Beursdagboek Trader Guy 3 oktober 2019, 08:03

...

Markt blijft volatiel, let op positieve quote van Trump vandaag

3 oktober 2019, 08:03 | Trader Guy | leestijd: 6 minuten | moeilijkheid: 7 / 12 | (0)

De daling woensdag was nog wat groter dan die van dinsdag, de markt verliest dus behoorlijk met de AEX die nu al sinds dinsdagochtend zo'n 25 punten lager uitkomt waardoor u merkt dat de fase dat iedereen in de wolken leeft binnen 48 uur kan omslaan naar een soort depressie waar niemand meer weet hoe verder ... Het blijft voor velen moeilijk om met deze omstandigheden om te gaan maar dan blijft coaching belangrijk en dat is hetgeen ik mijn leden kan bieden bij deze omstandigheden. Ook vandaag kunnen er kansen komen, ik zoek ze rustig uit en zal posities uitzetten waar dat kan ...


Update markt:
Een moeilijke dag gisteren waar Europa een behoorlijk tik kreeg te verwerken, ook Wall Street moest fors terug waardoor er belangrijke steunpunten sneuvelen. Voor vandaag is even het aankijken wat er allemaal kan gaan gebeuren maar ik heb zo het vermoeden dat Trump, die de markt ook op de voet volgt, wat uit zijn hoge hoed zal halen om er een positieve draai aan te geven. Daar is het nu net het moment voor en als je zijn gedrag een beetje kent dan weet je dat er iets aan zit te komen. Zo niet, dan kunnen er onder het 200-daags gemiddelde wat problemen ontstaan. Hoe dan ook, of we pakken een kleine long waar ik dat voorzie, of we wachten op een stevige rebound om voor een short te kiezen.

Ik kan er van alles bij gaan verzinnen zoals velen dat doen maar dat is totaal zinloos in deze markt, het beste wat ik kan bieden is om geduldig op een nieuwe instap wachten. Het eerste resultaat voor oktober staat er al, de leden kennen mijn tactiek die ik toepas, de handel verloopt o zoveel rustiger dan eerder. Zeker ook voor u te proberen, dan krijgt u zoveel meer dan enkel een ochtend update voorbeurs ...

Meedoen kan uiteraard door lid te worden via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop

Technische niveau's:
Bij de AEX staat plots alles op zijn kop, daar waar we dinsdag nog uitkeken naar een nieuwe top zitten we nu diep onder de eerste belangrijke steunpunten en zakt de index meteen onder het belangrijke 50-daags gemiddelde. De volgende belangrijke dubbele steun zien we nu tussen de 548 en 550 waar eerst de horizontale steunlijn wacht en net daaronder het 200-daags gemiddelde uitkomt. De komende dagen zou het zo maar kunnen dat de AEX daar naartoe wordt gezogen, we gaan het snel genoeg weten en het kan een doelzone worden voor een eventueel nieuwe short positie. Weerstand nu eerst de 562 met later de 565 en de 568 punten.

Bij de DAX zien we hetzelfde, de index zakt onder het 50-daags gemiddelde dat net boven de 12.000 punten uitkomt, de DAX zit nu niet zo ver meer van de belangrijke 11.850 steun waar we ook op moeten letten de komende dagen. Ook bij de DAX ging het zeer snel, dinsdag nog even bijna 12.500 punten op de borden, woensdag zien we al de 11.900 staan. Nu letten we op de 11.800-11.850 punten zone, daar nogal wat steun nu met eerst de horizontale steunlijn en net daaronder het 200-daags gemiddelde dat naar die 11.800 punten toe kruipt. Weerstand nu de 12.000-12.050 punten, later de 12.150 en de 12.300 maar daar staan we sinds woensdag ver onder.

Op Wall Street drukt de Dow Jones al op de 26.000 punten grens en moest er zelfs even onder woensdag, steun nu de 26.000 door de oplopende steunlijn met net daaronder de 25.850 punten waar het zeer belangrijke 200-daags gemiddelde nu uitkomt. Dat zijn voor de Dow Jones zeer belangrijke niveau's die het moeten houden de komende dagen. Enorm belangrijk voor het vervolg op Wall Street want ook de S&P 500 en de Nasdaq zakken terug tot hun eerste belangrijke steunzone. Bij de S&P 500 is dat de 2880 en bij de Nasdaq de 7750 punten. Let daarna op het 200-MA bij deze indices, bij de S&P 500 rond de 2840 en bij de Nasdaq rond de 7710 punten. Weerstand bij de Dow Jones nu rond de 26.400 punten, bij de S&P 500 rond de 2920 en de 2940 punten. De Nasdaq kan rond de 7900 punten weerstand verwachten. Let erop dat er de komende sessies nogal wat uitdagingen staan te wachten wat betreft het handelen, ik zal de leden dus begeleiden ...

Handel en gebruik maken van een coach is in deze markt nodig:
Dinsdag kwam er een duidelijk short kans toen de AEX rond de 583 stond en de Dow Jones weer even tot boven de 27.000 punten geraakte, voor de leden werden er dan short posities opgenomen die gisteren in de loop van de sessie werden gesloten met een mooie winst (zie tabel oktober hieronder). Winst nemen in deze markt is belangrijk dat is de reden waarom we die winst ook op tijd pakken. Vandaag of morgen voorzie ik nieuwe mogelijkheden om op te handelen, als u nog geen lid bent dan kunt u zich inschrijven zodat u de komende weken mijn signalen ontvangt.

De verwachting blijft zo dat er nog genoeg mooie kansen gaan komen richting het einde van dit jaar om op te handelen, dat zowel long als short. Meedoen en dus gebruik maken van de ervaring van uw coach bij uw handel op de beurs kan nu voor €39 euro tot 1 december. De markt zal uitdagend, kansrijk en vooral volatiel blijven de komende weken... Zorg dan dat u mee bent de komende periode ... Inschrijven kan dus via de Tradershop en de link daarvoor is https://www.usmarkets.nl/tradershop

NIEUW!!! Proefabonnement tot 1 DECEMBER:
Let op want voor nieuwe leden is er een mooie aanbieding (Proefabonnement) tot 1 DECEMBER voor €39 ... U kunt u zich inschrijven via de site https://www.usmarkets.nl/tradershop ... Zie hieronder de resultaten van de maand oktober (deze maand) en het totaal van dit jaar (2019)





AEX:


DAX:



Dow Jones:


Nasdaq:


S&P 500:


Brent olie:



Met vriendelijke groet,
Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.