Beursdagboek Trader Guy 27 november 2020, 07:42

...

Wall Street vandaag halve sessie, Europa rond zware weerstand

27 november 2020, 07:42 | Trader Guy | leestijd: 3 minuten | moeilijkheid: 9 / 12 | (0)

Europa dat het alleen moest doen gis­teren bleef wat hangen rond het slot van woens­dag, niet veel veran­derin­gen dus behalve wat aan­de­len die wat hoger wis­ten te sluiten. De AEX sluit 1 punt hoger, de DAX moest wat inlev­eren maar dat stelde amper wat voor (-3 pun­ten). Van­daag wordt weer zo’n dag, Wall Street gaat wel open maar tot 19:00 en dus een halve sessie zoals alti­jd op Black Friday.



Veel verwacht ik ook van­daag niet, de Dow moest wat inlev­eren woens­dag en sluit onder de 30.000 pun­ten. Bli­jf ook vooral let­ten op de sec­tor rotatie, dat zien we nu al een tijd­je op de beurzen. Beleg­gers bli­jven hup­pe­len van het een naar het andere maar weten in feite niet goed wat ze moeten doen. Bij mijn weten straalt dat onrust en onzek­er­heid uit, rond deze top­zone moet er maar iets tegen­zit­ten en men is weg. Let op de vol­umes dan en uit­er­aard zal een dal­ing dan ook ver­snellen eens er wat ste­un­pun­ten sneuvelen.

Nog­maals, alles draait op hoop en sen­ti­ment en men gaat uit van het max­i­male profi­jt dat het vac­cin zal bieden en dat alles in no-time weer zal draaien als ooit tevoren eens we van de pan­demie af ger­ak­en. De grote vraag bli­jft uit­er­aard wan­neer dat moment er komt en tot wat het uitein­delijk zal lei­den want nie­mand weet het. De beurzen zit­ten nu al ruim 3 weken in een onwaarschi­jn­lijke flow omhoog die voor­lop­ig niet (nog niet) te stop­pen is.

Goed, we gaan het alle­maal wel zien, veel meer sti­jging verwacht ik dus niet meer, ook al bli­jven er een his­torisch aan­tal beleg­gers, beurs anal­is­ten EXTREEM bull­ish !! Ik waarschuw alleen maar, iedereen weet dat ik dit soort zak­en goed aangeef maar het bli­jft alti­jd de tim­ing van het moment van de draai, dat bli­jft uiterst moeil­ijk. Aan de andere kant weten we dat als men het plots niet meer weet het heel snel de andere kant op kan draaien, en dan ook echt snel, vooral in deze onzekere tijden …

U kunt mij en dus @USMarkets uit­er­aard ook vol­gen via onze Twit­ter account, ga naar … https://​twit​ter​.com/​U​S​M​a​rkets waar ik tussen­ti­jds wat charts over de markt en sen­ti­ment plaats, ook opval­lende beurs­feit­en komen er vaak langs !

Maak nu gebruik van deze unieke Black Fri­day aan­bied­ing:
Denk eraan, ik sta hoe dan ook klaar om me te her­pakken in 2021 wat mijn jaar zal wor­den wat betre­ft Trad­ing, lid wor­den is dus belan­grijk om alles opti­maal te vol­gen. Dat kan deze week via de Black Fri­day aan­bied­ing en dat voor €25 tot 1 FEB­RU­ARI. Dan pakt u decem­ber mee en de start van 2021 meteen ook. Polleke Trad­ing is dan €30 … Schri­jf u van­daag nog in via de link https://​www​.usmar​kets​.nl/​trade… en dan staat u meteen op de lijst, en ont­vangt u de updates en sig­nalen meteen !!

Mark­toverzicht:

Met vrien­delijke groet,
Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.