Beursdagboek Trader Guy 28 februari 2020, 08:03

...

Markt ziet er zeer slecht uit, wel opletten voor MEGA bounce nu

28 februari 2020, 08:03 | Trader Guy | leestijd: 4 minuten | moeilijkheid: 7 / 12 | (0)

Alle beurzen indiceren weer een daling, de AEX 13 punten, de DAX 225 punten en Wall Street opnieuw meer dan 1% lager dan het slot van gisteren waar er al in punten een record daling werd neergezet. Alles gaat regelrecht richting de beginstanden van 2019, weg winst 2020, weg winst 2019 in een paar dagen tijd. Dat noemt men met de beide voetjes terug op de grond na een periode van overdaad, teveel en vooral te hoog ...Marktoverzicht:
Wat een bewegingen en allemaal omlaag tot nu toe, je krijgt de kans niet om wat te doen, er komt geen echte tegenbeweging tot nu toe, enkel woensdag eventjes maar ik had niet de intentie om er wat mee te doen omdat Trump met een groot opgezette persconferentie kwam na het slot van Wall Street. Hij kan van alles zeggen, FED acties oproepen, steun aankopen verkondigen enz... maar eigenlijk zei hij niks omdat hij geen antwoord klaar had, hij gaf het probleem door aan VP Pence. Dus gemiste kans, mee eens, maar wel overwogen om kalm te blijven en de CASH positie aan te houden.

Nadien is het alleen maar omlaag gegaan, geen herstel meer gezien waar je wat mee kan doen. Het is nu nog altijd wachten op de overheden, de centrale banken of een draai in de markt door een koopgolf. Dan pas kun je kijken om op een MEGA move omhoog te kiezen voor een short positie. Aan de andere kant kan ik bij een paniekprik long gaan maar waarom zou ik dat doen terwijl het weekend eraan komt en je totaal blind het weekend wilt overbruggen. Er kan nog zoveel "BAD NEWS" komen in het weekend waar tegenover staat dat je veel geluk nodig zal hebben om tijdens het weekend via een positief feit goed te zitten met long posities. Het kan komende maandag dus een hele rare dag worden mijn inziens, het kan door veel zaken alle kanten op.

Beleggers gaan in het weekend beslissingen nemen, dus gaan er mogelijk maandag uit omdat ze het niet meer zien zitten. Valt dat samen met nog een selloff, en margin calls (verplichte verkopen van aandelen door dat de margin niet meer dekt), en door slecht nieuws rondom het corona virus en je krijgt maandag een nieuwe golf omlaag om de oren. Wie het weet mag het zeggen, gooi het muntje maar op ....

Voorbeurs ook vandaag weer lager dus de markt volatiel, we kunnen dus weer van alles meemaken in de loop van de sessie, dat zal ik wel via de LIVEBLOG communiceren met korte updates waar nodig.

Volg de LIVEBLOG:
We zien wel hoe de rest van de week gaat lopen, ik hou in ieder geval de bezoekers van de site op de hoogte, de leden kunnen ook EXTRA analyses verwachten via de LIVEBLOG met ook waar het kan EXTRA tips. Wie dan inlogt op de site krijgt alles van de LIVEBLOG te zien. Een leuke en interactieve aanvulling die moet uitgroeien tot een goed gevuld beursdagboek.

Nieuwe aanbieding, nu proefabonnement tot 1 MEI voor €39:
Een abonnement bij US Markets Trading helpt beleggers om ondersteuning te bieden, uiteraard is dat geen garantie op succes maar over een langere periode werd bewezen dat we resultaat behalen met de handel op indices en via Guy Trading nu ook op volatiele aandelen.

Dan zijn er ook nog de dagelijkse updates, de LIVE BLOGS op de site deels voor iedereen, of voor wie eenaccount heeft op de site en delen ervan alleen voor leden (analyses, extra mogelijkheden om te handelen). Dan kunt u inloggen op onze site en Tradershop waar alles LIVE is te volgen. Nu dus tot 1 MEI voor €39 ... Schrijf u vandaag nog in ... U kunt zich inschrijven via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop

Resultaat februari afgesloten posities:
De posities werden gesloten gisteren en met een zeer mooie winst, helaas moest er nog wat worden opgehaald van eerder deze maand maar zoals u merkt is dat in ieder geval gelukt. Systeem Trading staat zelfs al op een mooie winst, bijna €600. Er komen zeker nieuwe kansen aan vandaag of later deze week, wel zal ik het goed moeten zien te timen maar de volatiliteit zal zeker weer kansen bieden. Doe dus mee en schrijf u in voor €39 tot 1 MEI ... https://www.usmarkets.nl/tradershopTechnische niveau's:

Even de markt laten uitrazen voor ik weer niveaus kan aangeven ...

AEX:DAX:Dow Jones:Nasdaq:


S&P 500:Brent olie:Met vriendelijke groet,
Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »