Beursdagboek Trader Guy 5 september 2019, 07:46

...

Berichtgeving even boven vooruitzichten

5 september 2019, 07:46 | Trader Guy | leestijd: 2 minuten | moeilijkheid: 5 / 12 | (1)

Vanmorgen hogere futures door een bericht dat de VS en China in oktober weer gaan overleggen, op zich was dat al verwacht maar nu bevestigen beiden het. De reactie is zoals altijd overdreven, gisteren al omhoog, vandaag een nieuwe GAP omhoog, in feite zou dat een mooi moment zijn om te verkopen. In deze markt zit je helaas met dat soort momenten, de markt kan uitbreken maar net zo goed een valse beweging maken en dat is hetgeen ik verwacht nu.


Update markt:
Als we vanmorgen kijken naar de markt dan zien we GAP's ontstaan door een bericht dat de VS en China in oktober weer gaan praten over de tarieven. Let er wel op dat het praten is, geen uitzicht dat er al een deal komt. We moeten de markt maar even aanzien vandaag, de Dow Future stond al even meer dan 300 punten hoger, nu nog ongeveer 200 punten op moment van schrijven.

De AEX deed het gisteren al goed met een mooie plus, vanmorgen lijkt het erop dat de index de 568 kan aantikken waar er een weerstand wacht. Hetzelfde kunnen van de DAX zeggen, een slot boven de 12.000 punten en vanmorgen richting de weerstand die we rond de 12.150-12.175 punten zien uitkomen. Wat betreft Europa zien we ook hoe het in de loop van de dag verloopt. Op dit soort bewegingen is het moeilijk om een analyse te maken, we moeten deze dag aanzien.

We zien dat Azië niet zoveel doet vanmorgen, de Hang Seng sluit zelfs in de min terwijl de Shanghai (China) 1% hoger sluit. Japan kent wel een wat betere dag met 2% plus. Japan deed wel niet zoveel de afgelopen dagen.

Proefabonnement:
Om mee te doen via een proefabonnement tot 1 NOVEMBER voor €39 kunt u zich inschrijven via de site ... De verwachting is dat er nog genoeg mooie kansen komen richting het einde van dit jaar om op te handelen, zorg dan dat u mee bent de komende periode ... Inschrijven kan via de Tradershop en de link daarvoor is https://www.usmarkets.nl/tradershop

Resultaat september 2019:


Resultaat totaal 2019:



AEX:


DAX:



Dow Jones:


Nasdaq:


S&P 500:


Brent olie:



Met vriendelijke groet,
Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.