Beursdagboek Trader Guy 21 december 2009, 22:25

...

HELE VREEMDE MARKT

21 december 2009, 22:25 | Trader Guy | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 12 / 12 | (0)


de indices duwen en beuken aan de bovenkant en hier en daar kraakt het pal­fond zelfs, door de magere vol­umes en de hele grote verwachtin­gen op wat komt lijkt het erop dat de uit­braak vals zal wor­den … De sti­jgin­gen zetten door op hoop, meer kan ik er niet van mak­en want vele indi­caties spreken een en ander behoor­lijk tegen … De grote vraag bli­jft, hoe betrouw­baar is het komende of te verwacht­en her­s­tel? … Mor­gen weer een dag, wel met wat meer tussen­ti­jdse gebeurtenis­sen zoals cijfers over de groei en de huizen­markt … tot mor­gen voorbeurs


...

MARKTUPDATE

21 december 2009, 14:24 | Trader Guy | leestijd: 3 minuten | moeilijkheid: 6 / 12 | (0)


De afgelopen dagen bli­jft het alle­maal hangen aan de bovenkant, alleen Wall Street is wat verdeeld met de S&P 500 en de Dow Jones die wat in moesten lev­eren na de FED talk van afgelopen woens­dag. Ook is de oplopende USD daar een motor voor, de pri­jzen van de aan­de­len zakken wel iets maar de USD com­penceert dat wat. Op zich is die oplopende USD wel een prob­leem bij de rente die zo laag staat in de VS, hier­mee denk ik aan de toch weer aan spec­u­latie via de car­ry trades. Als de USD nog verder aan weet te trekken zou het kun­nen dat er snel een en ander moet wor­den recht­getrokken wat uit­staat via deze con­struc­ties. Waar dat breekpunt pre­cies ligt is moeil­ijk aan te geven, zolang de beurzen hun niveaus weten vast te houden denk ik dat het wel mee­valt, als de beurs start met een grotere dal­ing dan kun­nen de knelpun­ten snel zicht­baar gaan wor­den. Het kan dan weer zoi­ets zijn als met zijn allen via dezelfde deur naar buiten. Uit­er­aard houden we het dan niet vast ron­dom de huidi­ge standen.

Die reac­tie kan elk moment komen, is niet afhanke­lijk van deze peri­ode (feestda­gen). Dus de zek­er­heid dat de beurzen nu alleen maar omhoog kun­nen lijkt me nogal een gevaar­lijke uit­st­praak die vele anal­is­ten momenteel doen. In no time kan er zich een prob­leem voor­doen, feestweek of niet. Zie maar einde novem­ber toen Dubai plots ter sprake kwam, in de VS was nie­mand thuis (Thanks­giv­ing) en wat deed de markt? Juist, meer dan 5% eraf in 2 dagen tijd. Dus, niet te non­cha­lant wor­den in deze mark­tom­standighe­den. Er hangen nog genoeg gevaar­lijke objecten boven het hoofd. 

Hieron­der nog iets voor 2010

US Mar­kets Ser­vices 2010:

Aan­bied­ing SER­VICES US Markets:

U kunt lid wor­den van onze ser­vices Tur­bo 10, Tur­bo 25 of Brons 25. We werken met Turbo‘s waar we bij Tur­bo 10 werken met max 10.000 euro en bij Tur­bo 25 met 25.000 euro. Brons is er ook als een andere vari­ant op Tur­bo 25, daar werk ik ook met 25.000 euro maar daar spe­len we indi­en mogelijk in op wat kor­tere acties.

Als lid kri­jgt u via alle 3 deze ser­vices de sig­nalen per mail en per SMS toegestuurd. 
Als nieuw lid kri­jgt u naast een mooie kort­ing op de abon­nementspri­js er voor de start van 2010 ook nog 1 maand EXTRA bij (nu tot 1 MEI 2010). Dit om er U goed ken­nis mee te lat­en mak­en. De resul­tat­en die we hebben behaald de afgelopen jaren kunt u in detail nakijken via de abon­nement pag­i­na op de web­site. Nie­mand is zo transparant in detail met het tonen van de resul­tat­en van de ser­vices. Alles wat we gedaan hebben staat er keurig op, zow­el de goeie trades als de slechte die er ook zijn.

Wilt U gebruik mak­en van deze mooie aan­bied­ing, schri­jf u dan meteen in via de link hieron­der. We zetten U dan meteen op onze ledenlijst.

KLIK HIER voor de resul­tat­en en de aan­vraag van een abonnement…



...

SAAI VERLOOP

21 december 2009, 12:06 | Trader Guy | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 12 / 12 | (0)


wat plus­jes, maar het bli­jft beperkt tot weinig … Ook op Wall Street weinig tot geen indi­caties voor een hogere open­ing, de SP future wint 2 pnt op moment van schri­jven … De Nas­daq die er eind vorige week sterk bijlag wint ook wat .. Cijfers zijn er niet van­daag, dus het zal wel rustig doorzetten tot de open­ing aldaar .. Lage vol­umes, dat komt door de korte week .. De USD bli­jft wel liggen, de Olie wint wat net als het Goud … Denk er ook aan om de jaar­con­test in te vullen via deze link … De ser­vices, Brons, Tur­bo 10 en Tur­bo 25 starten op 1 jan­u­ari opnieuw vanaf 0% … Zorg dat u erbij bent voor 2010 want we gaan er een goed jaar van proberen te mak­en … Dit jaar was niet goed, maar na 4 jaren met grote plussen mag er ook eens een slecht jaar tussen zit­ten … Bent u nog geen lid? Schri­jf u in via deze link … Tot straks … 


...

1100-1100-1100

21 december 2009, 09:00 | Trader Guy | leestijd: 2 minuten | moeilijkheid: 12 / 12 | (0)


de markt lijkt wat hoger te willen, net als elke maandag trouwens want dat is het recept tegen­wo­ordig … De S&P 500 futures staat bij mijn weten al voor de 6e week na elka­ar aan het begin van de week rond de 1100 pnt, beet­je eron­der en een beet­je erboven … Hoe­zo zijwaarts en hoe­zo aan de bovenkant op slot … Momenteel ziet het er dan ook niet naaruit dat er een knal omhoog komt richt­ing het einde van het jaar, men tra­cht de koersen op peil te houden om zo goed mogelijk het jaar af te sluiten … Voor­beurs de AEX zo‘n 2 pnt hoger, de DAX ongeveer 30 pnt maar ik moet nog zien of dat zo bli­jft na open­ing … Deze week is kort, hier tot 13:00 don­derdag, in Duit­s­land sluiten ze het al af woens­dag nabeurs … Wall Street is open tot 19:00 don­derdag Ker­stavond … De munt­jes dan, de Euro bli­jft zwak tov de USD, dicht tegen de 1,43 van­mor­gen … De JPY ook niet uit het oog ver­liezen, die is ook sterk­er aan het wor­den tov de euro … De Olie en het Goud doen weinig van­mor­gen, ook hier bli­jft de verzwakking gaande, de grond­stof­fen wor­den wat defen­siev­er … Zoals elke week ook het sen­ti­ment van de beleg­ger hier op de site geme­ten, deze keer 491 deel­ne­mers, gemid­delde koers van de AEX don­derdag schat men op 324,17 pnt (iets lager dus) … Toch is het meren­deel posi­tief, en 188 tegen 129 negatief … Veel mensen zijn neu­traal (174) … Denk er ook aan om de jaar­con­test in te vullen via deze link … De ser­vices, Brons, Tur­bo 10 en Tur­bo 25 starten op 1 jan­u­ari opnieuw vanaf 0% … Zorg dat u erbij bent voor 2010 want we gaan er een goed jaar van proberen te mak­en … Dit jaar was niet goed, maar na 4 jaren met grote plussen mag er ook eens een slecht jaar tussen zit­ten … Bent u nog geen lid? Schri­jf u in via deze link … Tot straks … 


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.