Beursdagboek US Markets Redactie 29 januari 2010, 21:28

...

Ik weet NIET meer wat zeggen dan PERFECT

29 januari 2010, 21:28 | US Markets Redactie | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 3 / 12 | (0)


opnieuw wer­den al mijn koers­doe­len tot op het pun­t­je na gehaald van­daag. Op 8 volle beurs­da­gen 472% WINST: KLIK HIER. Ik weet, men MOET steeds met bei­de voeten op de grond bli­jven. Mijn vol­gende doe­len zijn 1068 en erna 1063. Op iets lan­gere ter­mi­jn 1045 – 1050 (zie 11:11). Moesten we dat nog halen van­daag dat zou sub­liem zijn. Ik ben wel uit­gestapt en zit volledig CASH omdat ik strik­te regels voor mezelf aan­hou. Zoveel euro per dag en dan ben ik tevre­den. Kan alti­jd meer, maar WINST = WINST. De beurs loopt niet weg en elke dag kansen. Graag zou ik ook hebben dat jul­lie je appre­ci­atie uit­spreken op de boven­staande link. Het ren­de­ment liijkt zo immens, dat men zou denken dat het niet kan. Jul­lie zijn getu­ige in mijn box van mijn han­de­len en ver­di­enen er ook goed aan. Dus doen....

Zwak, Zwak en nog eens Zwak

29 januari 2010, 11:11 | US Markets Redactie | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 2 / 12 | (0)


moet zeggen dat het er WEER niet echt goed uitzi­et op de beurzen. Logisch we zit­ten in een DAL­ENDE MARKT NU. Ik zoek dan ook steeds kansen langs de SHORT zijde. LONG vind ik nu niet aan de orde en te risi­co­vol. Wat merk ik op? Wel de 1084 (CFD) is NOG STEEDS niet uitgenomen na toch wel enkele uren han­del (met futures). Bli­jft het kwakke­len tot de VS opgaat? Moeil­ijk te zeggen, wat ik wel weet dat IK naar de vol­gende ste­unen kijk: 1080, 1077, 1073 (CFD). Komen die in gedrag, let dan maar op, dan zou mijn koers­doel 1045 – 1050 er van­daag wel eens kun­nen staan. Tijdelijke bodem? Zo’n voor­spellin­gen doe ik NIET, ben immers DAGHAN­DE­LAAR. Dit nooit uit het oog verliezen.


...

Wat brengt ons de dag?

29 januari 2010, 09:46 | US Markets Redactie | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 3 / 12 | (0)


onze trein draait op volle toeren. U kan alles nalezen en bek­ijken via deze link : KLIK HIER. We hebben bij­na 450% winst behaald op 8 volle beurs­da­gen. Waar kijken we van­daag naar. Wel iedereen denk dat we nu weer gaan sti­j­gen, maar ik ben daar toch nog niet zo zek­er van. Ik kijk voor­la naar wat er rond de 1084 (CFD) gebeurd. Ik heb dan ook een kleine posi­tie SHORT daar geopend. Hier­na wordt het uitk­ijken naar 1087 (CFD) en als laat­ste 1093 (CFD). Gaan we hier­door dan kan het plaat­je weer wat opklaren. Voor het ogen­blik maakt de UUR­GRAFIEK een posi­tieve beweg­ing MAAR op de kor­tere tijd­frames ver­slech­terd het weer al. Dus oplet­ten met LONG voor korte trades zou ik zeggen. Kijk in de box voor de LIVE acties. Succes.


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.