Beursdagboek Trader Guy 27 februari 2020, 08:05

...

Volatiliteit blijft heersen, we bekijken het rustig en wachten

27 februari 2020, 08:05 | Trader Guy | leestijd: 3 minuten | moeilijkheid: 7 / 12 | (1)

De markten blijven volatiel, onvoorspelbaar op dagbasis en met veel risico aan beide kanten. Het zal zeker wel kansen met zich meebrengen alleen is het de vraag waar er redelijk safe kan worden ingestapt. Veel anders dan op de korte termijn, in feite op dagbasis (en dan nog) kun je op pieken posities opnemen en dan de ogen dicht en hopen dat het goed afloopt. De verleiding is groot maar als trader ben je pas sterk in het hoofd door ook op dat soort momenten kalm te blijven en niet zonder overtuiging in te stappen. Ik zal hier en daar al dat er veel in de bekende val zijn gelopen, en dat te gretig waardoor er grote verliezen werden geleden, jammer zoiets ...Marktoverzicht:
Wat een dag gisteren maar de AEX sluit vrijwel onveranderd de sessie af, op Wall Street was ook het nodige te beleven uiteraard, maar van +450 weer naar een slot van -124 en vanmorgen opnieuw lager, de swings blijven enorm en eigenlijk te gevaarlijk om erop te handelen. Je kunt haast geen 2 dagen blijven zitten in deze markt. We moeten het op extremen proberen maar ook dat blijft zeer gevaarlijk, en dan komt het weekend er nog aan waar er van alles voorbij kan komen. Onzekerheid, winstwaarschuwingen, gisteren nabeurs net als Apple ook het 2e grootste bedrijf op Wall Street Microsoft dat aangaf niet te zullen halen wat er wordt verwacht. Er zullen er nog veel volgen in maart ...

Voorbeurs lager maar ook weer volatiel, we kunnen dus weer alles meemaken in de loop van de sessie, dat zal ik wel via de LIVEBLOG communiceren met korte updates waar nodig.

Volg de LIVEBLOG:
We zien wel hoe de rest van de week gaat lopen, ik hou in ieder geval de bezoekers van de site op de hoogte, de leden kunnen ook EXTRA analyses verwachten via de LIVEBLOG met ook waar het kan EXTRA tips. Wie dan inlogt op de site krijgt alles van de LIVEBLOG te zien. Een leuke en interactieve aanvulling die moet uitgroeien tot een goed gevuld beursdagboek.

Nieuwe aanbieding, nu proefabonnement tot 1 MEI voor €39:
Een abonnement bij US Markets Trading helpt beleggers om ondersteuning te bieden, uiteraard is dat geen garantie op succes maar over een langere periode werd bewezen dat we resultaat behalen met de handel op indices en via Guy Trading nu ook op volatiele aandelen.

Dan zijn er ook nog de dagelijkse updates, de LIVE BLOGS op de site deels voor iedereen, of voor wie eenaccount heeft op de site en delen ervan alleen voor leden (analyses, extra mogelijkheden om te handelen). Dan kunt u inloggen op onze site en Tradershop waar alles LIVE is te volgen. Nu dus tot 1 MEI voor €39 ... Schrijf u vandaag nog in ... U kunt zich inschrijven via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop

Resultaat februari afgesloten posities:
De posities werden gesloten gisteren en met een zeer mooie winst, helaas moest er nog wat worden opgehaald van eerder deze maand maar zoals u merkt is dat in ieder geval gelukt. Systeem Trading staat zelfs al op een mooie winst, bijna €600. Er komen zeker nieuwe kansen aan vandaag of later deze week, wel zal ik het goed moeten zien te timen maar de volatiliteit zal zeker weer kansen bieden. Doe dus mee en schrijf u in voor €39 tot 1 MEI ... https://www.usmarkets.nl/tradershopTechnische niveau's:

Even de markt laten uitrazen voor ik weer niveaus kan aangeven ...

AEX:DAX:Dow Jones:Nasdaq:


S&P 500:Brent olie:Met vriendelijke groet,
Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »