Beursdagboek US Markets Redactie 16 april 2017, 14:06

...

Agenda - 17 t/m 23 april

16 april 2017, 14:06 | US Markets Redactie | leestijd: 3 minuten | moeilijkheid: 6 / 12 | (0)


Ja ja ja, er zijn wat geopoli­tieke span­nin­gen momenteel maar voor de echte beleg­ger maakt dat geen don­der uit. Het cijfer­seizoen is namelijk weer in volle gang. Vorige week kre­gen we al een voor­proe­f­je van de eerste kwartaal­ci­jfers uit de V.S. en deze week wordt het tem­po flink opgevo­erd. Ook in Ned­er­land kri­j­gen we direct te mak­en met een paar grote namen. Kijk hieron­der per dag welke dat zijn.


Maandag 17 april
De week begint met maar een hand­jevol beurzen die open zijn. Europa is dicht van­wege Pasen maar de Amerika­nen willen wel weer graag han­de­len. De mid­dag brengt dus pas weer han­delsvol­ume op de inter­na­tionale mark­ten. Chi­na en Japan zijn ook gewoon open.

Chi­na toont nog cijfers over het bru­to nation­aal prod­uct en de indus­triële pro­duc­tie maar die bli­jven naar verwacht­ing onveran­derd op respec­tievelijk 6,8% en 6,3%.


Betre­ft bedri­jf­s­re­sul­tat­en staat Net­flix op de agen­da.


Dins­dag 18 april
Dan komen er op de tweede dag wat economis­che cijfers over de huizen­bouw in de V.S. plus de indus­triële pro­duc­tie over maart, die waarschi­jn­lijk is gegroeid met 0,5%.


De mark­ten kijken echter uit naar de kwartaal­ci­jfers van de machtige Gold­man Sachs. Verder zien we grootver­di­eners als IBM, Johnson&Johnson, Unit­ed­Health and Yahoo! voor­bij komen.


Woens­dag 19 april
Het mid­den van de week brengt ons de inflatieci­jfers over de Euro­zone. In maart zouden we een groei van 0,8% hebben gehad tegen 0,4% een maand eerder. Op jaar­ba­sis bli­jven we nog steken op 1,5%. Een half pro­cent onder de beoogde 2% tar­get.

In de V.S. komen de weke­lijkse olie- en gasvoor­raden aan bod.

Dan de bedri­jf­s­ci­jfers. Op het thu­is­front kri­j­gen we knallers dankz­ij Akzo Nobel, ASML en Heineken. RELX geeft alleen een update vrij. Op de AMX laat Tom­Tom van zich horen.

Op Wall Street zien we onder andere Amer­i­can Express, Mor­gan Stan­ley en Black­rock voor­bij komen.

Don­derdag 20 april
In Japan is de han­dels­bal­ans opge­maakt en kri­j­gen we cijfers over de export en import. Voor de V.S. komt de Philidel­phia index van de maakin­dus­trie naar buiten. Die lijkt na de flinke spurt toch weer aardig af te nemen. In de stat­estieken zie je dat na de posi­tieve uitsch­i­eters een matige tijd aan­breekt. De vraag is natu­urlijk of dat nu ook weer het geval is.


Betre­ft cor­po­rate results is het op de AEX de beurt aan onze big boy Unilever. Op de AMX kri­j­gen we cijfers van ASMI.
In de V.S. wacht men op Ver­i­zon, Philip Mor­ris, Visa en PPG indus­tries (Die ken­nen we nog wel van Akzo Nobel!).

Vri­jdag 21 april
Eindi­gen we de week met macro­ci­jfers over de maakin­dus­trie in Europa in april. Het betre­ft hier wel eerste schat­tin­gen.
Verder zien we cijfers als de Canadese inflatie (2,0% op jaar­ba­sis), de Britse winkelverkoop en de Amerikaanse huizen­verkopen van maart.


Bij de bedri­jven wacht men op de Gen­er­al Electrics dat van­wege zijn omvang ook als indi­ca­tor wordt gebruikt voor de Amerikaanse economie. Verder kri­j­gen we te horen van Hon­ey­well, Schlum­berg­er en Amer­i­can Air­lines.

Op de AMX staat Philips Light­ing op de plan­ning en bij de kleinere bedri­jven Wessanen.

Het week­end

OPEC heeft een bijeenkomst gep­land voor zater­dag maar dat staat momenteel on hold’. De vraag is dus of het door gaat. Sau­di-Ara­bië liet afgelopen week nog weten dat het de afge­spro­ken pro­duc­tiev­er­min­der­ing graag wil ver­len­gen. Het ver­drag loopt in eerste instantie af in juli.

Zondag is de eerste ronde van de Franse verkiezin­gen waar de polling van de finan­cial times momenteel het onder­staande beeld laat zien.
De AEX heeft dus het zwaartepunt op woens­dag. De S&P kan op dins­dag afwijken van­wege Gold­man Sachs.

Voor nu nog een pret­tige zondag en fijn Pasen.



...

US Markets Paasactie: Alle services tot 1 juni voor slechts €25

16 april 2017, 12:35 | US Markets Redactie | leestijd: 4 minuten | moeilijkheid: 7 / 12 | (0)


Beste beleg­gers,

Het is Pasen en daarom willen wij van US Mar­kets u zeer fijne Paas­da­gen wensen! Geni­et van uw extra lange beur­sweek­end aangezien de AEX haar deuren pas dins­dag weer opent (Wall Street zal maandag wel open zijn).

Tegelijk­er­ti­jd willen we u herin­neren aan onze geweldige Paas­ac­tie die beperkt geldig is: 
  • Bij inschri­jv­ing tij­dens het paasweek­end kunt u onze ser­vices uit­proberen tot 1 juni 2017 voor een sterk gere­duceerd tarief van slechts €25,- (nor­maal gespro­ken €39-€59,- per maand). Deze aan­bied­ing is geldig tot dins­dag 18 april. Let op, voor COM­BI Trad­ing kunt u nu inschri­jven voor €50 tot 1 JUNI

Inschri­jven kan via de vol­gende link: https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​.html

Topser­vices in april
De maand april is pas op de helft en toch hebben we met enkele dien­sten al een zeer mooi resul­taat weten te behalen. Zo hebben we met onze TA Trad­ing Ser­vice een plus behaald van 1.034,-, en dit alle­maal met een beschei­den inleg van MAX. €3.000,-. Een erg mooie maand voor de TA Trad­ing ser­vice. In het overzicht hieron­der zult u zien dat we door goed Mon­ey & Risk Man­age­ment zes van de acht trades posi­tief hebben weten te sluiten, een hitra­tio van 75%, waar­bij de ver­lies­gevende trades tot een min­i­mum zijn beperkt (Max. €60,-). Doe ook mee met deze ser­vice en schri­jf u van­daag nog in zodat u na het Paasweek­end direct op de verzendli­jst staat. Mee­doen kan nu tot 1 juni voor slechts €25,-:

https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​/​t​a​-​t​r​a​d​i​n​g​.html

Met TA Trad­ing gener­eren we aan de hand van Tech­nis­che Analyse KOOP- en VERKOOP-sig­nalen die we u toes­turen per MAIL & SMS. De onderliggende waar­den waarmee we werken zijn de Indices en Aan­de­len uit Ned­er­land, Duit­s­land en Ameri­ka. Daar­naast leggen we al onze acties uit aan de hand van analy­ses die u per mail ont­vangt, een stuk­je COACH­ING voor de leden. Een van deze voor­beeldup­dates kunt u hier vin­den:
http://​www​.usmar​kets​.nl/​c​o​l​u​m​n​s​/​159962​-​t​a​-​t​r​a​d​i​n​g​-​u​p​d​a​t​e​-​s​t​e​r​k​e​-​w​e​e​k​-​e​u​r​o​p​a​.html

Trans­ac­ties TA Trad­ing April:
Guy Trad­ing
Ook met Guy Trad­ing zijn we bezig aan een goede maand waarin we met name goed hebben gesco­ord op de buiten­landse indices en de sterk oplopende oliepri­js. Zo hebben we deze maand twee LONG sig­nalen voor BRENT olie ver­zon­den die samen een resul­taat hebben opgeleverd van meer dan €500. Alles bij elka­ar hebben we met Guy Trad­ing een resul­taat van 886,- behaald en de maand is nog niet eens voor­bij. Schri­jf u daarom snel in voor deze dienst tot 1 juni voor het sterk gere­duceerde tarief van slechts €25,-.

Trans­ac­ties Guy Trad­ing:
Ook met de overige ser­vices scoren we goed deze maand en zodoende zijn we in de maand april bezig aan een mooie maand voor de leden. Na de moeil­ijke start van begin 2017 zien we dat het aan­tal suc­cesvolle Trades momenteel aanzien­lijk toe­neemt! Hieron­der vin­dt u een overzicht van de resul­tat­en van al onze sig­naal­dien­sten in de maand april.

US Mar­kets Trad­ing — Resul­tat­en April 2017:Al jaren halen we mooie resul­tat­en bij US Mar­kets Trad­ing:
Al jaren staat US Mar­kets onder beleg­gers bek­end als een betrouw­bare sig­naalaan­bieder die veel win­st­gevende sig­nalen gegenereerd. Zo hebben we door de jaren heen zeer mooie resul­tat­en weten te behalen met een beschei­den inleg. Zo werken we al een paar jaar met Sys­teem Trad­ing Sys­teem op de AEX waar­bij we met een inleg van slechts 1.500,- een resul­taat hebben behaald van meer dan 23.000! TA Trad­ing Aan­de­len en indices loopt pas vanaf 2016

USM Ser­vices vanaf 2013:Zoals u kunt zien zijn onze sig­nalen al jaren goed bekeken over een lan­gere ter­mi­jn en gener­eren we dus met onze sys­te­men en analy­ses vele win­st­gevende trans­ac­ties op de beurs. Wilt u ook AAN- en VERKOOP sig­nalen ont­van­gen per MAIL & SMS? Meld u van­daag nog aan en kom dus meteen op onze verzendli­jst te staan:
Bent u al lid?
Probeer dan tot 1 juni een van onze andere abon­nementen uit waarmee we sig­nalen verzen­den op ver­schil­lende onderliggende waar­den. Zo werken we met Guy Trad­ing naast indices ook met val­u­ta & grond­stof­fen. Met onze TA Trad­ing ser­vice werken we naast indices ook met sig­nalen op aan­de­len die het de laat­ste tijd goed doen.

https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​/​t​a​-​t​r​a​d​i​n​g​.html

Met vrien­delijke groet,

US Mar­kets




Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.