Beursdagboek US Markets Redactie 4 februari 2010, 22:17

...

Wat kan ik zeggen? Alles aangegeven.

4 februari 2010, 22:17 | US Markets Redactie | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 2 / 12 | (0)


wat kan ik zeggen? Gewoon dat alles vol­gens plan ver­liep en mijn visie mooi in kaart werd gebracht door de beurs. Je zou zeggen omge­keerde wereld. Ik zeg gewoon mij van­gen ze niet meer en nu aller­lei excus­es zoeken voor een VER­KEERDE POSI­TIE, zijn veigen na pasen. Ik heb al vele malen gezegd LONG is uit den BOZE. Zoek de SHORT op. Ik heb mijn eigen vise gevol­gd en met suc­ces. We staan op 561% WINST : KLIK HIER. U vin­dt er al mijn trades en han­delin­gen met in en uit­stap­mo­menten, open en bloot. Mor­gen de 1050 – 1045 zone, is af te wacht­en. Ik zit cash en dat voelt goed.



...

En ZO GESCHIEDE

4 februari 2010, 18:12 | US Markets Redactie | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 7 / 12 | (0)


indi­en u mijn updates goed hebt gelezen, weet u dat ik een heel aparte visie heb om naar de markt te kijken. Ik heb me dit jaar voorgenomen om maar op 1 ding te vertrouwen en dat die van mezelf. Die is dat ik steeds SHORT instap zolang het tegen­deel is bewezen en LONG is uit den boze bij mij. Ik heb uitein­delijk mijn 2 open­staande SHORT trades gedurende enkele dagen, toch nog met winst kun­nen verzil­v­eren, omdat ik ervan over­tu­igd ben dat de markt is GEDRAAID. Heb het vorige week al aangegeven, dus zoek nu SHORT momenten en niet ander­som. Ik heb lekker alles ges­loten en sta nu op 533% WINST : KLIK HIER. Nu even wat wacht­en en opnieuw een goed instap­mo­ment zoeken. Mijn tar­gets ken­nen jul­lie en deze bli­jf ik in het visi­er houden.



...

Steunzone 1093-1095 (CFD) OPNIEUW

4 februari 2010, 14:23 | US Markets Redactie | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 4 / 12 | (0)


de laat­ste dagen en uren bli­jven we steeds in de buurt van de mij zo dik­wi­jls al aangegeven zone 1093 – 1095 (CFD). Ook nu weer. Tja ik kan er ook niet aan doen, maar dit is nu een­maal de zone van de waarheid. Ofwel bouwen we hier een wip­plank naar het noor­den, ofwel wordt dit een zware weer­stand voor lat­er. Is moeil­ijk te zeggen, maar indi­en eron­der sluiten, dan bli­jven mijn koers­doe­len staan. Ik merk op dat we eigen­lijk weer in een peri­ode zit­ten zoals tussen 1155 – 1130 (CFD). DAGEN lang op en neer tussen deze gren­zen. Eigen­lijk ideaal voor daghan­del, al heb ik deze week bij­na geen tijd om te han­de­len. We hebben dus een range van 25 pun­ten. Ik weet niet of jul­lie het al hebben opge­merkt, maar opnieuw zit­ten we al dagen tussen 1075 (CFD) en 1100 (CFD) (ook 25 pun­ten range) te schom­me­len. Zou het opnieuw een ver­volg kri­j­gen zoals de vorige keer? Die ken­nen we want dat was in snel tem­po van 1130 (CFD) naar 1080 (CFD) of 50 pun­ten. Indi­en ik dit toepas op huidi­ge sit­u­atie, kom ik WEER op mijn koers­doel van 1045 – 1050 (CFD). Tja, dus ik bli­jf er nog steeds bij dat we lager kun­nen op voor­waarde dat 1093 – 1095 niet stand houdt. Succes.


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.