Beursdagboek Trader Guy 7 december 2015, 08:50

...

AEX en DAX moeten nu volgen omhoog, Wall Street sterk

7 december 2015, 08:50 | Trader Guy | leestijd: 8 minuten | moeilijkheid: 9 / 12 | (0)


Van­mor­gen hogere futures, wel voorzichtig na de behoor­lijke klap­pen van eind vorige week, we zijn dan ook benieuwd of de kop­ers echt de boven­hand zullen gaan kri­j­gen de komende dagen om er zo alsnog een ein­de­jaarsral­ly uit te slepen. Don­derdag dacht­en we oeps, dat gaat niet goed op de mark­ten na een fors lager slot zowat over­al maar vri­jdag toonde Wall Street opnieuw een enorme veerkracht door sim­pel­weg hele­maal de dal­ing van don­derdag van de kaart te veg­en en er zelfs nog een behoor­lijk hoger slot dan woens­dag uit te slepen. Als dit geen veerkracht is, en dus de mogelijke start van de lang verwachte ein­de­jaarsral­ly wordt dan weet ik het ook niet meer. Nu nog de AEX en de DAX, ofwel Europa mee zien te kri­j­gen … Onder de uit­leg over de aan­de­len­porte­feuille hieron­der die het trouwens pri­ma doet ziet u een mark­tup­date en het Tech­nis­che Blok …

Aan­de­len Tur­bo Porte­feuille:
Eerst het vol­gende nog, US Mar­kets is van start gegaan met een Aan­de­len Tur­bo Porte­feuille op maandag 26 okto­ber waar er gehan­deld wordt met Turbo‘s of Boost­ers zow­el LONG als SHORT met een selec­tie van ongeveer 30 vaste waar­den die we con­tinu zullen bli­jven scree­nen. Er kun­nen er nog wel een paar bijkomen maar daar houden we u en de leden van op de hoogte uit­er­aard. We hebben nu reeds 7 posi­ties afgerond en de behaalde winst komt uit op €1790,90 (35,8%) net­to, U kunt ook mee­doen want na dat we winst hebben genomen kri­j­gen we snel weer nieuwe kansen en die zullen we zek­er gri­jpen waar dat kan … Hieron­der ziet u de 30 aan­de­len die we nu vol­gen …

Aal­berts, Ahold, Akzo, Altice, Arcelor Mit­tal, ASML, DSM, Gemal­to, Heineken, ING, NN Groep, Philips, Rand­stad, Roy­al Dutch Shell, Unilever en Vopak uit de AEX index. Daar­naast ook de vol­gende aan­de­len van op Wall Street, Apple, Net­flix, Tes­la Motors, Amgen, Boe­ing, Cit­i­group, Face­book, Gen­er­al Elec­tric, Gold­man Sachs, IBM, Microsoft, Nvidia, Star­bucks en Mc Donald‘s.

Mee­doen is sim­pel, we werken con­tinu met €5000 als voor­beeld port­fo­lio, daar gaan we met max­i­maal 5 aan­de­len werken en gaan telkens met max­i­maal €1000 per aan­deel inkopen. Dat doen we met een Tur­bo of een Boost­er zow­el LONG als SHORT. Voor wie met meer mee wenst te doen kan de aan­tallen gewoon ver­menigvuldigen naar het bedrag dat men kiest om mee te doen. Wan­neer u lid wordt kunt u con­stant de Porte­feuille LIVE vol­gen via een pag­i­na waar u in kunt loggen. U kunt nu gebruik mak­en van de spe­ciale aan­bied­ing die loopt tot 1 FEB­RU­ARI voor €39 en waar u alles kri­jgt per mail en per SMS plus het LIVE vol­gen van de opgenomen posi­ties bij de inlog­pag­i­na. We gaan het ook deze advie­di­enst heel strak aan­pakken met doe­len, stops en analy­ses. De posi­ties zullen tussen de 3 en 30 dagen lopen.

Schri­jf u in via de link … http://​www​.usmar​kets​.nl/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​e​n​/​a​a​n​d​e​l​e​n​-​t​u​r​b​o​-​p​o​r​t​f​o​l​i​o​.html

Afgeronde posi­ties Aan­de­len Tur­bo Porte­feuille:
(Klikken om te ver­groten)
Mark­tup­date:
Vri­jdag eerst wat twi­jfels na de cijfers over de werkgele­gen­heid maar daar­na kwam er een geweldige SNAP-BACK ral­ly op Wall Street juist op de goeie cijfers die naar buiten kwa­men. Hoe dan ook kun­nen we aflezen daaraan dat Wall Street het wel OK aan het vin­den is dat de rente omhoog zal gaan de 16e decem­ber (FED-dag). De indices knalden omhoog en boeken na een zeer slechte don­derdag met meer dan 2% omhoog, de beste dag sinds meer dan 3 maan­den. En dat nog zon­der de olie aan­de­len die door de wegza­kkende oliepri­js niet mee­doen aan de sti­jging, het waren vooral de finan­cials en tele­coms die de kar wis­ten te trekken. Stel je voor dat de olie ook nog eens gaat her­stellen de komende dagen-weken, iets wat ik nog steeds verwacht eigen­lijk. Dat zou wel eens de motor kun­nen wor­den achter de ein­de­jaarsral­ly die dus nog moet komen.

De S&P 500 index won 42 pun­ten vri­jdag om zo dan toch nog net posi­tief af te sluiten op week­ba­sis, De Dow Jones sluit dan weer 0,3% hoger de week af en kwam zo ook weer net weer in de plus voor 2015. Ook de Nas­daq won de afgelopen week iets, ook daar 0,3% erbij, deze index ger­aakt weer boven de top van maart 2000 (5136) met een slot op 5142 pun­ten.

Bij de advies­di­en­sten hebben we don­derdag een tik­je moeten incasseren maar vri­jdag was de kop weer fris en hebben we voor Alles of Niets, Polleke en Sys­teem Trad­ing weer wat ijz­ers in het vuur hangen. Ook de Aan­de­len Tur­bo Porte­feuille doet weer mee met 2 posi­ties. Maandag nog kansen om mee te doen hoor, de posi­ties kunt u aan­schaf­fen nog want als mijn vooruitzicht klopt staan de AEX, de DAX en de indices op Wall Street snel nog hoger dan nu.

Schri­jf u in via deze link en neem de aan­bied­ing tot 1 FEB­RU­ARI vanaf €39 Of ga naar http://​www​.usmar​kets​.nl/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​e​n​.html

Tech­nisch BLOK:
De tech­nis­che con­di­ties veran­deren plots weer op Wall Street, zo moeten de indices eerst weer onder hun 200-MA terug en kre­gen we een verkoopsig­naal. De dag erop werd alles teni­et gedaan en sluiten we zelfs hoger dan de hoog­ste stand van don­derdag. Tech­nisch sterk te noe­men zo‘n slot en ook nog eens met een hele mooie intra­day bar op de grafiek erbij. De kans dat zow­el de Dow Jones, de S&P 500 en de Nas­daq uit gaan breken boven de weer­stand is nu wel behoor­lijk gegroeid na vri­jdag.

Ste­un voor de S&P 500 bli­jft de zone 2060 – 2065, bij de Dow Jones de 17.500 en bij de Nas­daq de 5000 pun­ten. De draai van vri­jdag geeft wel een super­sterk koopsig­naal op de Nas­daq, dus die zou de kar wel eens kun­nen gaan trekken de komende week.

Europa lag nog in de lap­pen­mand na de upper­cut van don­derdag waar de ECB tegen­viel, echter blijkt de zone 445 – 450 wel koop­baar voor wat betre­ft de AEX, bij de DAX de 10.70 pun­ten zone. Dus dat bli­jft hoe dan ook ste­un, de vraag is of de indices nog lager zullen gaan na het sterke slot van vri­jdag. De slot­standen en wat er nabeurs plaatsvond staan me wel aan voor het ver­volg, we gaan het zien. Bij de AEX nu weer­stand rond de 451 en de 458, daar­boven snel weer ruimte richt­ing de 470+. Bij de DAX het­zelfde, eerst de 11.000 als weer­stand, daar­na de 11.100 en 11.250 pun­ten.

Zie ook de grafieken van de AEX, DAX, S&P 500, Dow Jones en de EUR-USD


EURO-USD:
De euro maak­te een enorme draai na de ECB don­derdag, van 1,05 naar 1,095 dol­lar bin­nen pak­weg een paar uur. We weten nu dat er weer­stand wacht rond de 1,10 dol­lar, lat­er de 1,125 dol­lar. Ste­un nu de 1,08 en de 1,07 dol­lar, na de goeie cijfers over de werkgele­gen­heid viel de euro wel wat terug door dat de kans op een rentestap in de VS nu weer dichter­bij komt.

Olie (Brent):
Er is nu nog alti­jd bodemvorm­ing gaande, om de olie weer op gang te kri­j­gen naar hogere standen moet eerst de 45,546 dol­lar zone door­bro­ken wor­den de komende dagen. Een zware hin­der­nis bli­jft het wel en het lijkt moeil­ijk om die uit­braak te forceren, zelfs na enkele pogin­gen tot daar aan toe. Boven die zware weer­stand kan de 48 dol­lar wor­den opge­zocht, daar komt nu de lijn over de top­pen uit die de olie al sinds april dit jaar naar bene­den drukt. Mocht het lukken om boven deze 2 weer­standen uit te breken dan zit er een behoor­lijke rit in omhoog tot de vol­gende weer­stand die dan wacht rond de 51 en daar­na tot rond de 54 dol­lar. Ste­un nu duidelijk de 43 dol­lar, een test werd er gemaakt in augus­tus en halver­wege novem­ber. De olie bli­jft spec­u­latief een kan­di­daat om er wat mee te doen.

Hieron­der ziet u de behaalde resul­tat­en bij onze advies­di­en­sten over de laat­ste 3 maan­den, ook ziet u de TOTALE WINST staan sinds de zomer 2013. We starten hoe dan ook iedere maand met het­zelfde startbedrag, dat is €1500 (Sys­teem Trad­ing), €2000 (Alles of Niets), €4000 (Guy en Polleke Trad­ing) en €8000 (COM­BI-Trad­ing). Voor ieder alti­jd opnieuw dezelfde kansen, wij zor­gen voor goeie trans­ac­ties. Op dit moment zit­ten we met alles CASH, dus een goed moment om aan te hak­en van­daag nog …

Ga naar http://​www​.usmar​kets​.nl/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​e​n​/​g​u​y​-​t​r​a​d​i​n​g​.html

Tabel maand­score NOVEM­BER:Tabel maand­score OKTO­BER:Tabel maand­score SEP­TEM­BER:AEX:DAX:S&P 500:Dow Jones:EUR-USD:


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.