Beursdagboek Trader Guy 21 september 2015, 08:44

...

AEX verzwakt behoorlijk nu

21 september 2015, 08:44 | Trader Guy | leestijd: 5 minuten | moeilijkheid: 8 / 12 | (0)


De week start wat lager, na de dal­ing van vri­jdag dus toch verder druk op de koersen van­mor­gen. De markt bli­jft in een slechte fase zoals we dat noe­men, de trend­breuk wordt steeds duidelijk­er. Bij de AEX waar er vri­jdag nog 422 op de bor­den stond wordt dat van­daag mogelijk weer het doel, de DAX staat ruim onder de 10.000 pun­ten waar er vorige week woens­dag intra­day nog 10.350 op de bor­den stond. Ook Wall Street dat nog behoor­lijk wat hoop gaf om uit te breken naar boven toe don­derdag staat opnieuw diep in de gevaren­zone. Als ik naar de grafieken kijk dan loert nog alti­jd de bodem van 24 augus­tus een stuk lager, mijn gedacht bli­jft dat deze terug wor­den opge­zocht de komende tijd. Waar dat kan zal ik via adviezen naar mijn leden toe han­de­len op de indices en mogelijk op de euro dol­lar …

Tech­nisch blok:
Driehoeken op Wall Street, de Dow Jones en de S&P 500 tonen een negatieve opbouw voor het ver­volg. Na de grote terug­val nu al een maand con­sol­i­datie zon­der echte aan­drang om de top­pen weer te willen opzoeken. Geen uit­braak naar boven, steeds weer terug met wat hogere bodems maar dat in een fors dal­ende fase. Het zou me niet ver­bazen mocht­en de indices in eerste instantie de mid­den­zone tussen de top en bodem van de duidelijke driehoek gaan opzoeken om daar­na via een korte her­stelfase fors terug te vallen naar de echte bodem van 24 augus­tus. Let erop dat daar weer een zeer slechte sessie tussen kan zit­ten met een dal­ing van 4 tot 5% bij alle indices op Wall Street. In dat geval breekt de con­sol­i­datie naar bene­den uit en ver­vol­gt de markt zijn trend­breuk defin­i­tief en voor een lan­gere tijd.

Dan bij de AEX eigen­lijk het­zelfde al breekt de index wel al door de ste­un­zone 429 – 430 pun­ten. De 422 stond zelfs al even op het bord en in dat geval zien we die 400 plots weer dichter­bij komen. Een doel op zich want zo te zien kun­nen we bij de AEX het zoge­naamde V‑herstel waar veel anal­is­ten hun hoop op had­den geves­tigd ver­geten. Zo mereken we meteen dat deze dal­ing geheel anders is dat de vorige toen we tot een ste­un terug moesten en dat er daar mas­saal werd gekocht en men bleef kopen. Nu duidelijk niet het geval, daarom kijk ik met veel meer belang­stelling naar die 400 pun­ten dan naar wat anders dan ook. Kor­tom, doel dus 400 en ik wil daar zelfs al een per­cent­age van sla­gen op zetten van 75%. Niet dat ik daarop ga han­de­len, u weet wel <psy­cholo­gie> en dat is niet op jou gevoel iets doen maar wel doen wat de markt vraagt wat je moet doen. Inzetten op de 400 en achterover­le­unen zit er dus niet in, wel op momenten kun­nen we iets doen natu­urlijk met het respecteren van stops en doelen.

WEBI­NAR:
Vorige week woens­dag heb ik een WEBI­NAR gegeven met veel infor­matie over het han­de­len en heb ik de mark­ten bespro­ken met de vooruitzicht­en richt­ing de herf­st. Dat WEBI­NAR kunt u in het week­end nog even rustig terugk­ijken online via de link:


https://​www​.onli​ne​sem​i​nar​.nl/​b​n​p​p​a​r​i​b​a​s​/​w​e​b​i​n​a​r​/​848​a​7​a​39​-​0​f​66​-​4​a​e​e​-​a​737​-​5​d​22​b​256cd0e

Verwacht­ing:
We gaan het zien, er gaan vast wel weer kansen komen en we doen er zek­er wel wat mee waar dat kan. Zo heb ik vri­jdag hier en daar al wat kun­nen doen met suc­ces, ook zit­ten we vanaf de bek­ende zone bij de AEX met een sig­naal short (Sys­teem Trad­ing). Alles onder bewak­ing van de gren­zen natu­urlijk, dus doe­len en stops. Bij de andere advies­di­en­sten gaan we ook nog wel wat doen maandag zoals het er nu naaruit ziet.

Bij de verwacht­ing kan ik ook plaat­sen, let op de rit richt­ing de 400 (AEX), en let op de rit richt­ing de 1920 en lager bij de S&P 500. Let ook op de 16.000 pun­ten bij de Dow Jones, wordt ook belan­grijk­er met de dag nu want eron­der ziet dat er niet best uit. Bij de Nas­daq let­ten we vooral op een dag met 4 – 5% ver­lies, ook dat staat eraan te komen als ik de grafiek bek­ijk.

Probeer ook de updates te vol­gend de komende dagen, ik zal kort op de markt bli­jven zit­ten ..

Advies­di­en­sten:
Sep­tem­ber begint te lopen nu, Guy Trad­ing maakt vri­jdag weer een mooie dag met €720 winst waar­door we naar de €1350 plus gaan deze maand, let wel dat met MAX4000 inleg maar we gebruiken over het alge­meen €2500 daar­van. Alles of Niets kent ook een goeie maand, we staan nu al op €1315 winst en dat met een inleg van €1000 per posi­tie met max­i­maal 2 posi­ties in de markt (€2000).

Polleke Trad­ing gaat naar €505 winst en COM­BI Trad­ing naar €1854 winst deze maand (sep­tem­ber). Sys­teem Trad­ing staat in de tabel nog in de min maar we hebben nog een posi­tie lopen daar op de AEX index.

Deze getallen liegen niet, we doen het pri­ma en we passen daarom ook een goeie risk-reward toe, dat zek­er bij deze mark­tom­standighe­den waar we niet alleen in OVER­LEVEN maar ook nog SCOREN. Doe mee want maandag voorzie ik nieuwe kansen.

Er loopt nu een mooie nieuwe aan­bied­ing tot 1 DECEM­BER 2015 vanaf €39 … Schri­jf u in via deze link of ga naar http://​www​.usmar​kets​.nl/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​e​n​.html en kies voor automa­tis­che afschri­jv­ing. Dan staat u van­daag nog op de verzendli­jst voor het ont­van­gen van de adviezen die mogelijk in de loop van de dag al vol­gen …

Tabel score SEP­TEM­BER per advies­di­enst:

Tabel score AUGUS­TUS per advies­di­enst:

AEX:

S&P 500:

Dow Jones:

Nas­daq:

Dow Jones Transport:


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.