Koers Unilever -0.06%

47.35

-0.03 (-0.06% )
Sluit: 47.38 / Min: 47.20 / Max: 47.64(0)

Achtergrond Unilever

Unilever heeft een duale bedrijfsstructuur met zijn hoofdkantoor (Corporate Centre) op twee locaties: in Rotterdam (Unilever N.V.) en in Londen (Unilever PLC). Deze structuur is vergelijkbaar met die van RELX en voorheen met die van Royal Dutch Shell. Het bedrijf is zowel aan de Amsterdamse effectenbeurs als die van Londen genoteerd. Het aandeel Unilever hoort op beide beurzen al jaren tot de belangrijkste beursindex: in Amsterdam de AEX, en in Londen de FTSE 100.

In januari 2017 deed de Kraft Heinz Company een overnamebod op Unilever van 130 miljard euro. Unilever wees het bod af. De Kraft Heinz Company trok later het bod in.

Beursbox Unilever

Voer actuele discussies over Unilever in ons forum.

Er wordt over Unilever gediscussieerd in de volgende box:  Tradersbox .

  • ...
    20:43 08:00 Unilever - Cijfers vierde kwartaal
  • ...
    19:21 Amigos fijne avond! Wat een knotsgekke tijden maken we toch weer mee met zijn allen! Kom even mijn verlies melden..:) vanaf de laatste 1K was vanmiddag nog slechts 410€ over. Heb voor morgen een dagcalletje. En wat calls unilever. Denk dat die...
  • ...
    04:04 Heel veel ! Situatie vergeten Shell unilever. Niet zo lang geleden bemoeienis Den haag over de belasting etc. Nu vertrokken.
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.