6e1

Tabel statestieken services met gemiddelde score per maand:

statestieken services 58068

AEX Index:
12082014 AEX c39ce

S&P Future uurgrafiek:
12082014 SPFUT f17cb




Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.