Beursdagboek US Markets Redactie 13 december 2016, 16:21

...

Systeem Trading boekt succes in 2016 door money management

13 december 2016, 16:21 | US Markets Redactie | leestijd: 3 minuten | moeilijkheid: 7 / 12 | (0)



De laat­ste dagen van 2016 vliegen voor­bij, zow­el in tijd als via de Bull” die volop aan­wezig is op de beurzen. Er komt maar geen eind aan de sti­jging op Wall Street en dat begri­jpen we nu ook hier in Europa waar­door de indices uit­breken. Via Sys­teem Trad­ing han­de­len we alleen op de AEX index en proberen alti­jd met de beweg­in­gen die de index aangeeft mee te zit­ten. Zo doen we dat nu ook, ingestapt vorige week maandag op 454 pun­ten en we zit­ten nog met de posi­tie in de markt waar we op de index al 20 pun­ten scoren. Dat was ook de eerste actie deze maand, we ver­hogen de sto­ploss telkens en die komt nu al uit op 471 pun­ten waar­door we hoe dan ook 17 pun­ten veilig stellen. Het doel trekken we ook mee naar omhoog zolang de flow bli­jft door­gaan. Enfin dat wat betre­ft de sit­u­atie op dit ogen­blik, maar we kijken verder vooruit en er valt hoe dan ook nog veel te halen dit jaar en vol­gend jaar (2017). De beurzen breken uit en er zit meer aan te komen, we richt­en ons op long posi­ties tot de markt aangeeft dat we moeten switchen naar neu­traal of short. Hogere bodems, hoger top­pen en dan weet u wel wat we moeten doen en vooral waar we op moeten letten.

Mon­ey Man­age­ment belan­grijk:
Om tot een goed resul­taat te komen moet er een goed mon­ey man­age­ment zijn, verder moeten we let­ten op de markt en vooral ook op de risk reward waar we onze aan­tallen op afstellen. Voor nieuwe leden ziet de tabel die ik gebruik om dat mon­ey man­age­ment goed te voeren eruit zoals u hieron­der kunt zien, zelf gaan we als stan­dard uit van €1500 om elke eerste van de maand mee te begin­nen, we starten elke maand opnieuw met het zelfde bedrag en zetten reserves weg voor wan­neer er een slechte maand tussen zit. Ook kan men na het bereiken van de nodi­ge reserves opbouwen richt­ing de vol­gende trap in de tabel waar men dan met wat meer geld mee kan doen en dus de aan­tallen iets kan optrekken. Na een tijd als u zich houdt aan de tabel en dus aan het mon­ey man­age­ment moet u per jaar een paar stap­jes vooruit kun­nen mak­en. Wij zor­gen dat de posi­ties die we opne­men bin­nen de gren­zen van accept­abel ver­lies bli­jven en waar het kan we de winst proberen uit te bouwen. Kort uit­gelegd, iedereen kan mee­doen en het sys­teem vol­gen op de AEX via Sys­teem Trad­ing … En zoals u kunt zien op de tabel over ons mon­ey man­age­ment kunt u in feite al begin­nen met €750 ..

Inschri­jven kan nu tot 1 FEB­RU­ARI voor €39, dan doet u de rest van het jaar nog mee en bent u ook tij­dens de eerste maand van 2017 lid en kri­jgt u alle com­mu­ni­catie en sig­nalen toegestuurd. 

Inschri­jven kan via de link: https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​/​a​e​x​-​s​y​s​t​e​e​m​t​r​a​d​i​n​g​.html

Reviews van onze leden: https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​/​a​e​x​-​s​y​s​t​e​e​m​t​r​a​d​i​n​g​.​h​t​m​l​#​r​e​views

Mon­ey Man­age­ment tabel Sys­teem Trading

Resul­taat per maand in 2016

Met vrien­delijke groet,
Guy Boscart

Trad­er Guy

www​.usmar​kets​.nl


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.