Beursdagboek Trader Guy 26 februari 2020, 08:22

...

Beurzen straffen BUBBEL gedrag nu af, let op voor valse move nu

26 februari 2020, 08:22 | Trader Guy | leestijd: 3 minuten | moeilijkheid: 7 / 12 | (4)

Het begint voor velen pijn te doen de daling van de afgelopen dagen, de indices vallen diep en bereiken niveaus waar er moet worden opgelet voor meer daling. Over de diepe put onder de steunlijn had ik het al de afgelopen dagen, die wordt nu opgevuld waardoor er nog best wat van de indices af kan, technisch bekeken dan. Uiteraard kunnen acties van de Centrale Banken ervoor zorgen dat we een relief rally krijgen maar er is veel werk aan de winkel om de boel weer op gang te krijgen ...Marktoverzicht:
De sessie op Wall Street gisteren was er weer eentje om in de boeken te schrijven, na een stevige strijdt de afgelopen weken om nieuwe records neer te zetten waar iedereen blind werd voor hetgeen we nu meemaken. Het is dan ook jammer dat hebzucht telkens weer de overhand krijgt zodra de beurzen op recordhoogte staan. Er wordt nu weer heftig aan de boom geschut, de laatste instappers moeten eruit en dat is ook waar ik voor waarschuwde al een paar weken. Stap niet in want de grote jongens gaan tijdens de daling uw geld afpakken, dat is nu dus gaande. Lange termijn beleggers die mijn waarschuwing serieus hebben genomen toen ik zei stap SVP tijdelijk uit uw lange of midlange termijn posities zijn daarvoor dankbaar nu. Er komt wel een moment waar je weer mooie aandelen kunt kopen, ik zal dat in de LIVEBLOG wel melden voor de leden, dat wil ik ook meer gaan doen, kansen bespreken voor kort, midlange en lange termijn posities. Wel lid worden om alle informatie te krijgen ...

Volg de LIVEBLOG:
We zien wel hoe de rest van de week gaat lopen, ik hou in ieder geval de bezoekers van de site op de hoogte, de leden kunnen ook EXTRA analyses verwachten via de LIVEBLOG met ook waar het kan EXTRA tips. Wie dan inlogt op de site krijgt alles van de LIVEBLOG te zien. Een leuke en interactieve aanvulling die moet uitgroeien tot een goed gevuld beursdagboek.

Nieuwe aanbieding, nu proefabonnement tot 1 MEI voor €39:
Een abonnement bij US Markets Trading helpt beleggers om ondersteuning te bieden, uiteraard is dat geen garantie op succes maar over een langere periode werd bewezen dat we resultaat behalen met de handel op indices en via Guy Trading nu ook op volatiele aandelen.

Dan zijn er ook nog de dagelijkse updates, de LIVE BLOGS op de site deels voor iedereen, of voor wie eenaccount heeft op de site en delen ervan alleen voor leden (analyses, extra mogelijkheden om te handelen). Dan kunt u inloggen op onze site en Tradershop waar alles LIVE is te volgen. Nu dus tot 1 MEI voor €39 ... Schrijf u vandaag nog in ... U kunt zich inschrijven via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop

Resultaat februari afgesloten posities:
De posities werden gesloten gisteren en met een zeer mooie winst, helaas moest er nog wat worden opgehaald van eerder deze maand maar zoals u merkt is dat in ieder geval gelukt. Systeem Trading staat zelfs al op een mooie winst, bijna €600. Er komen zeker nieuwe kansen aan vandaag of later deze week, wel zal ik het goed moeten zien te timen maar de volatiliteit zal zeker weer kansen bieden. Doe dus mee en schrijf u in voor €39 tot 1 MEI ... https://www.usmarkets.nl/tradershopTechnische niveau's:

Even de markt laten uitrazen voor ik weer niveaus kan aangeven ...

AEX:DAX:Dow Jones:Nasdaq:


S&P 500:Brent olie:Met vriendelijke groet,
Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »