Beursdagboek Trader Guy 1 december 2015, 08:42

...

DAX sterk, AEX moet stapje terug. Wall Street zoekt

1 december 2015, 08:42 | Trader Guy | leestijd: 7 minuten | moeilijkheid: 7 / 12 | (0)


Van­mor­gen hogere futures, vooral de S&P 500 doet het pri­ma, nu moet die lijn naar vanavond door wor­den getrokken om zo de 2100 pun­ten te halen en achter te lat­en. Ook de Dow Jones zou dan de 18.000 pun­ten moeten door­breken met een duidelijke inten­tie om de top­pen op te gaan zoeken. Europa toonde een wis­se­lend ver­loop met een zeer sterke DAX met daar tegen­over een zwakke AEX index. Wordt het van­daag de dag dat de AEX zich boven de 473 weet te wrin­gen? Zou mooi zijn, en het opent dan ook meteen de deur richt­ing meer … Onder de uit­leg over de aan­de­len­porte­feuille hieron­der die het trouwens pri­ma doet ziet u een mark­tup­date en het Tech­nis­che Blok …

Aan­de­len Tur­bo Porte­feuille:
Eerst het vol­gende nog, US Mar­kets is van start gegaan met een Aan­de­len Tur­bo Porte­feuille op maandag 26 okto­ber waar er gehan­deld wordt met Turbo‘s of Boost­ers zow­el LONG als SHORT met een selec­tie van ongeveer 30 vaste waar­den die we con­tinu zullen bli­jven scree­nen. Er kun­nen er nog wel een paar bijkomen maar daar houden we u van op de hoogte uit­er­aard. We hebben nu reeds 5 posi­ties afgerond en de behaalde NET­TO winst komt uit op €1340 NET­TO (26,8%), U kunt ook mee­doen want na dat we winst hebben genomen kri­j­gen we snel weer nieuwe kansen en die zullen we zek­er gri­jpen waar dat kan … Hieron­der ziet u de 30 aan­de­len die we nu vol­gen …

Aal­berts, Ahold, Akzo, Altice, Arcelor Mit­tal, ASML, DSM, Gemal­to, Heineken, ING, NN Groep, Philips, Rand­stad, Roy­al Dutch Shell, Unilever en Vopak uit de AEX index. Daar­naast ook de vol­gende aan­de­len van op Wall Street, Apple, Net­flix, Tes­la Motors, Amgen, Boe­ing, Cit­i­group, Face­book, Gen­er­al Elec­tric, Gold­man Sachs, IBM, Microsoft, Nvidia, Star­bucks en Mc Donald‘s.

Mee­doen is sim­pel, we werken con­tinu met €5000 als voor­beeld port­fo­lio, daar gaan we met max­i­maal 5 aan­de­len werken en gaan telkens met max­i­maal €1000 per aan­deel inkopen. Dat doen we met een Tur­bo of een Boost­er zow­el LONG als SHORT. Voor wie met meer mee wenst te doen kan de aan­tallen gewoon ver­menigvuldigen naar het bedrag dat men kiest om mee te doen. Wan­neer u lid wordt kunt u con­stant de Porte­feuille LIVE vol­gen via een pag­i­na waar u in kunt loggen. U kunt nu gebruik mak­en van de spe­ciale aan­bied­ing die loopt tot 1 FEB­RU­ARI voor €39 en waar u alles kri­jgt per mail en per SMS plus het LIVE vol­gen van de opgenomen posi­ties bij de inlog­pag­i­na. We gaan het ook deze advie­di­enst heel strak aan­pakken met doe­len, stops en analy­ses. De posi­ties zullen tussen de 3 en 30 dagen lopen.

Schri­jf u in via de link … http://​www​.usmar​kets​.nl/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​e​n​/​a​a​n​d​e​l​e​n​-​t​u​r​b​o​-​p​o​r​t​f​o​l​i​o​.html

Afgeronde posi­ties Aan­de­len Tur­bo Porte­feuille:
(Klikken om te ver­groten)
Klik op het plaatje om de afbeelding te vergrotenMark­tup­date:
Een moeil­ijke start van de week met nogal wat diver­gen­tie tussen ver­schil­lende mark­ten. De AEX moest inlev­eren ter­wi­jl de DAX bij­na 1% hoger de dag afs­loot. Wall Street twi­jfelde de gehele laat­ste dag van de maand, op slot­ba­sis daar een klein ver­lies. De Dow Trans­port ver­loor dan wel weer behoor­lijk al bli­jft deze index op punt te staan om door te breken. Kor­tom, veel twi­jfels maar geen ver­lies waar men ongerust van moet wor­den, de ein­de­jaarsral­ly kan nog alti­jd op gang komen. Van­mor­gen zien we al een her­s­tel voor­beurs, de kans dat het doorzet van­daag is redelijk groot.

Via de advies­di­en­sten staan we natu­urlijk niet stil, rond de ste­un­pun­ten zijn we dan ook in actie gekomen en hebben nu enkele leuke long posi­ties lopen. We scoren nu voor de 7e maand na elka­ar met mooie plussen bij alle advies­di­en­ste­nen maar ik wil uit­er­aard nog wel beter gaan doen via de mooie tech­nieken die ik toepas bij de beur­shan­del … U kunt mee­doen door lid te wor­den nu via de aan­bied­ing tot 1 feb­ru­ari vanaf €39

Nog geen lid? Schri­jf u in via deze link of ga naar http://​www​.usmar​kets​.nl/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​e​n​.html

Tech­nisch BLOK:
Wall Street moest inlev­eren maar bli­jft dicht bij de lijn om over te steken naar de top­pen. Wat betre­ft de Dow Jones staan we 100 pun­ten onder­wa­ter voor 2015, ik denk niet dat de VS dit gaat lat­en gebeuren om rood het jaar uit te gaan wan­neer de rest over het alge­meen groen afs­luit. Ste­un de 17.700, weer­stand de 18.000 en de 18.340 pun­ten. Bij de S&P 500 ste­un rond de 2060 – 2065 en weer­stand rond de 2090 – 2095 en de 2030 – 2035 pun­ten. De Nas­daq doet het wel wat beter, daar ste­un rond de 5000 pun­ten, weer­stand de 5135 en de 5235 punten.

De AEX moest terug vooral door de finan­cials, wel ste­un rond de 468 nu, weer­stand bli­jft de 473 waar de recente top­pen wacht­en samen met het zware 200-MA. Eens de index daar­boven sluit ziet het er beter uit met snel doe­len rond de 478 en de 485 pun­ten. De DAX doet het dan wel heel goed, een uit­braak daar merk­baar, nu weer­stand rond de 11.500 en de 11.750 pun­ten. Ste­un nu de 11.250 zone, pas onder de 11.100 moeten we ons weer zor­gen gaan mak­en.

Zie ook de grafieken van de AEX, DAX en de S&P 500.

EURO-USD:
De euro bli­jft nu een beet­je hangen tussen de 1,06 en de 1,07 dol­lar waar­door de dal­ing richt­ing de bodem­zone van maart-april door kan zetten. Die wacht rond de 1,05 dol­lar, weer­stand eerst de 1,071,075 nu met lat­er de 1,0951,10 dol­lar. Naar mijn gedacht zal de euro eerder die bodem willen testen voor­dat er weer een ral­ly op gang kan komen. Nog even geduld nu, het is weinig zin­vol om nu wat te doen met de euro, rond die 1,05 voorzie ik wel een kans om long te gaan tot lat­en we zeggen 1,071,08 dol­lar.

Olie (Brent):
Bodemvorm­ing gehad? Zou goed kun­nen nu, maar dan moet die 46,548 zone wel door­bro­ken wor­den de komende dagen aangezien daar een zware hin­der­nis wacht. Aan de bovenkant kan die 48 dol­lar wel eens zwaar wor­den, daar komt nu de lijn over de top­pen uit die de olie al sinds april dit jaar naar bene­den drukt. Mocht het lukken om uit te breken dan zit er een nieuwe rit in tot de weer­stand die dan wacht rond de 54 dol­lar. Ste­un nu duidelijk de 43 dol­lar, een test werd er gemaakt in augus­tus en halver­wege novem­ber. De olie bli­jft spec­u­latief een kan­di­daat om er wat mee te doen.

Ga naar http://​www​.usmar​kets​.nl/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​e​n​/​g​u​y​-​t​r​a​d​i​n​g​.html

Hieron­der ziet u de behaalde resul­tat­en bij onze advies­di­en­sten over de laat­ste 3 maan­den, ook ziet u de TOTALE WINST staan sinds de zomer 2013. We starten hoe dan ook iedere maand met het­zelfde startbedrag, dat is €1500 (Sys­teem Trad­ing), €2000 (Alles of Niets), €4000 (Guy en Polleke Trad­ing) en €8000 (COM­BI-Trad­ing). Voor ieder alti­jd opnieuw dezelfde kansen, wij zor­gen voor goeie trans­ac­ties.

Tabel maand­score NOVEM­BER:
Klik op het plaatje om de afbeelding te vergrotenTabel maand­score OKTO­BER:
Klik op het plaatje om de afbeelding te vergrotenTabel maand­score SEP­TEM­BER:
Klik op het plaatje om de afbeelding te vergrotenAEX:DAX:S&P 500:



Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.