Beursdagboek Polleke 16 februari 2010, 15:14

...

AEX: "trend"-breuk in gekend dagverloop...opwaartse uitbraak ?

16 februari 2010, 15:14 | Polleke | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 6 / 12 | (0)


Zoals eerder gesug­gereerd, kun­nen we alsnog een klein (finaal) opwaarts been verwacht­en. We hebben er nu lang moeten op wacht­en, maar mogelijk starten we er van­mid­dag dan toch nog mee.

Zeer opval­lend was de oblig­ate terug­val net na de mid­dag. Dat gaat al sessies aan een stuk zo. Essen­tiëel ver­schil is dat we tij­dens de namid­dag fors her­stellen. DAT is nieuw. Mogelijk een voor­bode van een sterk slot vanavond, en een sterke open­ing mor­gen­vroeg op de AEX.

We voeren GEEN AKTIE op dit moment wegens te onbe­trouw­baar patroon. Ik kijk vol­gende sessies uit naar een scherpe SHORT.

Tot mor­gen­vroeg !

Polleke.



...

AEX: Vriendelijke week neemt vorm

16 februari 2010, 08:58 | Polleke | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 4 / 12 | (0)


Van­daag — blijk­baar — nog geen Black Swan.
Dat hoeft ook niet per sé…maar ik hou er risico­gewi­js enkel reken­ing mee.

Van­daag kun­nen we dan ein­delijk boven de 320 sprin­gen. Het eerste doel is 322323.
Wij kijken de vol­gende sessies uit naar een ide­ale instap Short voor IEDEREEN. U kri­jgt hier op voor­hand bericht van. Deze week moet een sta­biele opwaartse week wor­den — zon­der grote beweg­in­gen (max 5 AEX pun­ten per dag in de ker­ing), met als finaal ideaal doel 327. En pas DAAR kun­nen we wat.

Van­mor­gen komt ook een col­umn uit van Polleke. Ik ga wat dieper in op mijn inzicht­en en verwachtin­gen voor de AEX de vol­gende maan­den. Mogelijk schrikt u toch wel even. Maar dat is dan ook goed !

Tot straks !

Polleke


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.