Beursdagboek Trader Guy 17 maart 2019, 16:41

...

AEX breekt uit, nu mogelijkheden richting top 2018

17 maart 2019, 16:41 | Trader Guy | leestijd: 4 minuten | moeilijkheid: 11 / 12 | (1)

De AEX is goed bezig momenteel, de index geraakt boven de 544-545 punten waar de jaartop (2019) uitkwam zodat de index nu verder kan uitbouwen richting de 570+ waar de top van vorig jaar net onder de 577 punten uitkomt. Dat hoeft niet op korte termijn, tussendoor verwacht ik wel nog wat winstnemingen zeker door dat de AEX vrijdag fors hoger sloot door dat er vanaf maandag wijzigingen door zijn gevoerd. Altice en Signify verlaten de index, Adyen en IMCD worden de logische vervangers.


Analyse AEX index:
De AEX heeft na de sterke performance van vrijdag een uitstekende week achter de rug want de index steeg ruim 4% ten opzichte van vorige week vrijdag waar toen enkele alarmbellen begonnen te rinkelen door dat de daling onder enkele belangrijke steunlijnen samen met een slot toen onder het 200-daags gemiddelde. De afgelopen week werd alles opnieuw sterk gerepareerd met zowel donderdag als vrijdag een sterke rally zodat de index op het hoogste punt van de week en uiteraard ook van het jaar wist af te sluiten. Komt dat mede door het herschikken van de index maandag of verwachten beleggers plots dat de index de oversteek richting de topzone heel snel zal maken? De top wacht rond de 577 punten maar de zone 570-574 punten blijft ook belangrijk om nu als eerste belangrijk doel in de gaten te houden. Zoals ik al aangaf hoeft dat allemaal niet in 1 beweging te gebeuren, de markt kan de tijd geven om richting een doel toe te werken.

Wel verwacht ik dat de DIP's nog steeds zullen worden opgekocht. Maar echt zeker kunnen we nog niet zijn van een terugval want veel zal afhangen van hoe de markten om ons heen zich zullen gedragen en vooral wat het vervolg zal worden op Wall Street waar net zoals de AEX ook de S&P 500 en de Nasdaq zijn uitgebroken. We moeten dus overal rekening mee blijven houden, dat weten we in deze markt want nogmaals meld ik dat we de blik slechts 1 week terug moeten richten, de AEX stond toen op de rand van een verdere daling technisch bekeken. Alleen weten we dat de DIP's nog steeds worden opgekocht, de afgelopen week bewijst dat voor de zoveelste keer ook al lijkt het soms zo aantrekkelijk om met een lange blik vooruit shorts te kiezen. Daar moeten we mee opletten, shorts in een sterke markt aanschaffen kan voor een trader-handelaar dodelijk zijn kan zijn.

Kijk ik naar het technische beeld op de wat lange termijn dan zien we op weekbasis de index ook uitbreken boven de weerstand en de 577 in feite een eerste doel kan worden bij continuering. Verder zien we de oplopende weerstandslijn uitkomen rond de 595-600 punten en dat zou op de langere termijn wel eens een doel kunnen worden. Niet voor meteen maar wel voor later dit jaar mocht de markt verder gaan met het opkopen van de bekende DIP's. Op zich ziet alles er nog goed uit, ook de daling in december en begin dit jaar waar op 470-475 punten de bodem werd neergezet werd zoals u kunt zien op de weekgrafiek netjes opgevangen door de lange oplopende steunlijn. De AEX blijft zich houden aan de regels van de technische analyse en hoe verder we die uitzoomen des te betrouwbaarder die beide lijnen worden.

Handelen op de AEX index?
Tot de doelen (570-577 en wie weet tot de 595-600) kunnen we redelijk veilig handelen via de abonnementen waar we de AEX mee pakken, denk aan Index Trading en Systeem Trading maar ook bij Polleke en TA-aandelen en indices handelen we frequent op de AEX index en we doen dat met succes. Aan de resultaten te zien blinken we zelfs uit ten opzichte van veel andere signaalgevers en dat komt omdat ik zo blijf hameren op het money management hetgeen bij handelen zo belangrijk is. Probeer eens een abonnement bij ons hetgeen nu kan voor €39 tot 1 JUNI, dan weet u hoe we werken, hoe we de markt benaderen, hoe we ons houden aan dat belangrijke money management. Schrijf u vandaag nog in, ik verwacht dat we snel weer een actie op de AEX kunnen uitzetten met een mooi doel voor ogen ..

Meedoen? Schrijf u in via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop

Grafiek AEX dagbasis:

Grafiek AEX weekbasis:

Met vriendelijke groet,
Guy Boscart



...

AEX, DAX en Dow Jones? Mooie kansen op komst nu €39 tot 1 JUNI

17 maart 2019, 12:45 | Trader Guy | leestijd: 2 minuten | moeilijkheid: 8 / 12 | (2)

We hebben vri­jdag (15 maart) winst genomen op de long posi­ties die we tij­dens de DIP had­den aangekocht, zo loopt het resul­taat deze maand (maart) en vooral van dit jaar verder op, we zit­ten nu tussen de 60 en 100% winst op de inleg waarmee we het jaar zijn begonnen en we gaan verder op zoek naar mooie nieuwe mogelijkhe­den die zich gaan voor­doen. Zoals het er nu naar uit ziet kan ik al melden dat er bin­nenko­rt een hele mooie posi­tie komt, een­t­je met de nodi­ge power !!



Wat nu vooral opvalt is dat er al voor de 6e opeen­vol­gende maand winst bij het han­de­len wordt behaald en dat doe ik met een ver­ant­wo­ordelijke manier van han­de­len zon­der teveel risi­co te nemen. Via de tabellen kunt u de resul­tat­en zien van deze maand en dit jaar, op de site kunt u het totaal per abon­nement bek­ijken vanaf 2013 en ziet u ook ALLE trans­ac­ties staan zodat u die kunt bek­ijken. U merkt dat we per sal­do heel goed scoren, wel is het de bedoel­ing dat leden de sig­nalen opvol­gen en niet op eigen hout­je din­gen gaan doen. De ervar­ing op gebied van trad­ing zorgt ervoor dat ik in ieder geval vaak genoeg de juiste momenten kan vin­den om wat te doen en dat ik op tijd weet wan­neer we iets vooral NIET moeten doen. Daar ligt de kracht van Trad­ing, van onze abon­nementen dus. Goeie coach­ing, goeie analy­ses van de markt en vooral een zo goed mogelijke markt timing. 

Als u mee wilt doen kan dit nu voor €39 tot 1 JUNI, een nieuwe aan­bied­ing dus voor nieuwe leden die ken­nis willen mak­en met mijn manier van han­de­len op de beurs en ook vooral om te over­leven in een markt die behoor­lijk moeil­ijk is en dat ook nog wel een tijd­je zal blijven.

US Mar­kets abon­nementen en Trad­ing:
U kunt zich dus inschri­jven voor een abon­nement waar we sig­nalen ver­s­turen naar de leden op de ver­schil­lende indices, wilt u mee met de posi­ties? Wordt dan meteen lid zodat u de komende weken niets hoeft te mis­sen. Na uw inschri­jv­ing komt u dan meteen op de leden­li­jst en kri­jgt u de updates, kri­jgt u toe­gang tot de leden­pag­i­na en beurs­box (afges­loten en alleen voor leden) en de sig­nalen per mail en SMS tot 1 JUNI.

Mee­doen tot 1 JUNI voor €39?

Ga naar https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​rshop of kies meteen voor …

Voor 49 kunt u gebruik mak­en van het abon­nement Polleke Trad­ing
Voor 79 kunt u gebruik mak­en van het Com­bi-Abon­nement (Polleke & Guy Trad­ing samen)

Resul­taat maart 2019


Totaal resul­taat 2019:

Met vrien­delijke groet,
Guy Boscart

US Mar­kets Trading


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.