Beursdagboek US Markets Redactie 8 oktober 2017, 13:33

...

Nieuwe kansen LONG op de AEX, DAX, Nasdaq en Dow

8 oktober 2017, 13:33 | US Markets Redactie | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 8 / 12 | (0)


Vri­jdag hebben we winst kun­nen nemen op de long posi­ties waar­door we de komende week opnieuw in kun­nen stap­pen richt­ing mogelijk een hoger niveau, na de kleine terug­val van vri­jdag zouden de DAX, de AEX en de Dow een ste­un kun­nen vin­den iets onder de low van vri­jdag waar er dus opnieuw koop­mo­gelijkhe­den ontstaan. Zo kan iedereen weer mee met de vol­gende posi­ties die we van plan zijn op te nemen. De leden kri­j­gen daar direct bericht over via een SMS bericht, een mail en een bericht in de besloten beurs­box of via de Trader­shop waar alles live meeloopt. Door te sluiten vri­jdag halen we een mooie plus bin­nen vri­jdag waar­door het resul­taat voor de maand okto­ber er pri­ma uitzi­et. Als u zich nu inschri­jft dan staat u mor­gen al op de lijst en hoeft u niets te mis­sen. De aan­bied­ing voor nieuwe leden loopt tot 1 DECEM­BER en men kan zich inschri­jven tegen een mooie kort­ing vanaf €39 (TA-aan­de­len en indices zelfs tot en met van­daag voor €29 tot 1 decemer). 

We gaan wat doen met opnieuw mooie kansen op suc­ces, zow­el op de AEX, de DAX, de Dow Jones of de Nas­daq 100. Ver­schil­lend per abon­nement, de AEX nemen we alti­jd bij Sys­teem Trad­ing waar u met €1500 alti­jd alles mee kunt doen. Zo halen we vri­jdag met een inleg van €850 een winst €400 bin­nen. We kiezen uit­er­aard alti­jd een Boost­er of Tur­bo met de sto­ploss die ver weg ligt om zo de Risk-Reward goed te houden. Bij Guy Trad­ing had­den we 3 posi­ties lopen, bij Alles of Niets 2 posi­ties en bij Polleke Trad­ing ook 2 posities.

Inschri­jven kan via de link: https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​.html

Tabel okto­ber ofwel deze maand:

Tabel sinds de start in 2013:


Met vrien­delijke groet,
Guy Boscart



...

Agenda beursweek 9 t/m 13 oktober 2017

8 oktober 2017, 12:04 | US Markets Redactie | leestijd: 3 minuten | moeilijkheid: 9 / 12 | (0)


Het cijfer­seizoen is weer van start waar­bij we vorige week al enkele bedri­jven bin­nen de lev­ens­mid­de­len­sec­tor voor­bij zagen komen. Deze week kri­j­gen we echter enkele grote finan­cials en dat wordt als startschot voor het seizoen gezien. Let op, het gaat hier vooral om Amerikaanse bedri­jven, want in Europa komen we wat langza­mer op gang.
Betre­ft cijfers zullen we wat con­sumenten­pri­jsin­dex­en voor­bij zien komen en mogen we de nodi­ge cijfers over de indus­trie verwacht­en.

High­lights:
- CPI’s over sep­tem­ber
- kwartaal­ci­jfers U.S.

Maandag
In Cana­da is de beurs dicht dankz­ij hun eigen Thanks­giv­ing day. Ook Tokyo houdt de deuren ges­loten in ver­band met health-sports day. Je verzint het maar..
Enige macro­ci­jfers van inter­esse zullen de Chi­nese PMI voor de dien­sten­sec­tor (sep) en de Duitse indus­triële pro­duc­tie (aug) zijn.
De eurogroep ver­gadert in Lux­em­burg en ECB voorzit­ter Draghi zal zich daar bij aansluiten. Of de media achter­af nog wordt ingelicht over nieuwswaardi­ge feit­en is me niet bek­end.

Dins­dag
Kri­j­gen we op de tweede han­dels­dag nog meer pro­duc­tieci­jfers. Dit­maal oner andere uit Frankrijk, Ital­ië, het V.K. en Ned­er­land. Gaat alle­maal over augus­tus.
Verder nog de Duitse han­dels­bal­ans en Canadese huizen­verkopen dus al met al weinig boeiends.

Woens­dag
Naar mate we de tweede helft van de werk­week betre­den kri­j­gen we wat inter­es­san­tere cijfers, met name op het bedri­jven­front.
De Spaanse con­sumenten­pri­jsin­dex (sep) staat op de agen­da alsmede de Amerikaanse vaca­tures van JOLT (aug).

Bedri­jf­s­re­sul­tat­en
De grote investeerder Black­Rock zal wellicht de meeste aan­dacht op zich kri­j­gen, maar ook Delta Air­lines mag dat verwacht­en, die een han­delspart­ner van KLM-AF is. Bei­de pub­li­caties ver­schi­j­nen voor­beurs.

Don­derdag
Voor Frankrijk en Por­tu­gal staan de CPI’s te wacht­en. Vooral die laat­ste schi­et maar niet op, al mag Frankrijk ook wel eens een tand­je bij gaan zetten.
Voor de euro­zone kri­j­gen we de alge­hele indus­triële pro­duc­tie over augus­tus te horen en in de V.S. staat de pro­du­cen­ten­pri­jsin­dex voor sep­tem­ber op de plan­ning.
In Wash­ing­ton komen het IMF en de World Bank Group bijeen voor een jaar­lijkse ver­gader­ing. Dat is inclusief de voorzit­ters van cen­trale banken en duurt tot en met zater­dag.

Bedri­jf­s­re­sul­tat­en
Cit­i­group en JPMor­gan zijn de par­elt­jes voor don­derdag. Cijfers komen voor­beurs.
Domi­no’s Piz­za is ook aan de beurt, die je ook steeds meer in Ned­er­land ziet met van die jon­gens op die snelle fiet­sjes.
Mogen we op het Dam­rak ook een noti­tie verwacht­en, namelijk Fagron van de Ascx. Betre­ft vol­gens mij meer een update dan echte kern­ci­jfers.

Vri­jdag
Op de laat­ste han­dels­dag komen de CPI’s van Ital­ië, Duit­s­land en de V.S. voor sep­tem­ber nog voor­bij.
Ook de Amerikaanse en Ned­er­landse winkelverkopen zijn aan de beurt, maar die van ons gaat nog over augus­tus.

Bedri­jf­s­re­sul­tat­en
Tot slot nog grote finan­cials als Bank of Amer­i­ca, Wells Far­go en PNC Finan­cials.
Ook Sam­sung staat op de agen­da geno­teerd, dat natu­urlijk de groot­ste con­cur­rent van Apple is.



De bedri­jf­s­ci­jfers zijn wellicht de meest inter­es­sante mark­t­mo­menten voor deze week en dan met name dus de finan­cials, die miss­chien een tip­je van de sluier kun­nen oplicht­en voor in Europa. Dat duurt namelijk nog wel een tijd­je want zo staat ING pas voor 2 novem­ber op de plan­ning.
Pret­tige zondag!

Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.