Beursdagboek Trader Guy 24 augustus 2015, 18:46

...

DIEP RODE DAG

24 augustus 2015, 18:46 | Trader Guy | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 5 / 12 | (0)


Van­daag dieprood op alle beurzen, al probeert Wall Street zih te her­pakken maar of dat gaat lukken na het mak­en van een diepe low is nog maar de vraag. Mede door een update van Apple dat het voor hun hele­maal niet zo slecht gaat in Chi­na stuwde het de koersen in ieder geval ver boven de bodems van de dag. De Dow tik­te 15.370 als laag­ste stand, de S&P 500 tikt 1867 aan maar de future zelfs 1831 op een gegeven moment toen de verkooporders elka­ar in de weg zaten.

De vraag is of Wall Street dat kan doortrekken tot het slot want de schrik zit er wel nog steeds in, Wall Street staat nu nog geen 200 pun­ten meer onder zijn top maar her­pakt zich wel meer dan 100 pun­ten in enkele uren tijd na diep te zijn geweest. De S&P 500 maar eens goed bek­ijken rond 22:00 op slotbasis …

Europa zwak, heel zwak en zelfs even de 401 op de bor­den gezien tussendoor, de paniek was behoor­lijk want het was sinds 2008 gele­den dat de AEX nog eens zo een zwarte dag kende. De index her­pak­te zich goed tot een slot van 420, enfin dat is nog ‑23 op dag­ba­sis maar het was ‑40 pun­ten. Ook de DAX ver­loor enorm, tot de 9300 ging de future en dat was goed voor bij­na 800 pun­ten in de min … Nu ook wat her­s­tel op de DAX na het slot, mor­gen maar weer eens zien, een her­steldag met plussen zou welkom zijn, net als bij de AEX.

Bij de advies­di­en­sten proberen we een en ander maar we bli­jven zeer voorzichtig natu­urlijk. We kri­j­gen wel kansen, u kunt mee­doen door lid te worden … 

Inschri­jven? http://​www​.usmar​kets​.nl/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​e​n​.html

AEX:
S&P 500:



...

Meltdown op komst? AEX al rond de 430 nu

24 augustus 2015, 08:40 | Trader Guy | leestijd: 4 minuten | moeilijkheid: 8 / 12 | (0)


Let op … van­daag mogelijk meer updates ivm de marktomstandigheden !!!

Van­mor­gen staat alles nog maar eens bloe­drood, de futures op de S&P 500 nu al tot ‑2,5%, de future op de Nas­daq staat ‑4%. En dan zien we ook de indi­catie voor Europa waar alle ste­un weg wordt geblazen, de DAX zal zeer waarschi­jn­lijk tot een eind onder de 10.000 starten, de AEX rond de 430 pun­ten. Het wordt een Bloody Day” en al zijn we er nog niet, het kan uit­mon­den in paniek aangezien de VIX ofwel de FEAR index” oploopt richt­ing de 40 nu.

Amper ste­un nu, indices duiken onder de begin­stand van dit jaar zodat alle winst weg is gemaakt in 2015. Ook al ziet de markt nu fors lager, toch moet ik op zoek naar kansen met de luxe dat we niks open hebben staan en vooral in de dal­ing niks hebben ver­loren tot nog toe. De leden moeten dus extra oplet­ten van­daag en mor­gen. Wel dien ik op te let­ten voor de zoge­naamde MELT­DOWN want ook dat kan bij deze omstandighe­den … We gaan het zien …

De dal­ing van deze mor­gen komt over­waaien vanaf Azië waar die dan weer rea­geren op de dalin­gen van vri­jdag in Europa en op Wall Street. De beurs in Chi­na waar alles eigen­lijk begon maakt nieuwe bodems, het ver­lies van­mor­gen liep op tot 10%, op moment van schri­jven is dat nog zo’n 7,5%. Hong Kong ver­li­est 3%, Japan staat 4,7% lager na een ver­lies van maar lief­st 914 pun­ten.

Wat te doen van­daag?
Voor u een vraag, voor mij net zozeer een vraag want wie ben ik om u te vertellen wat de markt gaat doen in deze fase? Alle bodems wor­den door­bro­ken alsof ze niet bestaan, tot een melt­down is het nog niet gekomen (8 tot 10% op 1 dag) en van een crash kun­nen we ook nog niet spreken (15 tot 20% op 1 dag). Het wordt wel heftig nu maar er is nog hoop op een ste­vige draai met de AEX op min­i­maal 435 – 440 en zelfs tot 445 – 450. Maar nog­maals, het is enorm oplet­ten nu, het gaat bij de AEX met pun­ten tegelijk, bij de DAX met tien­tallen pun­ten tegelijk.

Trad­ing ofwel advies­di­en­sten:
We hebben nog geen krimp hoeven te geven deze maand met de advies­di­en­sten, sterk­er nog, we mak­en goeie en vooral degelijke win­sten waar er geen risi­co werd genomen. Grote stukken hebben we niet meegepakt, kan ook niet als je de risi­co­lat niet te hoog legt. We zouden bijvoor­beeld op de AEX 10 pun­ten meer hebben kun­nen pakken in de dal­ing maar had­den er mogelijk ook weer 10 ver­loren door te vroeg weer te voor in te stap­pen voor een sti­jging. Dus streep dat maar gerust naast elka­ar weg.

Wat belan­grijk deze maand is dat we met €1500 aan inleg telkens al €1000 winst hebben gemaakt met Sys­teem Trad­ing, bij Alles of Niets (€1000 MAX per posi­tie en MAX 2 posi­ties tegelijk kopen) hebben we deze maand al €1622 winst. Polleke haalt dan €2567 bin­nen met een maan­delijkse start inleg van €4000 maar waar we bij­na alti­jd min­der dan €3000 gebruiken, Guy Trad­ing haalt deze maand €1321 winst bin­nen. U ziet het, we gaan voorzichtig te werk en scoren goed.

Mogelijk komen we in de loop van de dag in actie, de leden gaan daar bericht over kri­j­gen. Dat kan met de AEX, de DAX, de S&P 500 of … ook via de Euro (Guy Trad­ing en Alles of Niets kun­nen daar wat mee doen) … Om lid te wor­den is het nu een mooi moment, voor €39 kunt u ken­nis mak­en met een van de advies­di­en­sten tot 1 NOVEM­BER

Schri­jf u in via deze link of ga naar http://​www​.usmar​kets​.nl/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​e​n​.html en kies voor automa­tis­che afschri­jv­ing. Dan staat u van­daag nog op de verzendli­jst voor de mogelijke adviezen …

Tabel maand augus­tus en totaal overzicht:
AEX:
DAX:
S&P 500


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.