Beursdagboek Trader Guy 22 september 2015, 08:54

...

Poging tot herstel maar zwakjes, AEX straks weer onder de 430?

22 september 2015, 08:54 | Trader Guy | leestijd: 3 minuten | moeilijkheid: 10 / 12 | (0)


Gis­teren een rebound na de dal­ing van vri­jdag, wel met de rem erop hier en daar maar toch kon de AEX de rest overtr­e­f­fen door tot de 435 op te lopen waar de dag­top lag. Bij de DAX lag Volk­swa­gen, een zwaargewicht, onder druk, het aan­deel ver­loor bij­na 20% door ver­valsin­gen tij­dens de testen in de VS. Dit kan natu­urlijk ook nog een staart­je kri­j­gen voor de autoin­dus­trie de komende tijd. Verder zien we dat Wall Street zich wat her­pakt al hield de Biotech sec­tor nu de Nas­daq wat tegen.

Tech­nisch blok:
Het her­s­tel zow­el in Europa als op Wall Street bli­jft zwak en bli­jf ik het korte oplevin­gen vin­den bin­nen een dal­ende beweg­ing. We gaan zien of er van­daag nog wat fut in de markt zit, ik betwi­jfel het want Wall Street verzwakt gewoon verder maar ger­aakt nog niet uit de driehoek die zich duidelijk laat zien op de dag grafieken van de S&P 500 en de Dow Jones. Die kri­jgt steeds meer vorm na de bodem van 24 augus­tus, de markt zal de komende tijd echt een richt­ing moeten kiezen voor het ver­volg.

Aangezien de S&P 500 en de Dow Jones met die death cross bli­jven zit­ten, de uptrendli­jn duidelijk werd door­bro­ken en we daar nu al weken onder staan en dat de driehoek gevor­md wordt na een dal­ende beweg­ing kan ik nu niet gaan zeggen dat het ver­volg logis­cher­wi­js een uit­braak naar omhoog zal zijn. Née, dat duidelijk niet, eerder een con­tin­u­atie van de beweg­ing verwacht ik nu, dus omlaag en min­i­maal tot de bodem van 24 augus­tus. Maar niks is zek­er, met alles moeten we reken­ing houden op de beurs. Dus neem stops als het niet gaat zoals je verwacht …

Euro-dol­lar:
Een vreemde beweg­ing is er nu gaande, na de FED plots fors hoger tot zelfs dicht bij de 1,15 dol­lar maar van­mor­gen zien we al de 1,115 dol­lar op de bor­den staan. Nu wat ste­un rond de 1,11 — 1,115 dol­lar, we gaan het zien. Weer­stand nu de 1,125 en 1,13 dollar.

Vorige week woens­dag heb ik een WEBI­NAR gegeven met veel infor­matie over het han­de­len en heb ik de mark­ten bespro­ken met de vooruitzicht­en richt­ing de herf­st. Dat WEBI­NAR kunt u in het week­end nog even rustig terugk­ijken online via de link:

https://​www​.onli​ne​sem​i​nar​.nl/​b​n​p​p​a​r​i​b​a​s​/​w​e​b​i​n​a​r​/​848​a​7​a​39​-​0​f​66​-​4​a​e​e​-​a​737​-​5​d​22​b​256cd0e

Advies­di­en­sten:
Sep­tem­ber begint te lopen nu, Guy Trad­ing maakt vri­jdag weer een mooie dag met €720 winst waar­door we naar de €1350 plus gaan deze maand, let wel dat met MAX4000 inleg maar we gebruiken over het alge­meen €2500 daar­van. Alles of Niets kent ook een goeie maand, we staan nu al op €1315 winst en dat met een inleg van €1000 per posi­tie met max­i­maal 2 posi­ties in de markt (€2000).

Polleke Trad­ing gaat naar €505 winst en COM­BI Trad­ing naar €1854 winst deze maand (sep­tem­ber). Sys­teem Trad­ing staat in de tabel nog in de min maar we hebben nog een posi­tie lopen daar op de AEX index.

Deze getallen liegen niet, we doen het pri­ma en we passen daarom ook een goeie risk-reward toe, dat zek­er bij deze mark­tom­standighe­den waar we niet alleen in OVER­LEVEN maar ook nog SCOREN. Doe mee want maandag voorzie ik nieuwe kansen.

Er loopt nu een mooie nieuwe aan­bied­ing tot 1 DECEM­BER 2015 vanaf €39 … Schri­jf u in via deze link of ga naar http://​www​.usmar​kets​.nl/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​e​n​.html en kies voor automa­tis­che afschri­jv­ing. Dan staat u van­daag nog op de verzendli­jst voor het ont­van­gen van de adviezen die mogelijk in de loop van de dag al vol­gen …

Tabel score SEP­TEM­BER per advies­di­enst:
Tabel score AUGUS­TUS per advies­di­enst:
AEX:
S&P 500:


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.