Beursdagboek US Markets Redactie 6 november 2016, 13:32

...

US Markets Trading: Overzicht, wachten en ons nieuw systeem

6 november 2016, 13:32 | US Markets Redactie | leestijd: 5 minuten | moeilijkheid: 8 / 12 | (0)



De maand okto­ber ver­liep pri­ma, we richt­en ons nu op de maand novem­ber. Tot nu toe hebben we nog niets gedaan door dat er nogal wat op de mark­ten afkomt met komende dins­da­gnacht de uit­slag van de verkiezin­gen in de VS het­geen de mark­ten bei­de richtin­gen uit kan sturen. Onze leden weten dat, we houden iedereen op de hoogte en we zijn niet van plan om wat te doen tot na dat de uit­slag bek­end is gewor­den. Daar­na voorzie ik volop kansen met een accept­abel Risk-Reward ver­houd­ing. Tot dan bli­jven we in ieder geval uit de markt met een volledi­ge cash posi­tie, dan komen we niet voor verassin­gen te staan. Voor een trad­er is dat de enige keuze, mogelijk mis­sen we wel wat maar we lopen in ieder geval geen risi­co’s. Denk aan wat de beurzen deden ron­dom de BREX­IT, de kans op ver­lies door een dubbele beweg­ing is dan veel te groot.

Toch tijd om u een totaal overzicht te bezor­gen van onze trad­ing dien­sten waar de maand okto­ber er pri­ma tussen staat met opnieuw een mooi resul­taat met weinig trans­ac­ties. We zijn slechts 3 keer in de markt gestapt en 3 keer suc­cesvol. Het gaat ons niet om het aan­tal trans­ac­ties, wel om de kwaliteit ervan waar we een accept­abele Risk-Reward afwacht­en voor we wat doen. Zo kun­nen we alti­jd met een accept­abel risi­co een actie afron­den, we bouwen hoe dan ook stops in voor mocht het niet de goeie kant op gaan. Mee­doen? Ga naar https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​/​m​a​r​k​t​p​l​a​a​t​s​.html en schri­jf u meteen in, dan doet u op 1 novem­ber ook al mee.

Nieuw sys­teem:
De Sto­ploss en het doel wordt vanaf nu automa­tisch getrig­gerd op een vooraf aangegeven niveau, we accepteren max­i­maal tussen de €120 en €200 ver­lies per posi­tie. Het doel stellen we ook in na dat we de posi­tie hebben opgenomen, dat reke­nen we vooraf uit en voeren daarop de stand van de index in zodat het sig­naal dan vanzelf naar de leden gaat per mail en SMS om de posi­tie te sluiten. Het is zo voor iedereen veel duidelijk­er en zo halen we hier­bij ook alle emotie die erbij komt kijken eruit, stop is stop en doel is doel. Een de stand wordt bereikt hebben we daar niets meer over te zeggen.

Wel kijken we elke ocht­end opnieuw naar waar we staan met de onderliggende waarde en passen indi­en nodig het sto­ploss niveau aan waar dat kan. Stel dat we op winst staan met een posi­tie dan kun­nen we de sto­ploss al aan­passen naar de instap­ko­ers of er iets boven zodat ver­lies op de posi­tie vri­jwel wordt uit­ges­loten, indi­en we denken dat het doel nog wat kan wor­den aangepast dan doen we dat ook voor­beurs. U als lid kunt dan al uitreke­nen waar de Boost­er op zal staan en daar de order al vooraf op inleggen eventueel. De SMS afwacht­en kan uit­er­aard ook want die sturen we zoals alti­jd ook naar alle leden. Elke mor­gen voor­beurs kan men bij een lopende posi­tie het doel en de sto­ploss bek­ijken, die staat daar altijd.

Via ons nieuw sys­teem vallen er bij US Mar­kets Trad­ing veel zak­en weg, dat is de tijd om een actie zelf te ver­s­turen (kost tussen de 5 en 10 minuten) en de emotie ver­valt hier­bij ook, doel is doel en stop is stop. Geen twi­jfel over mogelijk dus. Uit­er­aard kun­nen we indi­en nodig nog de posi­tie tussendoor sluiten maar ook dan kri­jgt u een mail en SMS daarover. Via onze nieuwe sys­te­men moet het resul­taat nog meer con­stan­ter wor­den, wel met min­der uitsch­i­eters naar boven en vooral naar onder toe. Met andere woor­den, we zullen nog hele mooie win­sten per maand kun­nen mak­en en daartegen­over zal het ver­lies per maand beperkt wor­den door de harde stops die we nemen waar dat nodig is. Hieron­der ziet u de tabel per jaar en per maand per advies­di­enst die we ver­zor­gen, de resul­tat­en spreken vanzelf, zijn alle­maal op de site per actie in te zien (transparant) en wor­den door onze leden beves­tigd via de reviews (zie via deze link de reviews

Ook onze Bel­gis­che leden kun­nen mee­doen uit­er­aard, bij de acties die wij doen is er GEEN spec­u­lati­etaks verschuldigd

Inschri­jven en tot 1 jan­u­ari proberen?
Onze leden zijn zeer tevre­den over onze dien­sten, we merken dat door de weinig opzeg­gin­gen en veel nieuwe aan­meldin­gen. U kunt dus ook mee­doen en tot de rest van het jaar zelfs tegen een mooie kort­ing. Nu 2 maand voor €39 ofwel tot 1 jan­u­ari, inschri­jven kan via de vol­gende link waar u een keuze kunt mak­en uit een van de abon­nementen. Ga naar https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​/​m​a​r​k​t​p​l​a​a​t​s​.html en schri­jf u meteen in, dan doet u meteen mee en ont­vangt u ook onze coach­ing mails vanaf maandag.

Sys­teem Trading

Polleke Trad­ing:

Guy Trad­ing:

Alles of Niets Trading:

COM­BI Trad­ing (Polleke en Guy Trad­ing samen):


Met vrien­delijke groet,

Guy Boscart



...

Agenda - 7 t/m 11 november

6 november 2016, 13:27 | US Markets Redactie | leestijd: 6 minuten | moeilijkheid: 6 / 12 | (0)


Een beur­sweek waar eigen­lijk maar één ding cen­traal staat: de uit­slag van de Amerikaanse pres­i­dentsverkiezin­gen.
Cor­recter gezegd, het is de uit­slag van het kiescol­lege dat uitein­delijk de pres­i­dent kiest. Het kan dus zijn dat iemand met meer volksstem­men niet genoeg kies­man­nen haalt en daar­door het pres­i­dentss­chap aan zich voor­bij ziet gaan. Dat zou niet de eerste keer zijn dat zoi­ets gebeurt. Bush jr. won namelijk op die manier in het jaar 2000.
Op dins­dag zal dus bek­end wor­den wat de bevolk­ing gestemd heeft en welke kies­man­nen uitein­delijk op welke par­tij zullen stem­men. Als het om een duidelijk ver­schil gaat zal er die dag ongetwi­jfeld gefeest wor­den maar met een nek- aan nekrace kan het rare kiessys­teem dus voor uit­s­tel zor­gen. De echte win­naar wordt offi­cieel pas op 6 jan­u­ari 2017 uit­geroepen. 20 jan­u­ari neemt die
per­soon plaats in het Witte Huis.
Natu­urlijk komen er ook de gebruike­lijke macro­ci­jfers langs en zijn er nog aardig wat bedri­jven die hun boeken voor ons openen.
High­lights:
- US Pres­i­den­tial Election
- Cijfers han­del en inflatie China


Maandag
Economis­che cijfers
Voor­beurs mogen we op de eerste han­dels­dag de Duitse fab­riek­sor­ders verwacht­en. Vorige maand zagen we nog een groei van 1% dat waarschi­jn­lijk een uitsch­i­etert­je is. Voor okto­ber voorzi­et men een groei van 0,3%.
In Enge­land komt er vlak na open­ing een index over de huizen­pri­jzen naar buiten. Voor okto­ber voorzi­et men op jaar­ba­sis een afzwakking in de groei van 5,8% naar 4,8%. Sinds de piek in april is de index al bij­na gehalveerd.
Kri­j­gen we om elf uur nog cijfers over de Europese detail­han­delverkopen voor sep­tem­ber. Op maand­ba­sis is de krimp naar verwacht­ing ver­g­root van ‑0,1% naar ‑0,3%. Twee maan­den daar­voor was dat nog 1,1% groei. Verder staat er niets inter­es­sants op de agenda.
Bedri­jf­s­nieuws
- PostNL (NL), pos­torderbedri­jf, verwachte omzet 787 mln. Euro. Opmerk­ing: Mogelijke over­name door het Bel­gis­che Bpost.
- Vopak (NL), opslag voor chemie en olie, verwachte omzet mij niet bekend.
- Aper­am (NL), staal­fab­rikant, verwachte omzet, 1,1 mjd. Dol­lar. Opmerk­ing: pub­li­catie is nabeurs.
- HSBC (GB), finan­cial, verwachte omzet 12,57 mjd. Dollar.
- Sysco (US), voed­seld­is­trib­u­teur, verwachte omzet 12,58 mjd. Dollar.
- Mar­riot Hotels (US), Hotel­ex­ploitant, verwachte omzet 3,83 mjd. Dollar.


Dins­dag
Economis­che cijfers
Het zal vooral laat in de mid­dag en in de avond/​nacht voor ons wor­den betre­ft de pres­i­dentsuit­sla­gen per staat. Zoals meestal het geval is zullen de ogen gericht zijn op de swing-states, die wel eens kun­nen wis­se­len tussen repub­likein en democraat. Vooral Flori­da zal weer veel aan­dacht krijgen. 
Voor het zo ver is wor­den wij eerst wakker met cijfers uit Chi­na voor de maand okto­ber. Het gaat om de han­dels­bal­ans, export en import. Die laat­ste twee klim­men naar alle waarschi­jn­lijkheid uit hun dal maar er is nog wel sprake van krimp.
Voor­beurs zullen ook Duit­s­land en Frankrijk diezelfde cijfers bek­end­mak­en alsmede de Duitse indus­triele pro­duc­tie (vorig 2,5%; verwacht ‑0,5%). Dat gaat echter alle­maal over september.
In het V.K. komen cijfers voor zow­el de zware indus­trie als ook de maakindustrie.
Cana­da kri­jgt nog te horen hoeveel nieuwe huizen er in okto­ber in aan­bouw zijn genomen. Daar wordt een dal­ing verwacht van 221.000 naar 195.000.
Kri­j­gen we in de V.S. nog de weke­lijkse verkoop in de detail­han­del en het aan­tal nieuwe vaca­tures in sep­tem­ber (kleine stijging).
Bedri­jf­s­nieuws
- Arcelor­Mit­tal (NL), staal­fab­rikant, verwachte omzet 15 mjd. Dollar.
- CVS Health (US), verzek­er­aar, verwachte omzet 45,57 mjd. Dollar.
- Marks & Spencer (GB), waren­huizen, verwachte omzet 4,88 mjd. Dollar.
- Deutsche Post (DE), pos­torderbedri­jf, verwachte omzet 14,1 mjd. Dollar.
- Solvay (BE), chemiebedri­jf, verwachte omzet 3,18 mjd. Dollar.


Woens­dag
Economis­che cijfers
In de ocht­end zal de beurs waarschi­jn­lijk flink bewe­gen door de uit­slag van de Amerikaanse verkiezin­gen. Azië zal ons voor zijn dus eerst maar eens zien hoe zij reageren.
In Chi­na komt ook het inflatieci­jfer naar buiten voor okto­ber. Die zou op jaar­ba­sis moeten zijn geste­gen van 1,9% naar 2,1%.
In Ned­er­land komt voor­beurs de pro­duc­tie van de maakin­dus­trie in sep­tem­ber aan te pas. Die was daar­voor nog gekrompen met ‑0,9%.
Het Britse han­dels­bal­ans voor sep­tem­ber wordt ook bek­endge­maakt, die waarschi­jn­lijk iets min­der hard daalt dan de vorige maand maar sinds de jaren tachtig is de export nooit meer boven de import uit ge komen. Dat ver­schil bli­jft overi­gens alleen maar toenemen.
Voor de VS staan eigen­lijk alleen maar de weke­lijkse olievoor­raden op de agen­da. De prog­nose vol­gt lat­er in de week.
Bedri­jf­s­nieuws
- SBM Off­shore (NL), oliepro­duc­tie- en opsla­gin­stal­la­teur, tussen­ti­jdse verk­lar­ing Q3.
- Flow Traders, han­dels­bedri­jf, verwachte omzet n.n.b.
- SSE (GB), energiemaatschap­pij, verwachte omzet 12,5 mjd. Dollar.
- Bpost (BE), pos­torderbedri­jf, verwachte omzet n.n.b. Opmerk­ing: bezig met over­name op PostNL.
- E.On (DE), energiemaatschap­pij, verwachte omzet 26,46 mjd. Dollar.


Don­derdag
Economis­che cijfers
Kri­j­gen we in de ocht­end de Ned­er­lanse con­sumenten­pri­jsin­dex voor okto­ber op jaar­ba­sis. Vorige keer stond dat op een plus­je van 0,1%.
In Ital­ië wor­den als ver­volg op de andere lan­den ook de cijfers van de indus­triele pro­duc­tie bek­endge­maakt. Die zijn in sep­tem­ber naar verwacht­ing ste­vig gedaald.
Voor de V.S. staan de weke­lijkse werk­looshei­d­saan­vra­gen op de agen­da alsmede de bal­ans van de over­heid in oktober.
Bedri­jf­s­nieuws
- Altice (FR), kabelbedri­jf, verwachte omzet 5,8 mjd. Dollar.
- Aegon (NL), verzek­er­aar, verwachte omzet n.n.b.
- Refres­co (NL), fris­drankpro­du­cent, verwachte omzet n.n.b.
- Macy’s (US), waren­huizen, verwachte omzet 6,09 mjd. Dollar.
- Michael Kors, mod­eon­twerp, verwachte omzet 1,95 mjd. Dollar.
- NVIDIA, hard­ware­on­twikke­laar, verwachte omzet 1,18 mjd. Dollar.


Vri­jdag
Economis­che cijfers
De laat­ste han­dels­dag van de week brengt ons maar weinig cijfers. Het Duitse inflatieci­jfer is naar alle waarschi­jn­lijkheid gelijk gebleven op zow­el maand- als jaarbasis.
In de V.S. komen nog cijfers over het con­sumenten­vertrouwen naar buiten.
Bedri­jf­s­nieuws
- Boskalis (NL), bag­ger­aar, tussen­ti­jdse verk­lar­ing Q3.
- Allianz (DE), verzek­er­aar, verwachte omzet 26,4 mjd. Dol­lar.

De week draait dus vooral om de Amerikaanse verkiezin­gen en de media zal u proberen dood te gooien met elk feitje,roddel of ander onnieuwswaardig bericht. Lang niet alles is echt belan­grijk voor de beurs dus veel plezi­er met fil­teren.

Pret­tige zondag en een suc­cesvolle beur­sweek gewenst!

Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.