Koers Unilever -0.37%

46.19

-0.17 (-0.37% )
Sluit: 46.36 / Min: 45.81 / Max: 46.24(0)

Achtergrond Unilever

Unilever heeft een duale bedrijfsstructuur met zijn hoofdkantoor (Corporate Centre) op twee locaties: in Rotterdam (Unilever N.V.) en in Londen (Unilever PLC). Deze structuur is vergelijkbaar met die van RELX en voorheen met die van Royal Dutch Shell. Het bedrijf is zowel aan de Amsterdamse effectenbeurs als die van Londen genoteerd. Het aandeel Unilever hoort op beide beurzen al jaren tot de belangrijkste beursindex: in Amsterdam de AEX, en in Londen de FTSE 100.

In januari 2017 deed de Kraft Heinz Company een overnamebod op Unilever van 130 miljard euro. Unilever wees het bod af. De Kraft Heinz Company trok later het bod in.

Beursbox Unilever

Voer actuele discussies over Unilever in ons forum.

Er wordt over Unilever gediscussieerd in de volgende box:  Tradersbox .

 • ...
  16:18 Op basis van de kwartaalcijfers kunnen we dus concluderen dat niet alleen Unilever maar ook Shell een asociaal bedrijf is
 • ...
  10:04 Unilever is best een asociaal bedrijf aan het worden
 • ...
  11:11 Je kan Walmart toch niet met Unilever vergelijken? Ik zou eerst maar eens wat bij lezen onder de koffie!😉
 • ...
  10:25 Hoezo goede cijfers uitgelekt Amigo? Kwartaalcijfers zijn vanochtend bekend gemaakt... en ze hebben hun outlook verhoogd Ik had zelf ook crappy cijfers verwacht na de drama van Walmart Maar blijkbaar heeft Unilever hier iets minder last van ...
 • ...
  10:06 Mogge amigos ! Wallmart -10% premarket en unilever vrolijk 2,5% up? Waarom? Goede cijfers uitgelekt? Dollar 20% gestegen betekent een unilever in euros 20% minder toch?
 • ...
  08:17 Goedemorgen... wallmart cijfers zijn weer drama, maar Unilever heeft er minder last van (+1.1% ondertussen) Hmm... op deze tempo gaat AEX niet echt rood sluiten, 9e groene dag sluiten?
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.