Beursdagboek Trader Guy 24 december 2009, 14:10

...

SAAISTE BEURSDAG VAN HET JAAR

24 december 2009, 14:10 | Trader Guy | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 5 / 12 | (0)


van­daag zien we de meest saaie beurs­dag van dit jaar, de indices zijn niet van hun plek te kri­j­gen door de lage vol­umes waar­door de AEX rond die 333~334 pnt bli­jft han­den. Straks hebben we nog een paar uurt­jes met Wall Street te mak­en, en er komen nog wat cijfers. De weke­lijkse claims en de Durable Goods.

De dol­lar verzwakt tot 1,44 tov de euro, de JPY werd ook iets zwakker van­daag. De Olie moet wat inlev­eren van­daag, het Goud zien we op 1100 dol­lar staan wat iets beter is dan gis­teren. Tot straks …



...

LEGE DAG

24 december 2009, 08:46 | Trader Guy | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 5 / 12 | (0)


op Euronext sluit het al om 14:00, Wall Street zal ook vroeger dicht gaan ivm Ker­stavond, daarom is het een dag zon­der veel actie denk ik. Wel staan de futures voor­beurs hoger, de SP future een 3 pnt, de AEX wint 1 punt voorbeurs. 

De dol­lar is wat goed­kop­er gewor­den tov de Euro, van­mor­gen staat er 1,437 op de bor­den. Dat zal de reden zijn dat de futures het wat makke­lijk­er kri­j­gen. Het bli­jft een markt die toch alles posi­tief lijkt te zien, een oplopende dol­lar was niet een reden om een stap terug te doen, en een goed­kop­er dol­lar blijk­baar ook niet. Dat de dol­lar nu wat in moet boeten komt door de slechte cijfers van gis­teren. De Olie lijkt er wel van te prof­iteren, die loopt nog wat op van­mor­gen net als het Goud.

De ser­vices, op 1 jan­u­ari starten we op 0%, we gaan natu­urlijk voor een veel beter jaar. Nog geen lid? Schri­jf u in via deze link … Tot straks …


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.