Beursdagboek Trader Guy 28 augustus 2015, 08:41

...

Herstel stevig, wachten op nieuwe dreun omlaag?

28 augustus 2015, 08:41 | Trader Guy | leestijd: 3 minuten | moeilijkheid: 9 / 12 | (0)


Wall Street stoot door omhoog maar het bli­jft gevaar­lijk nog steeds, we staan nog alti­jd onder de 17.000 met de Dow Jones, de S&P 500 nog onder de 2000 pun­ten ook al komen we daar nu wel dichter­bij. Wel kwam alles zo een 2 uur voor het slot hele­maal terug naar bij­na vlak om daar­na weer de top­pen op te zoeken, 2 keer een beweg­ing van 2% en dat bin­nen zo een korte tijd. Men is er nog lang niet zek­er van dat alles zich zal her­pakken tot waar we zo 10 dagen gele­den ston­den. Via een mark­toverzicht­je kunt u hieron­der zien waar alles staat momenteel en hoe het eruit ziet met een snelle blik op de grafieken. De 2 dagen van her­s­tel vallen op maar eigen­lijk hangt alles nog gewoon onder­aan op de grafieken.

Bij de AEX zal de zone 444 – 445 wel meespe­len van­daag, wat hoger starten kan maar ook hier kan het lastig wor­den vanaf nu, zek­er als Wall Street er genoeg van kri­jgt. Trouwens, de beweg­in­gen op de beurs momenteel zijn enorm in bei­de richtin­gen en gaan dan ook nog eens met een waanzin­nig tem­po. De AEX tikt maandag de 401 aan, staat nu 445 (voor­beurs), de DAX ging omlaag tot de 9350 en doet van­mor­gen al een goeie 1000 pun­ten meer voor­beurs (10.350).

Van­daag dus net voor het week­end, als het op Wall Street gaat cor­rigeren dan moeten we opnieuw reken­ing gaan houden met mogelijk opnieuw een 500 pun­ten dag bij de Dow Jones. Dat zou me totaal niet ver­bazen maar het kan de schrik wel weer terug­bren­gen bij de beleg­gers wereld­wi­jd.

De Euro zakt fors terug, maandag al 1,17+ gezien, van­mor­gen staat er 1,125 dol­lar op de bor­den. De Olie kende een dag met meer dan 10% cor­rec­tie omhoog, ik vrees dat we dat wel gaan zien bij de pomp in tegen­stelling tot de dalin­gen. De Olie gaat ook van­mor­gen wat omhoog, een vat WTI kost nu 43,3 dol­lar, de Brent staat op 48,5 dol­lar.

Advies­di­en­sten:
Via de advies­di­en­sten bli­jven we voorzichtig te werk gaan in deze zeer volatiele markt, we zien wel wat kansen hier en daar maar we moeten wel stal­en zenuwen hebben om een han­del­s­plan zoals je voor ogen hebt uit te voeren. De uit­sla­gen lat­en dat zien, daar­tussen moeten we wat proberen te doen zon­der dat we meerdere keren per dag in en uit stap­pen want dat is niet de bedoel­ing natu­urlijk. De leden moeten mee kun­nen met het­geen we aangeven, en daar ook de tijd voor hebben.

Van­daag kijken we wat de markt gaat bren­gen, en waar nodig zullen we iets gaan doen … U kunt mee door lid te wor­den via de nieuwe aan­bied­ing nu tot 1 NOVEM­BER vanaf €39 … U staat dan snel op de lijst en u kri­jgt dan de updates en de sig­nalen. Schri­jf u in via deze link of ga naar http://​www​.usmar​kets​.nl/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​e​n​.html

Tabel maan­doverzicht augus­tus:
AEX uur­grafiek:
S&P dag grafiek:
Mark­toverzicht met 6 grafieken:


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.