Beursdagboek US Markets Redactie 6 augustus 2017, 13:06

...

Via Guy Trading meedoen met de OLIE en de VIX (kansrijk)?

6 augustus 2017, 13:06 | US Markets Redactie | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 8 / 12 | (0)


Beste beleg­gers,

Wall Street laat nu al onder­ling veel diver­gen­tie zien, de Dow Trans­port kri­jgt het moeil­ijk, de Rus­sel 2000 zakt behoor­lijk terug, de Nas­daq kri­jgt het lastig om hoog te bli­jven hangen ter­wi­jl ook de Semi-con­duc­tor index (SOX) al onder het 50-MA zakt. Daartegen­over staat de Dow Jones die al dagen na elka­ar nieuwe records maakt en behoor­lijk ver boven het 50-MA staat ter­wi­jl de S&P 500 vrij neu­traal bli­jft hangen ron­dom de 2470 – 2475 pun­ten. Via de indices probeer ik naar kansen te zoeken, we doen dat via de index die het hoogst staat maar via Guy Trad­ing zoeken we ook naar kansen op bijvoor­beeld de VIX en de olie (Brent). Via Sys­teem Trad­ing en Alles of Niets kijk ik naar kansen op de AEX, de DAX en de S&P 500. Kor­tom, via enkele indices verwacht ik wel een enorme kans op de korte ter­mi­jn, mee­doen kan dus door u in te schri­jven op een van onze aan­biedin­gen voor €39 nu tot 1 OKTO­BER. Dan staat u mor­gen al op de verzendli­jst en ont­vangt u de sig­nalen of u kunt alles inzien via onze tradershop.

Sig­nalen en coach­ing:
Om lid te wor­den kunt u naar ons overzicht gaan en daar een abon­nement kiezen, naast sig­nalen kri­jgt u ook coach­ing, updates, toe­gang tot onze Trader­shop en toe­gang tot onze besloten beurs­box­en die bij het abon­nement horen (Forum). Vanaf nu kunt u zich inschri­jven via de aan­bied­ing die tot 1 OKTO­BER loopt en dat vanaf €39. Dat is 2 maan­den om ken­nis te mak­en met onze manier van com­mu­niceren, coachen en han­de­len (SMS en MAIL) ..

Schri­jf u in via de link: https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​.html

U staat dan meteen op de lijst …

Met vrien­delijke groet,
Guy Boscart



...

Agenda week 7 t/m 11 augustus

6 augustus 2017, 12:10 | US Markets Redactie | leestijd: 3 minuten | moeilijkheid: 8 / 12 | (0)


De beruchte augus­tus­maand, waar wel eens flinke plotse cor­rec­ties plaats vin­den, is weer van start. Al zijn er voor dit jaar nog geen duidelijke aan­wi­jzin­gen dat het ook gebeuren zal. Maar goed, plotse cor­rec­ties zouden hun naam geen eer aan doen als je niet met rode cijfers wakker zou wor­den.

Hoe dan ook, we hebben nog genoeg cijfers vanu­it Ameri­ka, waar de wind wel langza­am is gaan liggen, en een hoop uit Ned­er­land en omrin­gende lan­den. Betre­ft economis­che data is het relatief rustig. Wel komen er meer cijfers dan gemid­deld voor ruwe olie.

High­lights:
- Inflatieci­jfers
- Twee olier­ap­porten


Maandag
De week start met de Duitse indus­triële pro­duc­tieci­jfers, waar een flinke dip in de groei wordt verwacht. Van 1,2% naar 0,2% voor juni.
Voor de rest weinig bij­zon­ders. Wellicht wat arbei­d­ci­jfers uit de V.S. die enige inter­esse kun­nen opwekken.

Bedri­jf­s­re­sul­tat­en
Op de Ned­er­landse beurs mogen we PostNL verwacht­en en bij onze zuider­bu­ren de tegen­hang­er Bpost.
In de V.S. wellicht Mar­i­ott, voed­se­l­ex­ploitant Tyson foods en kabelbedri­jf CBS.


Dins­dag
De han­dels­bal­ansen van Chi­na, Frankrijk en Duit­s­land staan op de agen­da, alsmede de Ned­er­landse inflatie. In de V.S. staan de vaca­tures van JOLTs in de spot­lights.

Bedri­jf­s­re­sul­tat­en
SBM Off­shore is de enige in Ned­er­land die de boeken zal ope­nen.
In Duit­s­land kun­nen we Deutsche Post verwacht­en.
Aan de andere kant van de grote plas zullen de schi­jn­wer­pers op Walt Dis­ney gericht staan, maar ook Dis­cov­ery en CVS Health kri­j­gen de nodi­ge aan­dacht.


Woens­dag
Indus­triële pro­duc­tieci­jfers vanu­it Ital­ië en Ned­er­land is wat we mid­den in de week kun­nen verwacht­en. Daar­naast zullen de Chi­nese inflatieci­jfers voor zow­el con­sumenten als pro­du­cen­ten bek­end wor­den gemaakt.
In Cana­da enkele huizen­ci­jfers en voor de V.S. staan de weke­lijkse olievoor­raden op de agen­da.

Bedri­jf­s­re­sul­tat­en
Twee AEX-noti­ties betre­den de bühne. Dat zijn Ahold Del­haize en ABN Amro. Op de AMX mogen we Flow Traders en Cor­bion verwacht­en.
In Bel­gië is het de beurt aan verzek­er­aar Ageas.
Op de DAX kijkt men vooral uit naar E.On en in Lon­den staan G4S en Legal&General op de agen­da.
Op Wall Street is het de beurt aan 21st FOX.


Don­derdag
Voor­beurs komen de Japanse inflatieci­jfers voor pro­du­cen­ten aan bod en na open­ing Europa de Ital­i­aanse han­dels­bal­ans. Lat­er in de ocht­end zullen de macro­ci­jfers van de Engelse indus­trieën bek­end wor­den.
Ook voor de V.S. komt de pro­du­cen­ten­pri­jsin­dex naar buiten en zal OPEC het maan­delijkse rap­port pub­liceren.
Shell zal voor aan­vang van de beurs ex-div­i­dend gaan.

Bedri­jf­s­re­sul­tat­en
Het Dam­rak begint de dag met cijfers van Aegon en in Brus­sel zijn dat KBC en Euron­av.
Betre­ft Duitse resul­tat­en kun­nen we Thyssenk­rupp, Henkel en Zalan­do verwacht­en.
Tot slot in New York de beurt aan NVIDIA, Macy’s en Snap, die drie maan­den terug de eerste kwartaal­ci­jfers pub­liceerde en daar flink mee onderuit ging. Sinds de beurs­gang is er trouwens al 43% van waarde afges­noept.


Vri­jdag
De laat­ste han­dels­dag betekent voor Japan een dichte beurs. Duit­s­land, Frankrijk, Ital­ië, Span­je en nog meer bren­gen hun inflatieci­jfers over juli naar buiten. Pub­li­caties komen één voor één tussen 8u en 10u in de ocht­end.
Om 14:30u ook de inflatie van de Verenigde Stat­en en tot slot het maan­delijkse olier­ap­port van IEA.

Bedri­jf­s­re­sul­tat­en
In Ned­er­land alleen Basic-Fit op de agen­da.
Verder in Europa kun­nen we Inno­gy in Duit­s­land verwacht­en en in Lon­den kri­jgt Old Mutu­al aan­dacht.
Voor de rest zullen anal­is­ten een vroege vri­jmi­bo kun­nen houden want Ameri­ka zal geen aan­dacht van ons hoeven te verwacht­en.


Niet bijster veel macro­ci­jfers dus maar voor de olieko­ers kan het een leuk week­je wor­den met de weke­lijkse olievoor­raden en twee maan­drap­porten( OPEC en IEA).
Op de AEX dus Aegon, ABN, Ahold en SBM met cijfers.
Makke­lijk cijfer­week­je zo mid­den in de bouw­vak en hopelijk ook met wat goed weer, maar daar zult u Piet Paulus­ma voor moeten raad­ple­gen.
Pret­tige zondag en veel suc­ces vol­gende week!


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.