Beursdagboek US Markets Redactie 14 april 2017, 23:38

...

Pasen: Abonnementen nu uitproberen voor €25

14 april 2017, 23:38 | US Markets Redactie | leestijd: 3 minuten | moeilijkheid: 7 / 12 | (0)


Allereerst willen wij van US Mar­kets via deze gele­gen­heid gebruik mak­en om uw fijne paas­da­gen te wensen. De beurzen op het Dam­rak zullen de komende dagen hun deuren ges­loten houden, zo zal er in Ams­ter­dam op zow­el Goede Vri­jdag als op Paas­maandag geen han­del zijn. Even tijd voor beleg­gers om alles op een rijt­je te zetten, zo ook bij US Mar­kets waar we momenteel bezig zijn aan een mooie maand: Alle ser­vices staan in de plus in april!

Het eerste kwartaal zit erop en het cijfer­seizoen (Q1) staat alweer voor de deur. Dit lange week­end is dan ook een mooie gele­gen­heid voor beleg­gers en traders om even tot rust te komen en zich klaar te stomen voor de komende weken waar veel finan­cieel nieuws naar buiten zal wor­den gebracht. Ook bij US Mar­kets zit­ten we nu CASH, dat wil zeggen dat we de beurzen even lat­en voor wat het is en ons richt­en op kansen die zich na het Paasweek­end weer zullen voor­doen!

In de tussen­ti­jd geven we u de kans om zich aan te melden voor een van onze abon­nementen zodat we u dit week­end nog op de verzendli­jst kun­nen plaat­sen zodat u vol­gende week direct onze sig­nalen kunt ont­van­gen! Daarom hebben we alleen voor dit week­end een zeer aantrekke­lijke Paasaan­bied­ing lopen:
  • Bij inschri­jv­ing tij­dens het paasweek­end kunt u onze ser­vices uit­proberen tot 1 juni 2017 voor een sterk gere­duceerd tarief van slechts €25,-. (nor­maal gespro­ken €39-€59,- per maand). Deze aan­bied­ing is geldig tot dins­dag 18 april. Let op, voor COM­BI Trad­ing kunt u nu inschri­jven voor €50 tot 1 JUNI

Inschri­jven kan via de vol­gende link: https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​.html

Mooie cijfers in april
De maand april is tot nu toe een erg mooie maand gebleken bij US Mar­kets waar­bij al onze ser­vices goed hebben gesco­ord. Zo werk­ten we na een lastig begin van 2017 aan enkele mooie trades waar­door som­mige van onze ser­vices dit jaar in de plus staan. Na het afron­den van enkele posi­ties deze maand hebben we via de ser­vice Guy Trad­ing een plus hebben behaald van 886,- ter­wi­jl we met onze TA Trad­ing ser­vice (aan­de­len en indices) zelfs een plus van meer dan €1.000 hebben kun­nen halen deze maand! Daar­naast lopen de resul­tat­en van onze overige ser­vices ook in het groen, zo weet Alles of Niets 800 winst te behalen ter­wi­jl Polleke Trad­ing op €460 winst staat. Hieron­der een overzicht van onze resul­tat­en in april:

US Mar­kets Trad­ing — Resul­tat­en April 2017:
Al jaren halen we mooie resul­tat­en bij US Mar­kets Trad­ing:
Al jaren staat US Mar­kets onder beleg­gers bekent als een betrouw­bare sig­naalaan­bieder die veel win­st­gevende sig­nalen gegenereerd. Zo hebben we door de jaren heen zelfs zeer mooie resul­tat­en weten te behalen met slechts een beschei­den inleg. Zo werken we al een paar jaar met Sys­teem Trad­ing Sys­teem op de AEX waar­bij we met een inleg van slechts 1.500,- een resul­taat hebben behaald van meer dan 23.000! TA Trad­ing Aan­de­len en indices loopt pas vanaf 2016

USM Ser­vices vanaf 2013
Zoals u kunt zien zijn onze sig­nalen al jaren goed bekeken over een lan­gere ter­mi­jn en gener­eren we dus met onze sys­te­men en analy­ses vele win­st­gevende trans­ac­ties op de beurs. Wilt u ook AAN- en VERKOOP sig­nalen ont­van­gen per MAIL & SMS? Meld u van­daag nog aan en kom dus meteen op onze verzendli­jst te staan:
Bent u al lid?
Probeer dan tot 1 juni een van onze andere abon­nementen uit waarmee we sig­nalen verzen­den op ver­schil­lende onderliggende waar­den. Zo werken we met Guy Trad­ing naast indices ook met val­u­ta & grond­stof­fen. Met onze TA Trad­ing ser­vice werken we naast indices ook met sig­nalen op aan­de­len die het de laat­ste tijd goed doen.

https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​/​t​a​-​t​r​a​d​i​n​g​.html

Met vrien­delijke groet,

US Mar­kets





...

Beursweek van 10 t/m 14 april

14 april 2017, 14:12 | US Markets Redactie | leestijd: 7 minuten | moeilijkheid: 9 / 12 | (0)


Sinds deze week zien we bij de index­en steeds meer topvorm­ing en dat lat­en ver­schei­dene tech­nisch anal­is­ten ook in hun columns naar voren komen. Men komt daarmee dus op één lijn te zitten.

AEX
De AEX poogde deze week nog uit te breken maar kwam nauwelijks boven haar top uit. Kijk­end naar het grote plaat­je dan behoort een cor­rec­tie zek­er tot de mogelijkhe­den. We hebben immers sinds de uit­braak na het Ital­i­aanse ref­er­en­dum een aardi­ge ral­ly achter de rug. Vanaf 5 decem­ber komen we tot de huidi­ge top van 521,5 op een flinke 16,51%. Daar­bij was de groot­ste dal­ing tussendoor ‑2,44% over vijf dagen. Mocht zo’n dal­ing ingezet wor­den, dan zijn de eerste ste­un­li­j­nen pak­weg 506 (-3%), 501 (-3,9%) en veel lager de 490 (-6%).

Day chart
Hoewel de oplopende ste­un­li­jn dus is gebro­ken, is dat wel erg min­i­maal. De kans dat we terug­gaan naar het sti­j­gende kanaal is dus nog steeds aan­wezig. Zek­er als we naar de week­grafiek kijken ziet het er nog goed uit. De koers schu­urt echter tegen de onderkant van het trend­kanaal aan maar bli­jft er wel bin­nen dus moeten we vol­gens de regels zeggen dat de uptrend bli­jft bestaan. Doch hoeft er maar een tikkelt­je druk te komen en die ste­un kan breken. Wellicht dat Wall Street daar voor gaat zor­gen want de uit­sla­gen van don­derdag waren niet plezant en de vraag is wat er maandag daar gebeurt als Europa ges­loten is.

Week chart

DAX
Onze oost­er­bu­ren lat­en een iet­wat ander beeld zien. Op de dag­grafiek bevin­dt de koers zich nu in een kleine neer­waartse trend in een grot­er opwaarts kanaal. De gri­jze kro­nkel­li­jn staat voor de 20 daagse gemid­deldeli­jn en die is bij de afgelopen sessie niet vol­doende gebleken. Toch moeten we dat met een kor­relt­je zout nemen want de koers is al tweemaal door die lijn geza­kt en er ook weer bovenop gekomen. Komt daar­bij wel kijken dat de all time high uit 2015 getest is en we daar­bij zijn teruggevallen. In the­o­rie kan er dus een twee­t­op­pen patroon ontstaan maar het zou me ver­bazen als beleg­gers niet op zijn minst nog een­maal die hoog­ste koers aanvechten.

Day chartOp de week­grafiek is de dubbele top duidelijk te zien. Een aan­tal beleg­gers hebben daar dus eieren voor hun geld gekozen en wat verkoopordert­jes ingelegd. Het sti­j­gende kanaal is echter nog steeds in tact en kan dus een hernieuwde aan­val op de top beteke­nen. Mocht de koers het kanaal aan de onderz­i­jde ver­lat­en dan ziet het er natu­urlijk een stuk negatiev­er uit.

Week chart


Beursnieuws
De Amerikaanse min­is­ter van buiten­landse zak­en, Rex Tiller­son, had deze week zijn eerste zware klus. Een bezoek naar Mosk­ou stond inter­na­tion­aal in de schi­jn­wer­pers van­wege het Syrië con­flict. Een ijsk­oude ont­moet­ing met zijn Rus­sis­che ambtscol­le­ga (en lat­er pres­i­dent Putin) eindig­den zon­der veel resul­taat. Putin zei lat­er dat hun vertrouwen in de Verenigde Stat­en verder wegza­kt. Trump ver­vol­gde een dag lat­er dat de relatie tussen de twee lan­den mogelijk een all time low heeft bereikt.

Een andere relatie die momenteel ges­pan­nen is, is die tussen Akzo Nobel en haar aan­deel­houd­ers. De raad van bestu­ur ligt vol­gens een aan­tal investeerders dwars met betrekking tot onder­han­delin­gen met PPG, dat een poging tot over­name doet. Overi­gens zijn er tot op heden nog geen onder­han­delin­gen geweest omdat Akzo Nobel weigert in gesprek te gaan. De ver­fgi­gant is er van over­tu­igd op eigen benen te kun­nen groeien maar meerdere grootaan­deel­houd­ers zijn het hier niet mee eens en drukken door op een hard­ere aanpak.

Afgelopen maandag zagen we Delta Lloyd voor het laatst op de Ams­ter­damse beurs. Vorige week ston­den alle licht­en op groen door­dat de laat­ste waakhon­den toestem­ming hebben gegeven voor de over­name door NN Group (5,40 euro per aan­deel). Die zal naar verwacht­ing in de zomer afgerond zijn.

Nick Bakker van IEX viel dins­dag iets op na de pit­tige intra­day dal­ing die we in Europa en de VS had­den. De zoge­naamde cyclusaan­de­len ston­den voor­namelijk in de verkoop. De defen­sieve aan­de­len waren juist meer in trek. Hoe dat pre­cies in zijn werk­ing ging weet ik niet en legde Nick ook niet uit, maar wellicht was de han­del­swi­jze van veel beleg­gers het­zelfde waar­door de switch tussen de twee soorten aan­de­len op col­lec­tieve wijze werd uitgevoerd.

Nog meer op dins­dag: Trump ont­moette met big CEOs. Denk daar­bij aan Tes­la, IBM en Black­stone Invest­ments. Daar­bij werd vooral gepraat over de NAF­TA treaty. Een han­delsverdag met Mex­i­co en Cana­da wat vol­gens Trump op de schop moet en zal gaan. Ook het Dodd-Frank ver­drag dat banken ver­bied om zelf op de beursvlo­er te han­de­len zou aangepast wor­den. Tot slot werd de belofte hernieuwd om belastin­gen te ver­la­gen voor bedri­jven, maar in welk sta­di­um dat momenteel is bli­jft vooral­snog onbekend.

Cijfers
Betre­ft macro­ci­jfers wer­den er in Europa veel con­sumenten­pri­jsin­dex­en bek­endge­maakt. De Duitse kern­in­flatie is vorige maand geza­kt naar 1,5% komend van 2,2%, op jaar­ba­sis. De pri­j­son­twik­kel­ing van de sterk­ste economie in de Euro­zone wordt sterk in de gat­en gehouden door de ECB die nog immer op een inflatie­doel van 2% mikt. De pri­jsin­dex van Frankrijk is wat sta­biel­er gebleven die voor afgelopen maand wederom op jaar­ba­sis op 1,4% uit komt.

Don­derdag kwa­men Citibank, JP Mor­gan en Wells Far­go met hun eerste kwartaal­ci­jfers van het jaar. Voor allen geldt dat zij de verwachtin­gen van anal­is­ten overtrof­fen. De groot­ste van de drie, JP Mor­gan, overtrof ook de eigen omzet van het­zelfde kwartaal een jaar eerder. Citibank en Wells Far­go luk­te dat niet. De winst per aan­deel werd wel ver­be­terd. Des­on­danks waren de banken op don­derdag niet in trek en daalden tussen de ‑0,8% en ‑3%.

Brent North Sea oil
De ruwe olie koers heeft een aardi­ge rebound achter de rug sinds het een flinke duikel­ing maak­te. De pri­js kreeg deze week in eerst instantie nog een boost door Libië, waar de pro­duc­tie stil viel, en Sau­di-Ara­bië, die graag een ver­leng­ing van het pro­duc­tiepla­fond ziet. De tech­nis­che lij­nen wegen echter zwaarder want op onder­staande chart is voor Brent duidelijk te zien dat de dal­ende top­pen­li­jn keurig zijn werk doet. De scherp diag­o­nale lijn die onder de rebound omhoog loopt is inmid­dels ook door­bro­ken en het is nu aan de gemid­deldeli­j­nen om de neer­waartse druk op te van­gen. Bij suc­ces is dat dus een mooi punt om een long­posi­tie te over­we­gen. De gemid­deldeli­j­nen zijn bij ruwe olie vaak wel wat onin­ter­es­san­ter omdat de schom­me­lende pri­jzen daar snel doorheen boren. Ste­un- en weer­stand­zones zijn bij Brent en WTI naar mijn mening betrouwbaarder.

Euro
Vooral­snog doet de sti­j­gende trendli­jn zijn werk bij de EUR/USD. Echter begint het wel meer te piepen en te krak­en want de ste­un­li­jn is meerdere malen getest en nu de 50- én 200-daagse gemid­deldeli­j­nen naar bene­den drukken lijkt de sti­er ter­rein te ver­liezen. Het is dus even toezien hoe dit zich ontwikkelt. Wellicht kri­j­gen we eerst een nieuwe sti­jging als de trendli­jn stand houdt. Een lagere top als gevolg zou inder­daad wijzen op meer berenkracht. Toch bli­jft het groot­ste prob­leem met val­u­ta alti­jd de inter­na­tionale gebeurtenis­sen. Zij hebben veel meer invloed dan tech­nis­che analyse. Maar we mogen natu­urlijk alti­jd dromen, want is er namelijk een groot negatief patroon op de weekcharts te zien?

Day ChartWeek chart

Pret­tig weekend!


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.