Beursdagboek Trader Guy 1 maart 2018, 14:27

...

Nieuwe kansen op beurzen, doe nu mee voor €39 tot 1 MEI

1 maart 2018, 14:27 | Trader Guy | leestijd: 3 minuten | moeilijkheid: 9 / 12 | (0)


Nu feb­ru­ari is afgerond en waar we een mooi resul­taat hebbben behaald kun­nen we met een goed gevoel uitk­ijken naar de nieuwe maand maart, onze leden hebben zek­er niet kun­nen kla­gen de afgelopen maand en kun­nen heel wat CASH van hun reken­ing afhalen na de mooie resul­tat­en want op 1 maart begin­nen we opnieuw met bij Sys­teem Trad­ing €1500, Guy Trad­ing, Polleke Trad­ing en TA Aan­de­len en indices met €4000 ter­wi­jl de leden van Index Trad­ing met €2000 kun­nen starten aan de maand maart. Voor wie met COM­BI mee­doet kan met €8000 de nieuwe maand aan­van­gen. En dat gaan we doen want ik heb er zin in om ook in de maand maart goed voor de dag te komen, de start van 2018 ver­loopt dus pri­ma al was het in jan­u­ari nog even moeil­ijk om goed op gang te komen, in feb­ru­ari kre­gen we volatiliteit op de beurzen en daar­van hebben we goed kun­nen prof­iteren. Ook de komende maand verwacht ik de nodi­ge volatiliteit want we hebben hoe dan ook te mak­en met een ander soort markt als de 15 maan­den ervoor.

Zorg dus dat u mee doet de komende maand, de eerste posi­ties kan ik al vanaf van­daag opne­men voor deze nieuwe maand. Schri­jf u dan ook van­daag al in zodat u ze niet hoeft te mis­sen. Zoals alti­jd zal ik ook in de maand maart voorzichtig bli­jven wat betre­ft de aan­tallen, door dat er genoeg volatiliteit is hoeven we niet zo nodig met grote posi­ties in de markt, dat kan ook tegen ons werken als we te groot inzetten. En de leden weten het, mon­ey man­age­ment staat bij mij hoog op de agen­da, ver­liezen hoe dan ook beperken en proberen de winst op te lat­en lopen waar dat kan.

De strate­gie die ik aan probeer te houden is dat we alti­jd per posi­tie uit­gaan van max­i­maal €1000 inleg, bij Sys­teem Trad­ing is dat over het alge­meen 1 posi­tie, bij Index Trad­ing max­i­maal 2 posi­ties. Bij Polleke en Guy Trad­ing waar we met €4000 werken hou ik het bij max­i­maal 3 posi­ties gelijk­ti­jdig. Ook dat zo gekozen door het mon­ey man­age­ment, niet teveel risi­co nemen en zoals u kunt zien aan de resul­tat­en die we in de maand feb­ru­ari hebben behaald kun­nen we daarmee pri­ma werken en zo het risi­co beperkt houden.

Wat ook belan­grijk is bij ons is de coach­ing, het er zijn voor de leden, elke dag op tijd de update, het coachen via onze besloten forums en het bewak­en van de posi­ties elke dag en con­stant. Daar zijn we voor, dat staat voor mij en de leden voorop. Met andere woor­den, u kunt op mij reke­nen, als er wat moet gebeuren dan doen we dat. Daarom kunt u nu tot 1 MEI meek­ijken, proeven van wat we doen en vooral kijken of het bij u past. En dat nu voor €39 tot 1 MEI …

Inschri­jven? https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​.html

Resul­taat feb­ru­ari 2018

Met vrien­delijke groet,
Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.