Beursdagboek US Markets Redactie 30 oktober 2016, 11:08

...

Overzicht resultaten US Markets Trading en nieuw systeem

30 oktober 2016, 11:08 | US Markets Redactie | leestijd: 4 minuten | moeilijkheid: 8 / 12 | (0)


De maand okto­ber is afgerond, we richt­en ons nu op de maand novem­ber. Toch tijd om u een totaal overzicht te bezor­gen van onze trad­ing dien­sten waar de maand okto­ber er pri­ma tussen staat met opnieuw een mooi resul­taat met weinig trans­ac­ties. We zijn slechts 3 keer in de markt gestapt en 3 keer suc­cesvol. Het gaat ons niet om het aan­tal trans­ac­ties, wel om de kwaliteit ervan waar we een accept­abele Risk-Reward afwacht­en voor we wat doen. Zo kun­nen we alti­jd met een accept­abel risi­co een actie afron­den, we bouwen hoe dan ook stops in voor mocht het niet de goeie kant op gaan. Mee­doen? Ga naar https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​/​m​a​r​k​t​p​l​a​a​t​s​.html en schri­jf u meteen in, dan doet u op 1 novem­ber ook al mee.

Nieuw sys­teem:
De Sto­ploss en het doel wordt vanaf nu automa­tisch getrig­gerd op een vooraf aangegeven niveau, we accepteren max­i­maal tussen de €120 en €200 ver­lies per posi­tie. Het doel stellen we ook in na dat we de posi­tie hebben opgenomen, dat reke­nen we vooraf uit en voeren daarop de stand van de index in zodat het sig­naal dan vanzelf naar de leden gaat per mail en SMS om de posi­tie te sluiten. Het is zo voor iedereen veel duidelijk­er en zo halen we hier­bij ook alle emotie die erbij komt kijken eruit, stop is stop en doel is doel. Een de stand wordt bereikt hebben we daar niets meer over te zeggen.

Wel kijken we elke mor­gen opnieuw naar waar we staan met de onderliggende waarde en passen indi­en nodig het sto­ploss niveau aan waar dat kan. Stel dat we op winst staan met een posi­tie dan kun­nen we de sto­ploss al aan­passen naar de instap­ko­ers of er iets boven zodat ver­lies op de posi­tie vri­jwel wordt uit­ges­loten, indi­en we denken dat het doel nog wat kan wor­den aangepast dan doen we dat ook voor­beurs. U als lid kunt dan al uitreke­nen waar de Boost­er op zal staan en daar de order al vooraf op inleggen eventueel. De SMS afwacht­en kan uit­er­aard ook want die sturen we zoals alti­jd ook naar alle leden. Elke mor­gen voor­beurs kan men bij een lopende posi­tie het doel en de sto­ploss bek­ijken, die staat daar altijd.

Via ons nieuw sys­teem vallen er bij US Mar­kets Trad­ing veel zak­en weg, dat is de tijd om een actie zelf te ver­s­turen (kost tussen de 5 en 10 minuten) en de emotie ver­valt hier­bij ook, doel is doel en stop is stop. Geen twi­jfel over mogelijk dus. Uit­er­aard kun­nen we indi­en nodig nog de posi­tie tussendoor sluiten maar ook dan kri­jgt u een mail en SMS daarover. Via onze nieuwe sys­te­men moet het resul­taat nog meer con­stan­ter wor­den, wel met min­der uitsch­i­eters naar boven en vooral naar onder toe. Met andere woor­den, we zullen nog hele mooie win­sten per maand kun­nen mak­en en daartegen­over zal het ver­lies per maand beperkt wor­den door de harde stops die we nemen waar dat nodig is. Hieron­der ziet u de tabel per jaar en per maand per advies­di­enst die we ver­zor­gen, de resul­tat­en spreken vanzelf, zijn alle­maal op de site per actie in te zien (transparant) en wor­den door onze leden beves­tigd via de reviews (zie via deze link de reviews)

Ook onze Bel­gis­che leden kun­nen mee­doen uit­er­aard, bij de acties die wij doen is er GEEN spec­u­lati­etaks verschuldigd. 

Inschri­jven en tot 1 jan­u­ari proberen?
Onze leden zijn zeer tevre­den over onze dien­sten, we merken dat door de weinig opzeg­gin­gen en veel nieuwe aan­meldin­gen. U kunt dus ook mee­doen en tot de rest van het jaar zelfs tegen een mooie kort­ing. Nu 2 maand voor €39 ofwel tot 1 jan­u­ari, inschri­jven kan via de vol­gende link waar u een keuze kunt mak­en uit een van de abon­nementen. Ga naar https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​/​m​a​r​k​t​p​l​a​a​t​s​.html en schri­jf u meteen in, dan doet u op 1 novem­ber ook al mee.

Sys­teem Trading:

Polleke Trad­ing:

Guy Trad­ing:

Alles of Niets Trading:

COM­BI Trad­ing (Polleke en Guy Trad­ing samen):


Met vrien­delijke groet,

Guy Boscart



...

Agenda 31 okt. t/m 4 nov.

30 oktober 2016, 07:53 | US Markets Redactie | leestijd: 7 minuten | moeilijkheid: 7 / 12 | (0)


Aankomende week wordt het weer een cir­cus. Er staan zware mark­t­in­vloe­den op ons te wacht­en waaron­der maar­lief­st drie cen­trale banken die een rentebesluit nemen. Zo komt op dins­dag de Bank of Japan met een antwo­ord, gevol­gd door de Fed­er­al Reserve op woens­dag en afs­lui­tend de Bank of Eng­land op don­derdag. Daar­naast komen er de maan­delijkse Amerikaanse banen­rap­porten naar buiten en zullen we op de AEX nog kwartaal­ci­jfers kri­j­gen van twee zwaargewicht­en.

Opmerk­ing: Dit week­end hebben we in Europa de zomer­ti­jd weer wegge­bon­jourd. In de V.S. gebeurt dat echter pas vol­gende week. Het tijdsver­schil tussen Ned­er­land en New York is deze beur­sweek dus slechts vijf uur in plaats van zes.


High­lights:
- Inflatie EU (ma).
- Rentebesluiten in Japan (di), V.S. (wo), V.K. (do).
- Banen­rap­porten VS (wo & vr).
- Werk­looshei­d­ci­jfer EU (do).
Zie hieron­der per dag de economis­che cijfers en kwartaal­ci­jfers die inter­es­sant of belan­grijk kun­nen zijn:
Maandag
Economis­che cijfers.
In de ocht­end wor­den we wakker met cijfers over de Japanse indus­triële pro­duc­tie van sep­tem­ber, waarschi­jn­lijk gedaald van 1,3% naar 1%.
Bij open­ing van de beurs wordt in Duit­s­land de verkoop van de detail­han­del bek­endge­maakt. Men voorzi­et een sti­jging van ‑0,4% naar 0,2% in september.
Als de lunchtrom­melt­jes geopend wor­den zal er voor de Euro­zone de inflatie bek­endge­maakt wor­den. Het gaat hier om okto­ber en aangezien de maand dan nog net niet om is zal het cijfer nog steeds als voor­lop­ig gemar­keerd staan. Verwacht wordt een sti­jging van één tiende naar 0,5%.
In de VS komt in de mid­dag de index voor con­sumenten­con­sump­tie naar buiten. Geschat staat een min­i­male sti­jging naar 0,2%. Even lat­er zal de Chica­go PMI nog naar buiten komen die de bedri­jvigheid in dat gebied meet (verwacht 54; vorige 54,2).
Bedri­jf­s­nieuws.
Kwartaal­ci­jfers op maandag:
- Hon­da (JP), aut­o­fab­rikant, vorige omzet 33,1 mjd.
- Car­di­nal Health (VS), far­ma­ceut, vorige omzet 31,4 mjd., opmerke­lijk: de koers daalde vri­jdag met 9,8%.
Dins­dag
Economis­che cijfers
De ocht­end begin­nen we met de man­agersinkoopin­dex van Chi­na die in okto­ber waarschi­jn­lijk onveran­derd op 50,4 pun­ten bli­jft staan. Een zeer beschei­den groei dus (alles boven 50 is positief).
Op de agen­da staat ook het rentebesluit van de Bank of Japan die de belan­grijk­ste rente waarschi­jn­lijk onveran­derd laat op ‑0,1%. Een tijd­stip van pub­li­catie is ter­wi­jl ik dit schri­jf vreemd genoeg onbek­end. Ik kom er maanda­gavond op terug.
In het V.K. komt net voor de lunch de PMI voor de maakin­dus­trie naar buiten. Die is waarschi­jn­lijk iets gedaald van 55,4 naar 54,5 punten.
In Cana­da wordt voor augus­tus nog het BNP bek­endge­maakt dat aardig is gedaald van 0,5% naar 0,2% in vergelijk­ing tot dezelfde maand vorig jaar.
Na open­ing van Wall Street wordt de Amerikaanse ISM man­agersinkoopin­dex voor de maakin­dus­trie nog open­baar gemaakt. Verwacht een kleine sti­jging van 51,5 naar 51,7.
Bedri­jf­s­nieuws
Kwartaal­ci­jfers op dinsdag:
- Roy­al Dutch Shell (NL/VK), oliepro­du­cent, vorige omzet 58 mjd.
- Pfiz­er (VS), far­ma­ceut, vorige omzet 13,2 mjd.
- ADM (VS), grond­stofhan­de­laar, vorige omzet 15,63. Opmerke­lijk: verwachtin­gen van anal­is­ten zijn elk kwartaal te hoog.
- Gilead Sci­ences (VS), biotech­noloog, vorige omzet 7,8 mjd. Opmerke­lijk: invester­ing in prod­uct van Galapagos.
- West­ern Union (VS), finan­cial, vorige omzet 1,4 mjd.
Woens­dag
Economis­che cijfers
Mid­den in de week kri­j­gen we een hoop PMI cijfers in de EU. Dat geldt voor zow­el de Euro­zone als de grotere economieën Duit­s­land, Frankrijk, Ital­ië en Span­je. Anal­is­ten voorzien in de meeste gevallen geen ver­schil of een heel kleine sti­jging voor okto­ber. Alles staat in ieder geval boven de 50 pun­ten, dus groei. De cijfers komen ver­schil­lend tussen 10:00 en 11:00 naar buiten.
In het V.K. komt dan ook nog de PMI van okto­ber voor de con­struc­tiesec­tor naar buiten. Men denkt aan een kleine dal­ing van 52,3 naar 51,8 punten. 
Kri­j­gen we in de mid­dag nog de belan­grijk­ste mark­t­in­vloe­den. Naast de weke­lijkse olievoor­raad update kri­j­gen we ook het ADP banen­rap­port. Dat rap­port komt om 14:15 NL tijd naar buiten. Vorige maand kwam het cijfer een stuk lager uit dan geschat. Nu denkt men dat het er 11.000 meer zullen zijn tot op 165k nieuwe banen voor oktober.
Om acht uur in de avond zal de Fed­er­al Reserve hun rentebesluit ken­baar mak­en. Momenteel denkt 70% van de ondervraagde beleg­gers en anal­is­ten dat er in decem­ber pas een rentev­er­hoging komt, dus staat de verwacht­ing dat de belan­grijk­ste rente voor­lop­ig nog op 0,5% bli­jft staan.
Bedri­jf­s­nieuws
Kwartaal­ci­jfers op woensdag:
- Anthem inc. (VS), verzek­er­aar, vorige omzet 21,3 mjd.
- Face­book (VS), inter­net­tech­noloog, vorige omzet 6,4 mjd.
- 21st cen­tu­ry FOX (VS), mul­ti­me­di­apro­du­cent, vorige omzet 6,7 mjd.
- Amerisource­Ber­gen (VS), medici­jn­g­roothande­laar, vorige omzet 36,9 mjd. Opmerke­lijk: afgelopen vri­jdag is de koers met 13% gezakt.
- Time Warn­er (VS), mul­ti­me­di­apro­du­cent, vorige omzet 7 mjd., Opmerke­lijk: over­name door AT&T.
- Wolters Kluw­er (NL), uit­gev­er­ij, alleen tussen­ti­jdse verklaring.
- Hei­j­mans (NL), con­struc­teur, alleen tussen­ti­jdse verklaring.
Don­derdag
Economis­che cijfers
Om half twaalf komt het eerste grotere cijfer naar buiten. Dat is de Engelse PMI voor de dien­sten­sec­tor. Wellicht een kleine dal­ing van 52,6 naar 52,4 pun­ten in oktober.
Een half uur lat­er mogen we naast de lunch ook bijten op de werk­loosheid van de EU voor sep­tem­ber. Die is waarschi­jn­lijk zeer licht gedaald van 10,1% naar 10,0%.
Om 14:00 zal de Bank of Eng­land hun rentebesluit ken­baar­mak­en maar ook voor deze cen­trale bank verwacht men geen veran­derd beleid. De belan­grijk­ste rente staat momenteel op een his­torisch lage 0,25%.
Kri­j­gen we laat in de mid­dag vanu­it de V.S. nog een ISM PMI cijfer maar dit­maal alles wat buiten de maakin­dus­trie valt. Anal­is­ten schat­ten een matige dal­ing van 57,1 pun­ten naar 56,0 pun­ten voor oktober.
Bedri­jf­s­nieuws
Kwartaal­ci­jfers op donderdag:
- ING (NL), finan­cial, vorige omzet 4,2 mjd.
- AMG (NL), metaal­pro­du­cent, vorige omzet 248 mln.
- KLM-AF (NL), luchtvaartmaatschappij.
- DSM (NL), chemiebedri­jf, vorige omzet 2 mjd.
- Adi­das (DE), sportk­led­ing, vorige omzet 4,4 mjd.
- Kraft Heinz (VS), voed­sel­pro­du­cent, vorige omzet 6,8 mjd.
- Star­bucks (VS), koffiemak­er voor tiener­meis­jes, vorige omzet 5,2 mjd.
Vri­jdag
Economis­che cijfers
Waar we woens­dags in de EU alles man­agersin­dex­en voor de maakin­dus­trie kre­gen, kri­j­gen we van­daag die van de dien­sten­sec­tor. Voor zow­el de Euro­zone, Duit­s­land en Frankrijk denkt men dat die onveran­derd bli­jft. Voor Ital­ië en Span­je wordt een kleine sti­jging verwacht. Wederom wor­den d cijfers afwis­se­lend tussen 10 en 11 uur gepubliceerd.
Dan kri­j­gen we om half drie nog belan­grijke cijfers over de Amerikaanse arbei­ds­markt van okto­ber. De over­heid zal dan hun banen­rap­port pub­liceren. De werk­loosheid zal waarschi­jn­lijk met één tiende geza­kt zijn naar 4,9%.
Ook in Cana­da wordt om dezelfde tijd arbei­d­sci­jfers open­baar gemaakt. Het werk­looshei­dsper­cent­age zal naar verwacht­ing onveran­derd op 7% bli­jven staan.
Bedri­jf­s­nieuws
Kwartaal­ci­jfers op vrijdag:
- Mit­subishi (JP), autofabrikant.
- Suzu­ki (JP), autofabrikant.
- BMW (DE), aut­o­fab­rikant, vorige omzet 25 mjd.
- Berk­shire Hat­away (VS), investeerder, vorige omzet 54,5 mjd., opmerke­lijk: verwachtin­gen van anal­is­ten zijn elk kwartaal te hoog.
- Humana (VS), verzek­er­aar, vorige omzet 14 mjd.
Houd voor deze week dus vooral de rentebesluiten van de cen­trale banken in het achter­hoofd. Dat ze alle drie waarschi­jn­lijk ongewi­jzigd zullen bli­jven maakt niet uit. Ze hebben alti­jd invloed op de markt, zow­el voor als na de bekendmaking.
Verder zal de AEX kun­nen afwijken op de andere Europese index­en aangezien zwaargewicht­en ING en Shell hun kwartaal­ci­jfers publiceren.

Voor nu nog een pret­tige zondag en wederom suc­ces met de handel!

Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.