Beursdagboek Trader Guy 19 november 2015, 08:50

...

DAX kan versnellen omhoog, AEX let op de 472-473 nu

19 november 2015, 08:50 | Trader Guy | leestijd: 5 minuten | moeilijkheid: 7 / 12 | (0)


Wall Street heel sterk gis­teren met een uit­braak en kansen op nog hogere standen lat­er deze week, ook de DAX gaat goed nu en wil uit­breken waar­door er plots zo‘n 400 pun­ten poten­tie bijkomt omhoog. De AEX wil de 472 – 473 snel testen, maar er zit mogelijk meer in … Onder de uit­leg over de aan­de­len­porte­feuille hieron­der die het trouwens pri­ma doet met de 5 reeds opgenomen aan­de­len ziet u een de mark­tup­date en een Tech­nisch Blok …

Aan­de­len Tur­bo Porte­feuille:
US Mar­kets is van start gegaan met een Aan­de­len Tur­bo Porte­feuille waar er gehan­deld gaat wor­den met Turbo‘s of Boost­ers zow­el LONG als SHORT met ongeveer 30 vaste waar­den die we con­tinu gaan scree­nen. Er kun­nen er nog wel een paar bijkomen maar daar houden we u van op de hoogte uit­er­aard. We hebben al 5 aan­de­len op kun­nen nemen (long). We sturen u na het inschri­jven een update … De 30 aan­de­len die we nu vol­gen zijn …

Aal­berts, Ahold, Akzo, Altice, Arcelor Mit­tal, ASML, DSM, Gemal­to, Heineken, ING, NN Groep, Philips, Rand­stad, Roy­al Dutch Shell, Unilever en Vopak uit de AEX index. Daar­naast ook de vol­gende aan­de­len van op Wall Street, Apple, Net­flix, Tes­la Motors, Amgen, Boe­ing, Cit­i­group, Face­book, Gen­er­al Elec­tric, Gold­man Sachs, IBM, Microsoft, Nvidia, Star­bucks en Mc Donald‘s.

Mee­doen is sim­pel, we werken con­tinu met €5000 als voor­beeld port­fo­lio, daar gaan we met max­i­maal 5 aan­de­len werken en gaan stan­dard met €1000 per aan­deel inkopen met een Tur­bo of Boost­er ofwel LONG ofwel SHORT. Voor wie met meer mee wenst te doen kan de aan­tallen gewoon ver­menigvuldigen naar het bedrag dat men kiest. Wan­neer u lid wordt ziet u con­stant de Porte­feuille via een pag­i­na waar u in kunt loggen. En, nu kri­jgt u meteen een spe­ciale aan­bied­ing tot 1 feb­ru­ari voor €39 waar u alles kri­jgt per mail, SMS en inlog­pag­i­na. We gaan ook deze advie­di­enst heel strak aan­pakken met doe­len, stops en analyses.

Schri­jf snel in dat u maandag niks hoeft te mis­sen …

http://​www​.usmar​kets​.nl/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​e​n​/​a​a​n​d​e​l​e​n​-​t​u​r​b​o​-​p​o​r​t​f​o​l​i​o​.html

Mark­tup­date:
Wall Street laat een mooie ral­ly zien waar­door we plots weer op koers zit­ten richt­ing de top­pen, Thanks­giv­ing komt eraan want om die top­zone te bereiken hebben we nu nog zo‘n 5 sessies te gaan. De top­zone bij de S&P 500 wacht rond de 2130 – 2135 pun­ten, bij de Dow Jones rond de 18.340 en bij de Nas­daq rond de 5240 pun­ten. De AEX is nog niet ver genoeg doorgestoten, eerst moet dat 200-MA wor­den door­bro­ken net zoals bij de DAX maar we kun­nen daar snel ger­ak­en gezien de open­ing. Door kracht te tonen via de mark­ten bli­jven beleg­gers vrij kalm, ook in onrustige tij­den zoals we die nu beleven. Er zijn trouwens door de lage rentes nog steeds geen alter­natieven te vin­den waar­door we ons momenteel goed voe­len bij de beurs.

Neem daar­bij nog de dal­ende oliepri­jzen, die kun­nen zich nog gaan her­pakken lat­er deze week en tij­dens de maand. Deze ontwik­kel­ing kan dan mede een extra motor wor­den voor de markt want de oliesec­tor die dan mee zal aantrekken weegt zwaar bin­nen de meeste indices. Kor­tom, we kun­nen best nog enkele leuke dagen kri­j­gen.

Via de advies­di­en­sten staan we natu­urlijk niet stil, rond de ste­un­pun­ten zijn we dan ook in actie gekomen en hebben nu enkele leuke long posi­ties lopen. Enkele voor­beelden zijn de AEX vanaf 451, de DAX vanaf 10.700, de S&P 500 vanaf 2019 en de Dow Jones vanaf 17.230 pun­ten. We scoren nu voor de 7e maand na elka­ar met mooie plussen bij alle advies­di­en­sten bij elka­ar, bij­na niet na te doen maar ik wil dat juist nog wel beter gaan doen via de mooie tech­nieken die ik toepas bij de beur­shan­del … U kunt mee­doen door lid te wor­den nu via de nieuwe aan­bied­ing tot 1 feb­ru­ari vanaf €39Nog geen lid? 

Schri­jf u in via deze link of ga naar http://​www​.usmar​kets​.nl/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​e​n​.html

Tech­nisch Blok:
Wall Street dus mooi omhoog, onder­weg richt­ing de top­pen. Weer­stand nu voor de S&P 500 eerst de 2095 – 2100 met daar­boven de 2130 – 2135 pun­ten. Bij de Dow Jones zit­ten we nog ongeveer 550 – 600 pun­ten onder de top, ook dat zou mogelijk moeten zijn na een paar sterke dagen. Ste­un voor de S&P 500 nu eerst de 2065 en daar­na weer de 2020 pun­ten.

Bij de AEX let­ten we nu eerst op de 472 – 473 zone als weer­stand, lat­er de 478 en de 485 pun­ten als doel. Wel moet de AEX het 200-MA door­breken om verder door te stoten, dat wacht rond de 473,5 pun­ten nu. De DAX is ook aan het uit­breken, bij deze index liggen er boven de 11.050 pun­ten zo‘n 400 pun­ten poten­tie omhoog, kan snel gaan en we zit­ten in de DAX met een posi­tie. Ste­un nu de 10.850 punten.

Lid wor­den kan via de link http://​www​.usmar​kets​.nl/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​e​n​.html

AEX:DAX:S&P 500:


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.