Beursdagboek Trader Guy 17 november 2015, 08:57

...

Mogelijk bodem getest kan de AEX weer naar de 472?

17 november 2015, 08:57 | Trader Guy | leestijd: 5 minuten | moeilijkheid: 6 / 12 | (0)


De markt maak­te vri­jdag en gis­teren mogelijk een bodem, als dat zo is dan zou de ein­de­jaarsral­ly vanaf nu op gang kun­nen komen. Dan moeten we zek­er nog 2 – 3 mooie dagen kri­j­gen om de kans daarop te ver­groten … Onder de uit­leg over de aan­de­len­porte­feuille hieron­der die het trouwens pri­ma doet met de 5 reeds opgenomen aan­de­len ziet u een de mark­tup­date en een Tech­nisch Blok …

Aan­de­len Tur­bo Porte­feuille:
US Mar­kets is van start gegaan met een Aan­de­len Tur­bo Porte­feuille waar er gehan­deld gaat wor­den met Turbo‘s of Boost­ers zow­el LONG als SHORT met ongeveer 30 vaste waar­den die we con­tinu gaan scree­nen. Er kun­nen er nog wel een paar bijkomen maar daar houden we u van op de hoogte uit­er­aard. We hebben al 5 aan­de­len op kun­nen nemen (long). We sturen u na het inschri­jven een update … De 30 aan­de­len die we nu vol­gen zijn …

Aal­berts, Ahold, Akzo, Altice, Arcelor Mit­tal, ASML, DSM, Gemal­to, Heineken, ING, NN Groep, Philips, Rand­stad, Roy­al Dutch Shell, Unilever en Vopak uit de AEX index. Daar­naast ook de vol­gende aan­de­len van op Wall Street, Apple, Net­flix, Tes­la Motors, Amgen, Boe­ing, Cit­i­group, Face­book, Gen­er­al Elec­tric, Gold­man Sachs, IBM, Microsoft, Nvidia, Star­bucks en Mc Donald‘s.

Mee­doen is sim­pel, we werken con­tinu met €5000 als voor­beeld port­fo­lio, daar gaan we met max­i­maal 5 aan­de­len werken en gaan stan­dard met €1000 per aan­deel inkopen met een Tur­bo of Boost­er ofwel LONG ofwel SHORT. Voor wie met meer mee wenst te doen kan de aan­tallen gewoon ver­menigvuldigen naar het bedrag dat men kiest. Wan­neer u lid wordt ziet u con­stant de Porte­feuille via een pag­i­na waar u in kunt loggen. En, nu kri­jgt u meteen een spe­ciale aan­bied­ing tot 1 jan­u­ari voor €15 waar u alles kri­jgt per mail, SMS en inlog­pag­i­na. We gaan ook deze advie­di­enst heel strak aan­pakken met doe­len, stops en analyses.

Schri­jf snel in dat u maandag niks hoeft te mis­sen …

http://​www​.usmar​kets​.nl/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​e​n​/​a​a​n​d​e​l​e​n​-​t​u​r​b​o​-​p​o​r​t​f​o​l​i​o​.html

Gis­teren alleen ron­dom de start zat de schrik erin maar al snel wist de markt zich te her­pakken waar­door alles de dag afs­loot met plussen. Van­mor­gen zien we meteen dat de plussen zich uit­brei­den, de AEX tikt voor­beurs al de 460 aan ter­wi­jl de DAX boven de 10.800 ger­aakt. De cor­rec­tie kan hier zijn afgerond, enkele belan­grijke ste­un­pun­ten wer­den er opge­zocht en suc­cesvol getest, dat was vri­jdag eigen­lijk al het geval en dan voor de aansla­gen in Par­i­js.

De olie moest gis­teren wel nog even een diepe buig­ing mak­en maar wist zich ste­vig te her­pakken richt­ing het slot, ook van­mor­gen lijkt het erop dat de olie nog wat hoger wil in de loop van de sessie, we gaan het zien.

Via de advies­di­en­sten staan we natu­urlijk ook niet stil, rond de ste­un­pun­ten zijn we dan ook in actie gekomen en hebben nu enkele leuke posi­ties lopen. U kunt mee­doen door lid te wor­den nu via de aan­bied­ing tot 1 jan­u­ari vanaf €39Nog geen lid? Schri­jf u in via deze link of ga naar http://​www​.usmar​kets​.nl/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​e​n​.html

Tech­nisch Blok:
Er blijkt vol­doende ste­un te wacht­en ron­dom de 450 pun­ten bij de AEX, gis­teren daar ron­dom begonnen en er was vri­jdag ook al een test daar. De index veert nu op vanaf die 450 en lijkt van­mor­gen al rond de 460 te willen starten. Weer­stand nu de 462 – 463 en de 468, daar­na de 472 – 473 pun­ten. Ook de DAX komt goed uit de start­blokken van­mor­gen, wel is er opnieuw de 10.80010.850 pun­ten als weer­stand. Dan vol­gt de 11.00011.025 pun­ten als zware weer­stand. Ste­un nu de 10.700 pun­ten.

Bij de S&P 500 zorgde de zone 2015 – 2020 pun­ten zoals verwacht voor de nodi­ge ste­un, de index her­pak­te zich ste­vig gedurende de sessie om boven de 2050 te sluiten. Nu zal de 2065 en lat­er de 2095 belan­grijk wor­den want daar verwacht ik de nodi­ge weer­stand. Ger­aakt de S&P 500 boven de 2065 dan ziet het er goed uit want dan kan men zich weer op de top­zone gaan richt­en. Zoals u merkt gaat het alle­maal heel snel, ook bij de Dow Jones zien we de kracht terugkomen. De 17.500 staat er al en is weer­stand. Een slot boven de 17.500 zou goed zijn, dan kan ook de Dow Jones bouwen aan meer en dus kan de blik weer gericht wor­den op de 18.340 pun­ten (de top) …

Euro:
De euro zakt verder weg en is zo onder­weg naar de 1,05 ste­un­zone, daar kwa­men we in maart op terecht en dat werd ook de bodem. Ste­un dus die 1,05 dol­lar nu, een niveau waarop we wacht­en en waar we mogelijk een long kun­nen proberen op te vis­sen. Weer­stand eerst de 1,08 en daar­na de 1,10 dol­lar maar we komen daar steeds verder vanaf te liggen nu. De euro verzwakt door dat Europa nog lang met lage rentes zal bli­jven zit­ten ter­wi­jl de VS mogelijk snel de rente zal opschroeven.

AEX:S&P 500:


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.