Beursdagboek Trader Guy 18 november 2015, 08:41

...

AEX komt op stoom, let op weerstand 468 en 472-473

18 november 2015, 08:41 | Trader Guy | leestijd: 6 minuten | moeilijkheid: 6 / 12 | (0)


De markt kwam gis­teren sterk uit de start­blokken, de AEX wist rond de top van de dag af te sluiten en lag er zeer sterk bij. Ook de DAX kwam sterk terug en komt wederom uit rond de zware weer­stand. Er is nu niet zoveel meer nodig om de mark­ten een laat­ste duw omhoog te geven om zo op stoom te komen om de top­pen aan te vallen. Let de komende dagen vooral op de DAX … Onder de uit­leg over de aan­de­len­porte­feuille hieron­der die het trouwens pri­ma doet met de 5 reeds opgenomen aan­de­len ziet u een de mark­tup­date en een Tech­nisch Blok …

Aan­de­len Tur­bo Porte­feuille:
US Mar­kets is van start gegaan met een Aan­de­len Tur­bo Porte­feuille waar er gehan­deld gaat wor­den met Turbo‘s of Boost­ers zow­el LONG als SHORT met ongeveer 30 vaste waar­den die we con­tinu gaan scree­nen. Er kun­nen er nog wel een paar bijkomen maar daar houden we u van op de hoogte uit­er­aard. We hebben al 5 aan­de­len op kun­nen nemen (long). We sturen u na het inschri­jven een update … De 30 aan­de­len die we nu vol­gen zijn …

Aal­berts, Ahold, Akzo, Altice, Arcelor Mit­tal, ASML, DSM, Gemal­to, Heineken, ING, NN Groep, Philips, Rand­stad, Roy­al Dutch Shell, Unilever en Vopak uit de AEX index. Daar­naast ook de vol­gende aan­de­len van op Wall Street, Apple, Net­flix, Tes­la Motors, Amgen, Boe­ing, Cit­i­group, Face­book, Gen­er­al Elec­tric, Gold­man Sachs, IBM, Microsoft, Nvidia, Star­bucks en Mc Donald‘s.

Mee­doen is sim­pel, we werken con­tinu met €5000 als voor­beeld port­fo­lio, daar gaan we met max­i­maal 5 aan­de­len werken en gaan stan­dard met €1000 per aan­deel inkopen met een Tur­bo of Boost­er ofwel LONG ofwel SHORT. Voor wie met meer mee wenst te doen kan de aan­tallen gewoon ver­menigvuldigen naar het bedrag dat men kiest. Wan­neer u lid wordt ziet u con­stant de Porte­feuille via een pag­i­na waar u in kunt loggen. En, nu kri­jgt u meteen een spe­ciale aan­bied­ing tot 1 feb­ru­ari voor €39 waar u alles kri­jgt per mail, SMS en inlog­pag­i­na. We gaan ook deze advie­di­enst heel strak aan­pakken met doe­len, stops en analyses.

Schri­jf snel in dat u maandag niks hoeft te mis­sen …

http://​www​.usmar​kets​.nl/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​e​n​/​a​a​n​d​e​l​e​n​-​t​u​r​b​o​-​p​o​r​t​f​o​l​i​o​.html

Na de cor­rec­tie van eind vorige week en vooral na de ver­schrikke­lijke aansla­gen van afgelopen vri­jdag in Par­i­js kun­nen we con­clud­eren dat de beurzen zich nu alsnog aan het opmak­en zijn om er dan toch nog een Thanks­giv­ing ral­ly uit te slepen. Thanks­giv­ing is vol­gende week don­derdag en de aan­loop naar deze Amerikaanse feestdag is vaak posi­tief voor de beurzen. Nu zow­el de S&P 500, de Dow Jones en de Nas­daq hun belan­grijke ste­un­zone hebben getest eind vorige week zou de markt zon­der tegensla­gen verder omhoog moeten kun­nen om vooral de top­zone weer te gaan testen. Dat wor­den dan de eerste belan­grijke doe­len waarop de markt zich kan richt­en de komende week.

Europa gaat volop mee omhoog, gis­teren wis­ten de AEX en de DAX met zo‘n 2,5% op te krabbe­len waar­door ook hier de top­pen van vorige week weer in beeld komen. Bij de AEX is dat de 472 – 473 en bij de DAX de 11.000 pun­ten. Europa bli­jft wel zit­ten met de dal­ende euro waar het doel nu rond de 1,05 dol­lar wacht, over het alge­meen is een dal­ende euro goed voor het ver­loop van de beurzen in Europa.

Tot nog toe vallen de meeste kwartaal­ci­jfers mee, dat onder­s­te­unt de markt momenteel goed waar­door de kans op nog wat hogere koersen meer voor de hand ligt. Gis­teren bijvoor­beeld werd het Dow Jones fonds Home Depot nog beloond met 4,5% koer­swinst na mooie cijfers over het 3e kwartaal. Bin­nen de AEX index viel vooral Rand­stad op na een sterke bedri­jf­sup­date, het aan­deel won gis­teren meer dan 6%.

Via de advies­di­en­sten staan we natu­urlijk ook niet stil, rond de ste­un­pun­ten zijn we dan ook in actie gekomen en hebben nu enkele leuke posi­ties lopen. U kunt mee­doen door lid te wor­den nu via de nieuwe aan­bied­ing tot 1 feb­ru­ari vanaf €39Nog geen lid? Schri­jf u in via deze link of ga naar http://​www​.usmar​kets​.nl/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​e​n​.html

Tech­nisch Blok:
De AEX lijkt onder­weg naar de eerste weer­stand rond de 468 pun­ten, lat­er wacht de 472 – 473 zone waar de top­pen van de afgelopen 2 weken wacht­en. Rond die 473 pun­ten wacht ook het 200-MA nog, de index zou daar eerst boven moeten breken om de ral­ly verder te zetten richt­ing de 485 – 490 en de 500 pun­ten. Let erop dat dit er alle­maal nog in kan zit­ten richt­ing het einde van het jaar, zek­er als de angst voor nieuwe aansla­gen wat gaat afne­men want dat speelt natu­urlijk ook nog mee. Ste­un bli­jft de 450 pun­ten wat betre­ft de AEX, eerst ook nog de 458 maar deze weer­stand werd gis­teren moeit­eloos achter gelat­en. De DAX is ook sterk bezig maar daar wacht er een behoor­lijk zware weer­stand rond de 10.95011.000 pun­ten. Daar net boven wacht dan ook nog het 200-MA, rond de 11.040 pun­ten is dat nu. Ste­un de 10.80010.850 pun­ten, lat­er de 10.700 pun­ten. De DAX is redelijk sterk momenteel, het lijkt erop dat de index uit wil breken tot ruim boven de 11.000 pun­ten, we gaan snel genoeg merken.

De S&P 500 wist zich zoals verwacht te her­pakken rond de 2020 pun­ten, een ral­ly vol­gde tot boven de 2060 – 2065 waar weer­stand wacht. Gis­teren sloot de index vlak na het testen van de weer­stand, van­daag zal moeten blijken of er meer inz­it. Boven de 2065 pun­ten ligt vol­gens mij de weg open richt­ing de 2090 – 2095 pun­ten. Het­zelfde bij de Dow Jones, eerst nog sterk om vlak af te sluiten, wel staat de index nu weer een eind boven de 17.00017.100 waar de belan­grijke ste­un wacht. Weer­stand nu eerst de 17.500 met daar­boven de 17.750 pun­ten, de top­zone wacht ron­dom de 18.300 pun­ten.

Euro:
De euro zakt verder weg en lijkt nu onder­weg naar de 1,05 ste­un­zone, dat is de bodem van maart en blijk­baar wil men daar in ieder geval een terugtest doen. Ste­un dus die 1,05 dol­lar nu, een niveau waarop we wacht­en en waar we mogelijk een long op kun­nen pakken. Weer­stand eerst de 1,08 dol­lar, daar­na de 1,10 dol­lar maar we komen daar steeds verder vanaf te liggen nu. De euro verzwakt door dat Europa nog lang met lage rentes zal bli­jven zit­ten ter­wi­jl de VS mogelijk snel de rente zal opschroeven.

Lid wor­den kan via de link http://​www​.usmar​kets​.nl/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​e​n​.html

AEX:DAX:S&P 500:Dow Jones:


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.